Szomorú hír a The Lying Game nézőinek: nem folytatódik tovább a sorozat, az ABC Family ugyanis nem kéri a harmadik évadot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ért a The Lying Game című sorozat
2013. július 15. 22:06
![]() |
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 ![]() |
Neeeee......ez a legrosszabb hír, amit hllani akartam. Nem hiszem el, még csak le sincs zárva. A Twisted fele ennyit nem ér, annak ellenére, hogy szeretem.......
2013. július 15. 22:10
![]() |
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9537 Csatolások: 117951 Azonosító: 67956 ![]() |
Sajnos számítottam rá, hogy ez lesz. Nagyon sajnálom, mert pár hónapja ledaráltam az összes részt 4 nap alatt és nagyon kíváncsi lettem volna hogyan fejezik be. Sajnos már sehogy... Ez is teljesen lezáratlan marad, mint annyi más sorozat.

2013. július 15. 22:22
hát nem csodálom hogy vége, nekem nagyon nem tetszett. pár részt néztem belőle de nem tudtam többet nézni mert olyan rondák voltak a szereplők, pedig az alap sztori annyira nem rossz.
2013. július 15. 22:31
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
én eddig se néztem.......
2013. július 15. 22:54
Nem néztem, de ezek utàn nem is fogom.. pedig tervben volt :/
2013. július 15. 22:58
![]() |
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 ![]() |
Én néztem és tök jó volt, nagyon szerettem!
Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.