Kiderült a népszerű Glee sztár, Cory Monteith halálának oka: heroin és alkohol túltulajdonlásban halt meg a halottkém megállapítása szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Túladagolásban halt meg Cory Monteith
2013. július 17. 09:40
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
pedig róla aztán tényleg nem lehetett levenni ennek a jeleit, mármint mindenki tudta, hogy problémái voltak, de mégsem volt tőle hangos a sajtó és külsőleg sem volt leépülve, szóval nekem még mindig nehéz ezt elhinnem róla, annak ellenére, hogy köztudott volt
2013. július 17. 09:45
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline |
Én nem tudom mit higgyek.......egyik portálon azt olvasni,hogy heroin,valamint alkohol túlzott mértékű fogyasztása okozta a halálát.A másikon pedig, hogy a toxikológiai eredményre várni kell még,és idáig semmi olyat nem találtak, ami droghasználatra utalt volna.Harmadik helyet azt olvastam, hétvégére tudják biztosan...nos,ha az utóbbi az igaz,a gyászoló családot,rokonokat,valamint magát a halottat,az lenne a legjobb,ha várnánk addig,amíg tényleg 100%-ra tudják,h valójában mi okozta Cory halálát ....ezzel nem akartam senkit bántani,csak elmondtam a véleményem
2013. július 17. 09:46
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Én ezt nem tudom elhinni... Heroin... Azért annak a használata külsőleg is nyomot hagy és rajta semmi nem látszott... És nem nem nem, nem tudom megérteni, hogy miért tett ezt, mert azt mondom a fű meg hasonlóra hogy el akart volna lazulni, de a hernyó az durva, kemény anyag...
2013. július 17. 09:48
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
ez má biztos?!
még mindig azt várom hogy valaki irja hogy jol van és hogy kamu meg egy szigeten házosasodik Leával
szörnyü,istenem aki fel birja fogni...
miért őő??
tehetséges volt,jó volt a hangja,a szinészi tudása is.fiatal volt jó képü,ahozz képest h problémái voltak 31 évesen nagyon fiatal volt
nem tudom azt írják h 13 éves korától voltak problémái,akkor valaki rászoktatta.
istenem!nem érdemelt volna meg egy 2.esélyt.nem vert nőt,nem piszkált senkit,szerény volt,igaz követtett el hibát ,de ki nem
nyugodj békébe:
CORY MONTEITH 1982-2013
még mindig azt várom hogy valaki irja hogy jol van és hogy kamu meg egy szigeten házosasodik Leával
szörnyü,istenem aki fel birja fogni...
miért őő??
tehetséges volt,jó volt a hangja,a szinészi tudása is.fiatal volt jó képü,ahozz képest h problémái voltak 31 évesen nagyon fiatal volt
nem tudom azt írják h 13 éves korától voltak problémái,akkor valaki rászoktatta.
istenem!nem érdemelt volna meg egy 2.esélyt.nem vert nőt,nem piszkált senkit,szerény volt,igaz követtett el hibát ,de ki nem
nyugodj békébe:
CORY MONTEITH 1982-2013
2013. július 17. 09:52
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
nagyon nagyon sajnálom nehéz elhinni..
2013. július 17. 09:56
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
nagyon sajnálom szegény..
2013. július 17. 10:00
Hát, én még nem hallottam róla, de ettől még szomorú, hogy meghalt. A hírek szerint heroinozott, hát... senki nem kényszerítette rá. Ezek alapján biztosan nem volt százas.
2013. július 17. 10:03
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Mindig is utálom a drogokat,meg a túlzott piálást. Cory miért mentél el? Könyörgöm,gyere vissza hozzánk! Élni akarlak még látni! xx
2013. július 17. 10:03
Hagyjátok már békén a szerencsétlent! Meghalt és kész. Ezen már nem lehet változtatni, sajnos. Ha találgatózunk, hogy mitől, akkor majd visszajön?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.