Kiderült a népszerű Glee sztár, Cory Monteith halálának oka: heroin és alkohol túltulajdonlásban halt meg a halottkém megállapítása szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Túladagolásban halt meg Cory Monteith
2013. július 17. 09:40
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
pedig róla aztán tényleg nem lehetett levenni ennek a jeleit, mármint mindenki tudta, hogy problémái voltak, de mégsem volt tőle hangos a sajtó és külsőleg sem volt leépülve, szóval nekem még mindig nehéz ezt elhinnem róla, annak ellenére, hogy köztudott volt
2013. július 17. 09:45
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
Én nem tudom mit higgyek.......egyik portálon azt olvasni,hogy heroin,valamint alkohol túlzott mértékű fogyasztása okozta a halálát.A másikon pedig, hogy a toxikológiai eredményre várni kell még,és idáig semmi olyat nem találtak, ami droghasználatra utalt volna.Harmadik helyet azt olvastam, hétvégére tudják biztosan...nos,ha az utóbbi az igaz,a gyászoló családot,rokonokat,valamint magát a halottat,az lenne a legjobb,ha várnánk addig,amíg tényleg 100%-ra tudják,h valójában mi okozta Cory halálát
....ezzel nem akartam senkit bántani,csak elmondtam a véleményem
2013. július 17. 09:46
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Én ezt nem tudom elhinni... Heroin... Azért annak a használata külsőleg is nyomot hagy és rajta semmi nem látszott... És nem nem nem, nem tudom megérteni, hogy miért tett ezt, mert azt mondom a fű meg hasonlóra hogy el akart volna lazulni, de a hernyó az durva, kemény anyag...
2013. július 17. 09:48
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
ez má biztos?!
még mindig azt várom hogy valaki irja hogy jol van és hogy kamu meg egy szigeten házosasodik Leával
szörnyü,istenem aki fel birja fogni...
miért őő??
tehetséges volt,jó volt a hangja,a szinészi tudása is.fiatal volt jó képü,ahozz képest h problémái voltak 31 évesen nagyon fiatal volt
nem tudom azt írják h 13 éves korától voltak problémái,akkor valaki rászoktatta.
istenem!nem érdemelt volna meg egy 2.esélyt.nem vert nőt,nem piszkált senkit,szerény volt,igaz követtett el hibát ,de ki nem
nyugodj békébe:
CORY MONTEITH 1982-2013
még mindig azt várom hogy valaki irja hogy jol van és hogy kamu meg egy szigeten házosasodik Leával
szörnyü,istenem aki fel birja fogni...
miért őő??
tehetséges volt,jó volt a hangja,a szinészi tudása is.fiatal volt jó képü,ahozz képest h problémái voltak 31 évesen nagyon fiatal volt
nem tudom azt írják h 13 éves korától voltak problémái,akkor valaki rászoktatta.
istenem!nem érdemelt volna meg egy 2.esélyt.nem vert nőt,nem piszkált senkit,szerény volt,igaz követtett el hibát ,de ki nem
nyugodj békébe:
CORY MONTEITH 1982-2013
2013. július 17. 09:52
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nagyon nagyon sajnálom
nehéz elhinni..
2013. július 17. 09:56
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nagyon sajnálom
szegény..
2013. július 17. 10:00
Hát, én még nem hallottam róla, de ettől még szomorú, hogy meghalt. A hírek szerint heroinozott, hát... senki nem kényszerítette rá. Ezek alapján biztosan nem volt százas.
2013. július 17. 10:03
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Mindig is utálom a drogokat,meg a túlzott piálást. Cory miért mentél el? Könyörgöm,gyere vissza hozzánk! Élni akarlak még látni!
xx
2013. július 17. 10:03
Hagyjátok már békén a szerencsétlent! Meghalt és kész. Ezen már nem lehet változtatni, sajnos. Ha találgatózunk, hogy mitől, akkor majd visszajön?
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: