Idézet (Kelsey @ 2013.07.19. 23:44)
Igen. Így ismerünk.
Miért kell mindig ilyen rohadt bántónak lenni? Mit fröcsögsz itt minden Demi cikkben 200 hozzászólás erejéig? Tudjuk,hogy gyűlölöd, hánysz tőle, de baromi unalmas, hogy non-stop, ctrl+c ctrl+v, ugyanazt a szöveget nyomod. Nem unod még azt, hogy nyomon követed MINDEN lépését, és úgy csüngsz szegény lányon, mintha az életed múlna rajta? Nem tudom, ha más lenne szidva, és nem egy tucatsztár, egy kis celebecske, aminek sokan tartják Demit, mennyire tolerálná itt bárki a véleményezésedet. Ne szeresd Demit. Isten ments, hogy ekkora bűnbe vidd magad, de a vehemenciádból vegyél már vissza egy kicsit, mert bunkó vagy, a többi rajongót meg sérted, ami nem is tudom, sérti az oldal szabályzatát?
Miért kell mindig ilyen rohadt bántónak lenni? Mit fröcsögsz itt minden Demi cikkben 200 hozzászólás erejéig? Tudjuk,hogy gyűlölöd, hánysz tőle, de baromi unalmas, hogy non-stop, ctrl+c ctrl+v, ugyanazt a szöveget nyomod. Nem unod még azt, hogy nyomon követed MINDEN lépését, és úgy csüngsz szegény lányon, mintha az életed múlna rajta? Nem tudom, ha más lenne szidva, és nem egy tucatsztár, egy kis celebecske, aminek sokan tartják Demit, mennyire tolerálná itt bárki a véleményezésedet. Ne szeresd Demit. Isten ments, hogy ekkora bűnbe vidd magad, de a vehemenciádból vegyél már vissza egy kicsit, mert bunkó vagy, a többi rajongót meg sérted, ami nem is tudom, sérti az oldal szabályzatát?
Ó, ha a problémáimat idehoznám, akkor elhihetnéd, hogy minden nap újabbakat és újabbakat hallgatnál, és nem azt, hogy sztéjsztrong, meg elbőgicsélem magamat, mert véletlenül bárki is azt mondta, hogy csúnya vagyok.XD Néha szoktam panaszkodni, de azt hiszem csak a Mivel van tele a tököm című topikban, bár, ha annyira kíváncsiak vagytok az életemre, szívesen írok egy életrajzot. Tudom, úgyis én vagyok a Starity Rockstarja, csak, hogy Pöttömke szavaival éljek.XD Lassan már mindenkit jobban érdeklek, mint ez a huszadrangú sztárocska!XD Egyébként meg ez egy fórum, és úgy gondolom, hogy bárki leírhatja a véleményét - nem? Én is megtettem, úgy, ahogyan te is és még egy csomó ember. Nem tetszik? Ne olvasd! Valahogy annyira hidegen tud hagyni a hisztitek, de megsúgom, általában a ilyen ostoba reakciók miatt szoktak megszületni a kissé cinikus hangvételű hozzászólásaim. Fenomenális olvasni a hisztigörcseiteket!XD