Demi Lovato kiborult
2013. július 18. 19:19
Néhány ember annyira nem tudja hogy mit illik, meg mit nem... ha velem csinálták volna, amikor megtudnám ki volt akkorát belerúgnék hogy a Marsra repülne... ! sajnálom Demit!
2013. július 18. 19:21
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Demit pontosan ezért kedveljük, mert mindig őszinte és igaz, amit mond, hiába, hogy mennyire durván vagy nem durván fogalmaz.
2013. július 18. 19:27
nyufcsiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 203175 offline |
igaza van Deminek..
2013. július 18. 19:27
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Hát ez mondjuk elég cink. De egyesek ÖNSZÁNTUKBÓL tesznek fel ennél durvább képeket is xdd
Am jááj de unom már Demikeh orbitális, világot negrengető problémáit
Am jááj de unom már Demikeh orbitális, világot negrengető problémáit
2013. július 18. 19:28
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.07.18. 19:09)
Valamilyen szinten igaza van, mert amit a média csinál, az undorító - de nehogy már pont ő nyafogjon, aki állandóan arról beszélt, épp mi történt vele, mellette meg röviden promotálta az anyagát. Ő döntött így, nem más. Mondhatta volna azt, h a magánélete tabu, nem válaszol ilyen kérdésekre, de nem, ő pár nappal apja halála után is beszélt a kapcsolatukról, meg állandóan a "Stay Strong"-dolgot nyomatta. Hát akkor legyen most is erős, és ne nyafogjon.
Igen,Demi megosztotta a történetét a világgal,ezért sokan abbahagyták önmaguk vagdosását,és segítséget kértek.Ez egy olyan dolog,amit magában kellett volna tartania?Nem kellett volna elmondania,hogy igenis,ő rehabon volt?!Persze,azt be kell vallani hogy ez valamilyen szinten reklám volt neki,mivel sokáig ez volt a téma a médiában,de könyörgöm,másokról 2 naponta jelennek meg hírek,hogy éppen kivel kavar,mit csinál,mi van vele...MINDEN sztár promózza magát valamilyen szinten a magánéletével!Ja,és a szerelmi életével kapcsolatban meg annyit,hogy Demi soha nem mondott erről semmit,mert azt mondta,hogy ez az ő magánügye!!;)) És igen,nyilatkozott az apja halálával kapcsolatban,amiért én itt is és most bocsánatot kérek tőled,ha ez annyira böki a csőrödet.;))) Már csak annyit,hogy te nem "nyafognál" hogyha egy hacker feltörné a pasid telóját és ilyen jellegű képeket osztana meg rólatok,majd a fél világ ezen csámcsogna??!
(Nem akartam hosszú/bántó lenni,de a kedvencemet úgy érzem,meg kell védenem...)
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. július 18. 19:29
igaza van! szerintem Wilderrel azért nem illik annyira össze. . és a hackerek meg mi a fenét csinálnak?
2013. július 18. 19:30
A cikket kiegészíteném: NEM Wilmer telefonjáról kerültek elő a képek, hanem Demi privát instagramján találta meg a képeket, ez a bizonyos "demidirt".
A felháborodását pedig nem értem Demi részről. Hiába privát fiók így meg úgy.. de Ő nem tudta, hogy amit felraknak az internet azt bárki elérheti? Sőt már azt sem értem, hogyha annyira titokban van együtt Valderamával akkor miért posztolták a képeket ?!
Másnak is sikerült megőrizni a magánéletét, neki miért nem ?! Ha pedig ezek a fotók nyilvánosságra kerültek, akkor viselje a következményeket. A legjobb az lenne, ha szépen végig nézné, hogy lecseng ez a 'botrány' mert, az emberek úgy is elfelejtik egy idő után. Nem tudom, miért ezt az utat választotta, hogy még ki is kéri magának.. Elég hülye húzás a részéről.
A felháborodását pedig nem értem Demi részről. Hiába privát fiók így meg úgy.. de Ő nem tudta, hogy amit felraknak az internet azt bárki elérheti? Sőt már azt sem értem, hogyha annyira titokban van együtt Valderamával akkor miért posztolták a képeket ?!
Másnak is sikerült megőrizni a magánéletét, neki miért nem ?! Ha pedig ezek a fotók nyilvánosságra kerültek, akkor viselje a következményeket. A legjobb az lenne, ha szépen végig nézné, hogy lecseng ez a 'botrány' mert, az emberek úgy is elfelejtik egy idő után. Nem tudom, miért ezt az utat választotta, hogy még ki is kéri magának.. Elég hülye húzás a részéről.
2013. július 18. 19:31
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Teljesen igaza van !!
2013. július 18. 19:33
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline |
Ez már nagyon UNDORÍTÓ dolog ,hogy valaki ilyet tegyen!!
2013. július 18. 19:36
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Idézet (toth-milan @ 2013.07.18. 18:33)
Nem hiszem idone, hogy nincs egy olyan képed amit nem osztanál meg mindenkivel azért mert magánügy, de megtartod mert egy szép emlék...
Nekem személy szerint tuti nincs ilyen képem, ami szép emlék, azt miért ne láthatná más is? Egy-kët csókolózós képet meg nem kell orbitális nagy titokként kezelni. en mondjuk mindig kitörlöm a furcsa képeimet, mert a barátaim allandóan elkérik egymás meg az en telefonomat is, egy hírességnek csak legyen már ennyi esze, hogy kitörli az ilyen képeket, vagy külön memoriakártyán tárolja őket a fiókjában vagy bármi. És beszélje meg a pasijával(?) Hogy ő is így tegyen. Bár Demike (ronda) kis fejecskéjében nem igen van meg az a bizonyos dolog, amit észnek hívunk:D
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 18. 19:42
Ne forgasd ki a szavaimat -.-" Egyáltalán nem ezt mondtam. Ki az a hülye - már elnézést - aki a magánéletének kiteregetésével promotálja magát? Rengeteg sztárnak voltak már problémái, legyen az drog, alkohol, stb, mégis 1-2 interjúban beszéltek róla, és ENNYI. Nem hiszem, h Demi elment 200 interjúra, és mindegyiken csak erről kérdezték, mert ezt senki nem eteti meg velem. Az utóbbi időben egyre kevésbé kedvelem őt, mert egyre többet panaszkodik. Másoknak is van rengeteg gondja, mégis megoldják őket, nem pedig a közösségi oldalakon írkálnak a világfájdalmukról.
Egyébként nem Wilmer telefonján voltak a képek, hanem Demi instagramján, írták többen is. Természetesen pipa lennék, ha a barátom telefonjáról leszedné a képeket bárki, de én nem vagyok sztár
Semmi baj, teljesen megértelek, hiszen én is megvédem a kedvencemet, ha arról van szó, de az enyémek nem mondják, h maradj erős, hogy aztán panaszkodhassanak világban
Egyébként nem Wilmer telefonján voltak a képek, hanem Demi instagramján, írták többen is. Természetesen pipa lennék, ha a barátom telefonjáról leszedné a képeket bárki, de én nem vagyok sztár
Semmi baj, teljesen megértelek, hiszen én is megvédem a kedvencemet, ha arról van szó, de az enyémek nem mondják, h maradj erős, hogy aztán panaszkodhassanak világban
Idézet (blackstar15 @ 2013.07.18. 19:28)
Igen,Demi megosztotta a történetét a világgal,ezért sokan abbahagyták önmaguk vagdosását,és segítséget kértek.Ez egy olyan dolog,amit magában kellett volna tartania?Nem kellett volna elmondania,hogy igenis,ő rehabon volt?!Persze,azt be kell vallani hogy ez valamilyen szinten reklám volt neki,mivel sokáig ez volt a téma a médiában,de könyörgöm,másokról 2 naponta jelennek meg hírek,hogy éppen kivel kavar,mit csinál,mi van vele...MINDEN sztár promózza magát valamilyen szinten a magánéletével!Ja,és a szerelmi életével kapcsolatban meg annyit,hogy Demi soha nem mondott erről semmit,mert azt mondta,hogy ez az ő magánügye!!) És igen,nyilatkozott az apja halálával kapcsolatban,amiért én itt is és most bocsánatot kérek tőled,ha ez annyira böki a csőrödet.)) Már csak annyit,hogy te nem "nyafognál" hogyha egy hacker feltörné a pasid telóját és ilyen jellegű képeket osztana meg rólatok,majd a fél világ ezen csámcsogna??!
2013. július 18. 19:45
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
Igaza van Demi-nek, aki ezt művelte az szánalmas és undorító, hányni tudnék az ilyen emberektől.
2013. július 18. 19:49
Ez mire jó??!?!... Tényleg undorító az ilyen ember "
2013. július 18. 19:52
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
Hülyék ezek az emberek..... szánalom!
2013. július 18. 19:56
nagyon szánalmas aki ezt tette :@ Deminek teljes mértékben igaza van♥
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.