Amikor Slash nevét halljuk, biztosan a gitárokra és a zenére gondolunk először. Ám most egészen más fordulatot vett karrierje: filmzenét készített, emellett producer volt a Nothing Left To Fear készítésénél.
A teljes cikkhez kattints ide!
Októberben jön Slash horrorfilmje
2013. július 19. 16:11
![]() |
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 ![]() |
Szeretem a horrar filmeket.kíváncsi leszek milyen lesz!Majd belekukantok!
2013. július 19. 16:15
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 ![]() |
Húúú
Kíváncsian várom főleg az albumot. A Keresztapa főcímdalában már brillírozott. Az az egyik legjobb főcímdal Tőle. Bár Nekem tök mindegy, mert bármibe is fog az tuti ütős, és imádni fogom. És köszönöm a cikket Zitum. Jó egy ilyen értékes emberről is olvasni itt a Starityn.

2013. július 19. 16:19
Na ezt megnezem ha Slash akkor csak jo kell legyen:)
2013. július 19. 16:21
![]() |
ZitaTwilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 14327 Csatolások: 1254 Azonosító: 160923 ![]() |
Idézet (Pöttömke @ 2013.07.19. 16:15)
Húúú
Kíváncsian várom főleg az albumot. A Keresztapa főcímdalában már brillírozott. Az az egyik legjobb főcímdal Tőle. Bár Nekem tök mindegy, mert bármibe is fog az tuti ütős, és imádni fogom. És köszönöm a cikket Zitum. Jó egy ilyen értékes emberről is olvasni itt a Starityn. 

Biztos, hogy nem fogunk benne csalódni. Mindig le tud nyűgözni, pedig már több, mint egy évtizede ,,szerettem belé", de van, hogy a mai napig leesik az állam tőle. Egyébként örülök neki, hogy a zenélésen kívül másban is kipróbálja magát, még ha a film az alacsony költségvetése miatt nem is lesz nagy siker, legalább Saulie neve is fűződik hozzá. Amúgy ha tehetem, írok róla és róluk, de mindig titokban tartja a dolgait a drága, az albumról sem akaródzik kiadni semmi információt...

2013. július 19. 16:22
Nem is tudtam, h Slash filmet forgat, nagyon várom már, biztos szuper lesz

2013. július 19. 16:58
![]() |
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7353 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 ![]() |
Szentisteeen, ez mekkora jó már!
Még nem láttam Saulie-t filmnél közreműködni (vagy nem emlékszem), de a zongorámat teszem rá, hogy zseniális alkotás lesz, hisz mind az, amit Slash kezei érintettek. Alig várom már, kiugrok a bőrömből, de olyan sokára lesz október.
Mindegy, én tudom hogy sosem kell az emberemben, a zenei zsenimben csalódnom! Érdekes a történet is szerintem.

2013. július 19. 17:16
![]() |
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 ![]() |
De Slash még nagyszerűbb és zseniálisabb. Borzasztóan felcsigázott az a szösszenet a trailer végén, már most hallgatni akarom. Minden, ami a két keze munkája alól kerül ki, az tuti sicher, hogy fantasztikus lesz. A paranormális filmekbe vetett hitem a Paranormal Activitynél eltűnt és azóta is kerestem, de egy szempillantás alatt visszajött. Őrület.
2013. július 19. 17:17
![]() |
ZitaTwilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 14327 Csatolások: 1254 Azonosító: 160923 ![]() |
Idézet (Jody @ 2013.07.19. 17:16)
De Slash még nagyszerűbb és zseniálisabb. Borzasztóan felcsigázott az a szösszenet a trailer végén, már most hallgatni akarom. Minden, ami a két keze munkája alól kerül ki, az tuti sicher, hogy fantasztikus lesz. A paranormális filmekbe vetett hitem a Paranormal Activitynél eltűnt és azóta is kerestem, de egy szempillantás alatt visszajött. Őrület.

2013. július 19. 17:30
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
én nem fogom megnézni mert nem kedvelem a horrort
2013. július 19. 17:31
Ha Slash filmet forgat akkor az csak jó lehet! Nagyon várom már!

2013. július 19. 17:39
Már nagyon várom. Érdekes a történet és biztos, hogy megnézem.
2013. július 19. 19:49
Hát megnézni biztos nem fogom, mert akkor vagy 1 hétig nem alszom az biztos, és tőlem aztán igazán távol áll a horrorfilm, mindegy, hogy kivel kapcsolatos, de biztosan nagyon jó lesz, és az sem kétséges, hogy elnyeri majd a nagyérdemű tetszését, hisz Slash-ről van szó.

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.

Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Túlságosan izgult a modell.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Merész fotósorozat készült róla.

Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül.

BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
Így ragyogtak a sztárok.

Megházasodott Ariana Grande testvére, Frankie!
Megházasodott Ariana Grande testvére, Frankie!
Kimondta a boldogító igent.