Azt mondjátok,hogy megvolt rendezve,nos lehet,hogy a modest megint alkotni akart és azt mondta Harrynek,hogy sétálj be a tűzbe,Zayn pedig majd megment.Persze.
Szegény Harryt már sajnálom,hogy folyton vele történik ilyesmi. A videóból kivéve Louis is nagy arc,csak bámulja,hogy mi történik...vagy talán fel sem fogta.
Zayn Malik megmentette Harry életét — videó
2013. július 20. 18:46
2013. július 20. 18:46
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Így sem lett volna baja,ha jól megnézitek létszik hogy mielőtt zayn odaért volna,mér ő is el akart fordulni,but thanks Zayn.You are our hero:)
2013. július 20. 18:48
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Mi az hogy dájreksönösök?Valakinek elkéne a kezébe egy angol szótár;)
2013. július 20. 18:54
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én szeretem őket, de ne már, hogy Harry olyan hülye legyen, hogy belesétál a tűzbe! Lehetne óvatosabb! Zayn figyelmesebb volt és ez értékelhető, de bárki megmentette volna a társát.
2013. július 20. 18:59
Minek volt a fején törölköző? Hát most még jobban utálom zéjnt vagy mi a nevét xDD
2013. július 20. 19:02
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Köszi Zayn örök hála
2013. július 20. 19:05
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Úgy komoly... mákja volt.
2013. július 20. 19:05
Őszintén szólva se erőm,se időm nincs arra,hogy épp ki hogy és mit kommentelt vagy éppen hogyan kívánta Harry halálát.Az ilyeneknek hordhatok én mindent össze-vissza.Csak éppen itt az a bökkenő,hogy ezzel csakis annyit érek el,hogy véglegesen letiltanak erről az oldalról.Amit azért nem szeretnék,hiszen továbbra is olvasnám az egyre szánalmasabb,degradáló véleményeket.Mikor egy olyan ember halálát kívánod akit nem is ismersz,szinte nem dutsz róla semmit,vagy csak szimplán azért kívánod a bókol fenekébe mert irritál,vagy épp összehozta a sors a te kis kedvenceddel és ezért gyűlölöd,mert azt vélted felfedezni,hogy ő már nem az aki a kapcsolat előtt volt.
Ha valami rossz véleményed van a másikról azt néha inkább jobb magadba tartani,mint nyilvánossá tenni.
Ez ez a gesztus nagyon aranyos és kedves volt Zayntől !!A kis szeleburdi!
Csak ennyit szertettem volna.A "jajj te hülye Directioner hogy r*hadnál meg ott ahol vagy!!!"
véleményektől kérlek kíméljetek!
Ha valami rossz véleményed van a másikról azt néha inkább jobb magadba tartani,mint nyilvánossá tenni.
Ez ez a gesztus nagyon aranyos és kedves volt Zayntől !!A kis szeleburdi!
Csak ennyit szertettem volna.A "jajj te hülye Directioner hogy r*hadnál meg ott ahol vagy!!!"
véleményektől kérlek kíméljetek!
2013. július 20. 19:23
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Ha nem lenne Zayn,lehet hoyg most Harry egy kórházban ülne égési sebekkel
2013. július 20. 19:27
Idézet (pezz @ 2013.07.20. 18:46)
Azt mondjátok,hogy megvolt rendezve,nos lehet,hogy a modest megint alkotni akart és azt mondta Harrynek,hogy sétálj be a tűzbe,Zayn pedig majd megment.Persze.
Szegény Harryt már sajnálom,hogy folyton vele történik ilyesmi. A videóból kivéve Louis is nagy arc,csak bámulja,hogy mi történik...vagy talán fel sem fogta.
Amúgy ilyen helyzetekben, még akkor is, ha nem olyan súlyos, azért észnél kell lenni, kell lélekjelenlét, nekem speciel nem lenne, lehet, azért állt ott úgy Louis is
2013. július 20. 19:32
* tudsz
A meg hupsz egyre mégis van időm is és láám erőm is.
Kedves Gurs!
Nagyon szánalmas és röhejes amit írtál!
Kíváncsi vagyok ha veled is ez történt volna akkor mennyien röhögnénk.... bizonyára ez utóbbi kommented miatt elég sokan
A meg hupsz egyre mégis van időm is és láám erőm is.
Kedves Gurs!
Nagyon szánalmas és röhejes amit írtál!
Kíváncsi vagyok ha veled is ez történt volna akkor mennyien röhögnénk.... bizonyára ez utóbbi kommented miatt elég sokan
2013. július 20. 19:32
badgirl154új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 206389 offline |
Nagy szerencséje volt h Zayn figyelte!♥
2013. július 20. 19:37
Nem tudom, de nekem úgy tűnt, hogy csak egy show része. De az is igaz, hogy Harry törölte a haját és nem látta, hogy merre megy. Viszont az azért dicséretes, hogy Zayn megvédte őt. Látszik, hogy kiállnak egymásért és segítenek egymásnak! Viszont a törölközőt elkaptam volna, kell nekem.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.