Brutálisan lefogyott Gáspár Evelin
2013. július 23. 10:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Így jobban is néz ki.
Miamiban tanul,de jól megy...
Miamiban tanul,de jól megy...
2013. július 23. 10:58
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Wooow. Ez nem semmi, emlékszem mikor a Győzike-showban milyen duci volt. De mostmár szinte gyönyörű.
..és Elody komolyan menj szemorvoshoz, ha nem látsz.
Mert szerintem valami probláma lehet a látásoddal, ha láttad őt kövéren (habár nem hiszem h láttad) akkor sztem nem így reagálnál.
..és Elody komolyan menj szemorvoshoz, ha nem látsz.
2013. július 23. 11:12
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
nagyon csinos lett
2013. július 23. 11:32
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Nem semmi a változás. Azért meg lehet nézni, hogy anno a showban hogy nézett ki, na meg most. ^^ Nagyon szép alakja van. Szinte rá sem lehet ismerni. Gyönyörű nővé cseperedett. Örülök,hogy távol van a családjától, neki legalább van esze.
2013. július 23. 11:33
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
tök szép lett!
2013. július 23. 11:36
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Zsécii: Én nem is írtam, hogy Eszter a követendő példa, csupán azt, hogy a brutálisan vékony kategóriába ő tartozik és nem Evelin. Jómagam nem kiabálnám el, hogy viszi valamire, apu fizeti az utat és a dajdajt, de ki tudja, hogy valóban jár e ott iskolába? Gondolom bármely hazánk fia rögvest indulna, ha tőke lenne, amiből utazhat új életet kezdeni..aztán ott beíratkozna egy-két tanfolyamra, de az még közel sem iskola. A modellkedés gondolom kimerül abban, hogy felkeresett egy nevesebb fotóst, aki készített neki jó pénzért egy portfoliót. A család nem az igazmondásáról híres, maradjunk annyiban.
2013. július 23. 11:46
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Hát ezt se gondoltam volna
tényleg szép:)
2013. július 23. 11:55
Tényleg szépen lefogyott, de a combján nagyon lógós maradt a bőr :/
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: