Starity

Rekordot döntött a One Direction új klipje

20 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 24. 14:25 #221
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Hagy utálják őket. laugh.gif Most komolyan,mit érdekel ez ennyire titeket?xd nem szerethet mindenki mindent (kár) amúgy is meguntam már olvasni a negatív kritikákat. Régen vicces volt, de úgyis mindig mindenki ugyanazzal jön, kicsit átfogalmazva. Amúgy se tetszhet mindenkinek minden, igen, a mostanában élre törő bölcsességemmel erre is sikerült rájönnöm xD. És a hosszú hozzászólásokat elolvasni fárasztó, viszont áttekerni rajta néhány görgetés xd én inkább írni szeretek smileeee.gif namindegy..
Amúgy a srácok most biztos boldogok meg örülnek. És ha ők, akkor én is. Koncenráljatok erre inkább ^^ tongue.gif
2013. július 24. 14:26 #222
Flower21
Flower21
♥ Books&Movies ♥

Státusz♥ Sunshine ♥ Books ♥ Loki ♥ BTS ♥ Sherlock ♥ Paul Walker
Hozzászólás: 1122
Csatolások: 0
Azonosító: 151172
szerintem teljesen felesleges veszekedni, egymást sértegetni, mindenkinek más és más tetszik
2013. július 24. 14:27 #223
h.klaudia
h.klaudia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 375
Csatolások: 8
Azonosító: 144176
Eszti0305 igazad van
1 felhasználónak tetszik: Eszti0305
2013. július 24. 14:29 #224
- törölt felhasználó -    
És most is tökéletesen elástátok a képet a 13,14 éves emberekről...
És még én lepődöm meg amikor általánosítanak mint az 1D rajongó tinip*csa!
Hát akkor itt most szeretném megjegyezni ,hogy NEM mindegyik 13,14 éves ember egy idióta seggfej...
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 24. 14:29 #225
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Örülök hogy sikerült megdönteni a rekordot, tudtam hogy megcsináljuk a srácokért. heart.gif
2013. július 24. 14:37 #226
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 184939
Egyébként ha valakinek nem tetszik, hát ne tetszen. biggrin.gif
Véleményét is kifejtheti, HA normálisan teszi!
Bár én sosem fogom megérteni, hogy miért csinálják ezt egyesek...
Nem tudom elképzelni, hogy milyen az, amikor egy ember olyan zenét hallgat/olyan videót néz, amit nem szeret, aztán minden egyes lehetőséget megragad, hogy kifejtse negatív véleményét.
De miért? Unatkoznak? biggrin.gif Vagy ez nekik boldogságot okoz?
Hát nem tudom, elég sivár elétnek tűnik, ebben a folyton-kritizáló stílusban élni.
Én maradok annál, hogy azt csinálom/nézek/hallgatok, amit szeretek.
De ha nekik jó az, hogy kínozzák magukat ilyenekkel, hát tegyék. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. július 24. 14:39 #227
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Laura_hehe_1D @ 2013.07.24. 10:43)
Kedves LoganHenderson89  és társai! Akkor utálkozzatok, ha röpke három év alatt eljutottatok addig ameddig ők!
Bejártátok már a világot a koncertjeitek miatt? Lettetek már úgy 3. helyezettek egy tehetségkutatón, hogy mindenki szerint nektek kellett volna győzni? Döntöttetek már meg valaha rekordot? Hányszor történt meg veletek, hogy nem tudtatok kimenni az utcára sem a rajongóitok miatt? Hány lány/ember/srác életét fordítottátok fel gyökerestül? Tudja egyáltalán a világ hogy kik vagytok? Hadd válaszoljak gyorsan: nem, nem, nem, soha, 0, nem! Elhiszem lehet, hogy jó poén utálkozni, De! ez rohadtul nem menő! Minden Hater ott szidja őket ahol akar, de amikor fordul a kocka (pl.: ha rossz szót szólnék Logan-ről)akkor meg vérig vagytok sértve. Zsumi szerintem ez nem 60 ember műve, esetleg 60 ember ebből az országból. Nem ugyan az.
KEDVES UTÁLKOZÓK VÉSSÉTEK JÓL A FEJETEKBE:HA NEM TETSZIK VALAMI AKKOR NEM KELL RÁ FIGYELNI, NEM KELL MEGNÉZNI/ELOLVASNI A VELE KAPCSOLATOS DOLGOKAT. HOGY MIÉRT? MERT EZZEL CSAK MAGADAT MINŐSÍTED ÉS ATTÓL, HOGY UTÁLKOZOL ŐK NEM LESZNEK NÉPSZERŰTLENEBBEK/BÉNÁBBAK ÉS TE SEM LESZEL MENŐBB, CSAK SZÁNALMASABB!! :*
Egyébként meg 3 év *_* #ProungDirectioner

Hozsánna a magasságba, te hallod magad? ohmy.gif Tudom, hogy milyen rajongani egy adott emberért (az én esetemben öt nagyszerű zenészért és egy énekesnőért), tudom milyen a rajongói szeretet, de azért szerintem némelyikőtök teljesen egy másik világban él, egy általam sokszor emlegetett rózsaszín ködben, ami elvakít benneteket. Leszögezném, hogy én nem utálom a srácokat, hanem a kordában tarthatatlan fanatikusokat, akiknek a napja másból sem áll, csak abból, hogy One Direction posztereket csókolgassanak. mellow.gif Akkor mondjak róluk kritikát, ha én is elérem azt amit ők? Mi a...?! Nos, úgy gondolom, hogy véleményem lehet, sőt el is mondhatom attól függetlenül, hogy nem kezelem istenként a szóban forgó együttest. Nem, nem nyertem olyan tévészennyet mint az ikszfaktor és csak egy rajongóm van; a húgom. De úristen, miért ebben méred a tehetséget és azt, hogy ki mennyire jó? Amiket felsoroltál, teljesen lényegtelen, jelentéktelen és abszolút nem fontos. Miért hiszitek azt, hogy a One Direction egy sérthetetlen, leszólhatatlan, tökéletes, kritizálhatatlan banda? Vannak akik nem kedvelik őket, abban mi a gond? "Ha rossz szót szólnék Logan-ről akkor meg vérig vagytok sértve..." Ja, mert ti nem vagytok vérig sértve, ha a direksüniről van negatív vélemény, ugye? Ááá, dehogy. dry.gif Mostmár azt is tudom, hogy szánalmas vagyok, mert nem vagyok hisztérikusan eufórikus állapotban a wándítől. Nem fogom őket sosem szeretni, mert én már túlléptem az ilyen felkapott hullócsillagokon olyan 8-9 éve és kinőttem az ilyen stílusból. Nem ragadtam le a tucatzenénél, valahogy nem kompatibilis a fülem vele.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Eszti0305, Jolie_77, ilus1996, Alison Lerman
2013. július 24. 14:56 #228
Esther17
Esther17
új tag

StátuszOne Way Or Another !! :)
Hozzászólás: 37
Azonosító: 197411
Kérlek titeket hogy akik nem szeretik őket azok ne kommenteljenek.Nincs értelme annak hogy buta képeket szerkesztetek vagy ilyeneket írtok.Igen is jók abban amit csinálnak, amin ez a cikk is bizonyítja.Bár te lehet nem szereted őket, de azt minek kell kimutatni.Főleg ilyen bunkó módon.Ha én valakit nem szeretek akkor nem törődök vele.Szóval hagyjátok abba.Valakinek sokkal többet jelentenek akár buzik akár nem (NEM AZOK !) mint te azt gondolnád.Nekem is teljesen megváltoztatták az életem persze jó értelemben.Szóval kérlek fogjátok vissza magatokat.
2013. július 24. 14:57 #229
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (milanskinwes @ 2013.07.24. 11:29)
20 évesen én nem foglalkozom ilyen kisfiúkal.

Ehhez képest egy tucat hozzászólást kapartál már ide...
2013. július 24. 15:00 #230
Omega0402
Omega0402
ChäneŁ™

Státusz"Kiss me under the light of a thousand stars."
Hozzászólás: 856
Csatolások: 407
Azonosító: 199524
Nem gondoltam, hogy csúcsot döntenek, de gratu nekik. heart.gif biggrin.gif
2013. július 24. 15:20 #231
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Elképesztő teljesítmény, mondhatom! A rajongóknak fülig érhet a szájuk! 110.gif
Ironizálást félre téve én szerintem tök marhaság ez. Az elvakult fanokat ismerve egész nap tekergetik a videót csak ,hogy növeljék a megtekintéseket. Ráadásul egy olyan igénytelen munkára, amit még én magam is szégyellnék. Hiába a hülyeség tud közönséget vonzani. Meg hát ez nem nagy szám én szerintem, mert java részt a youtubon ezek a mihaszna ,,dalnak" nevezett videók mennek millióval.
Laura_hehe_1D: Először is ne írj nagy betűvel, mert olyan, mintha ordibálnál és ez jóval átlépi a kulturált hozzászólást. Másrészt minek kell egyáltalán bárkit hozzájuk hasonlítgatni. Nekünk nincs olyan cuki pofánk, hogy elolvadjanak tőlünk, ezen kívül nagyon semmit sem tudtak felmutatni. De hiába tépi mindenki a száját, aki nincs elájulva ettől az 5 sráctól, ha ti így is szeretitek őket, szóval nem értem, hogy nektek minek kell letámadni. Nem fog senkit se befolyásolni más véleménye esetleg elgondolkozik rajta.
2013. július 24. 15:25 #232
KicsiDorisz
KicsiDorisz
új tag

Státusz'Ha másodjára is a falnak akarsz menni, akkor szerelmes vagy.' -Moments'n'Dreams
Hozzászólás: 18
Azonosító: 151521
Beyla: Hét évvel vagy idősebb nálam, én 15 éves vagyok, akkor te 22. Igen, tudok számolni, hurrábiggrin.gif Na szóval, huszonkét évesen miért is a starityon lógsz? Én ebben a korban élvezném a nyarat, mennék a fürdőbe és a haverokkal lennék, nem egy pletykamániás, tizenéves oldalon tengetném unalmas napjaimat, magamról pedig főleg nem írnék. De ez nyilván én vagyok, te pedig te és így érzed jól magadat. Oké, nem szólok bele.

És akkor kezdjünk is bele. Kérlek, ne hívj már felszínesnek és kétszűnek, valamint elkényeztetett csitrinek, miközben mindig megdolgozom azért, ami kell. Noha még 15 évesen nem vállalhatok diákmunkát, de már nézegetek. És sok mindent a saját pénzemből is kell megvennem. Bocsi, most ki is a felszínes? Ismersz? Láttál már élőben? Akkor nem lenne ilyen nagy arcod, az egészen biztos:)

És nem olvasttad át jól, amit írtam. Nem is tudom, hogy milyen regényt írhatsz te, ha még a másik írását se olvasod el rendesen (és még normálisan se tudsz írni). Hogy lennék én felszínes, mikor pont azt mondtam el, hogy ne a külsőről ítéljünk, a belsőről. Mert a fiúk magukat adták a videónaplókban és magukat adják a turnékon is. Akkor írj véleményt, ha alaposan elolvastad azt, amiről készülsz.

Aztán, én beszéltem szerelemről? Írtam egy szóval is? Nem, én csak annyit írtam, hogy tetszik stb., de semmi szerelemről nem beszéltem. Az, hogy tetszik neked egy srác vagy, hogy szerelmes vagy belé, két különböző dolog. Ha ezt a kettőt nem tudod megkülönböztetni, akkor gratulálok.

A következő, hogy a fiúk mindig tudnak stílust váltani, de ezt le is írtam. Vegyük példának Miley Cyrus-t, aki pop számokat énekelt, aztán végre otthagyta a csinos kis Disney-t és halad a mai emberekkel, akik leginkább a hip-hop és a pörgős zenéket szeretik. Ugyanígy tudnak változni a fiúk is, őket is lehet úgy kedvelni, mint Rihannát, Britney Spears-t és így tovább. Ha idősebbek lesznek felnőttesebb zenét fognak játszani és továbbra is sikeresek lehet. Gondolkodj el ezen.

Szakma. Hüm, iszonyú jó gyermekápoló lenne majd belőled, tekintve, hogy itt lógsz a tinik között és, akit nem szeretsz máris elmagyarzod a többinek, hogy így izé meg úgy izé. A directionerek azt akarják, hogy nem cikizzétek a kedvenceiket, utálhatjátok, de ne sértegessétek a bandát. Ellentétben veletek, akiknek a célja, hogy a mi generációnk, a "taknyos" kis "tinédzserek" olyan embereket szeressen, akik egyáltalán nem jönnek be nekünk. Könyörgöm, nőjjenek fel az utálkozók már! Na, de vissza a szakmára. Az aki éppen gyerekek ízlését kritizálja (főleg, hogy én is egy rendellenességben szenvedek, szép, egy ápoló kritizál egy beteg gyereket) nehogy már gyermekápoló legyen. Igen, írhatsz negatív véleményt, de ne úgy már, hogy még a másikat is sértegeted és a kedvencét "agyoniskolázott sztárolt IQ hiányos idióták"-nak nevezi. Egyébként meg a, ha neked jönne egy olyan lehetőség, hogy azt csináld, amit akarsz és még jól is keresel vele, akkor otthagynád az iskolát, nem? És majd kicsit később, pár év múlva szerzel diplomát. A fiúk pedig amúgy se vennének, mivel mind az öten intelligensek és ép eszűek ahhoz, hogy normálisan végig vigyék a sulit.

Ma is nagyon fontos a lemezeladás, az iTunes számai is nagyon fontosak, de a youtube-é is. Régebben is volt ez a zeneoldal és akkor is nézték a énekesek a látogatottsági számokat. És most hogyna is jön ide az, hogy valaki attól híres, hogy elég sokan megnézték? Én most a rekordról beszélek, nem az átlagos nézettségről.

És mi az, hogy te akkor fogod elismerni a fiúk tehetségét, ha annak a számnak az ötszörsét fogják albumként eladni? Akkor te egyáltalán nem figyeled a hangjukat? Oké, én azt hittem az alapján ítélik meg az emberek, hogy valaki jó-e vagy sem. De oké, te nyilván az alapján döntöd el, hogy ki jó, hogy mennyi eladott albuma van.
2013. július 24. 15:25 #233
- törölt felhasználó -    
Imádom az új számukat és ezen nem is csodálkozom!!!!!!!!!! smileeee.gif <3 <3 A legjobbak!!!!
2013. július 24. 15:28 #234
Saphira
Saphira

Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Gratula, a klip nekem nagyon tetszik meg a dal is biggrin.gif
2013. július 24. 15:37 #235
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
Hozzászólás: 705
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Nagy csalás. Facebookon olvastam, ott buzdították az embereket, hogy frissítsék a gépüket és nézzék újra.Pár emberrel is meg lehet valósítani.
2013. július 24. 15:40 #236
Giggancs09
Giggancs09
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 206942
Nekem nagyon tetszik ez a számuk biggrin.gif
2013. július 24. 15:43 #237
- törölt felhasználó -    
Gratulálok nekik! biggrin.gif
2013. július 24. 15:44 #238
floraaasd
floraaasd
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 201865
Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet a dal is,és a videó is.Úgy gondolom,hogy ebben a számukban mutatták meg igazán az énjüket.
2013. július 24. 15:56 #239
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (KicsiDorisz @ 2013.07.24. 15:25)
Beyla: Hét évvel vagy idősebb nálam, én 15 éves vagyok, akkor te 22. Igen, tudok számolni, hurrábiggrin.gif Na szóval, huszonkét évesen miért is a starityon lógsz? Én ebben a korban élvezném a nyarat, mennék a fürdőbe és a haverokkal lennék, nem egy pletykamániás, tizenéves oldalon tengetném unalmas napjaimat, magamról pedig főleg nem írnék. De ez nyilván én vagyok, te pedig te és így érzed jól magadat. Oké, nem szólok bele. 
És akkor kezdjünk is bele. Kérlek, ne hívj már felszínesnek és kétszűnek, valamint elkényeztetett csitrinek, miközben mindig megdolgozom azért, ami kell. Noha még 15 évesen nem vállalhatok diákmunkát, de már nézegetek. És sok mindent a saját pénzemből is kell megvennem. Bocsi, most ki is a felszínes? Ismersz? Láttál már élőben? Akkor nem lenne ilyen nagy arcod, az egészen biztos:) 
És nem olvasttad át jól, amit írtam. Nem is tudom, hogy milyen regényt írhatsz te, ha még a másik írását se olvasod el rendesen (és még normálisan se tudsz írni). Hogy lennék én felszínes, mikor pont azt mondtam el, hogy ne a külsőről ítéljünk, a belsőről. Mert a fiúk magukat adták a videónaplókban és magukat adják a turnékon is. Akkor írj véleményt, ha alaposan elolvastad azt, amiről készülsz. 
Aztán, én beszéltem szerelemről? Írtam egy szóval is? Nem, én csak annyit írtam, hogy tetszik stb., de semmi szerelemről nem beszéltem. Az, hogy tetszik neked egy srác vagy, hogy szerelmes vagy belé, két különböző dolog. Ha ezt a kettőt nem tudod megkülönböztetni, akkor gratulálok. 
A következő, hogy a fiúk mindig tudnak stílust váltani, de ezt le is írtam. Vegyük példának Miley Cyrus-t, aki pop számokat énekelt, aztán végre otthagyta a csinos kis Disney-t és halad a mai emberekkel, akik leginkább a hip-hop és a pörgős zenéket szeretik. Ugyanígy tudnak változni a fiúk is, őket is lehet úgy kedvelni, mint Rihannát, Britney Spears-t és így tovább. Ha idősebbek lesznek felnőttesebb zenét fognak játszani és továbbra is sikeresek lehet. Gondolkodj el ezen. 
Szakma. Hüm, iszonyú jó gyermekápoló lenne majd belőled, tekintve, hogy itt lógsz a tinik között és, akit nem szeretsz máris elmagyarzod a többinek, hogy így izé meg úgy izé. A directionerek azt akarják, hogy nem cikizzétek a kedvenceiket, utálhatjátok, de ne sértegessétek a bandát. Ellentétben veletek, akiknek a célja, hogy a mi generációnk, a "taknyos" kis "tinédzserek" olyan embereket szeressen, akik egyáltalán nem jönnek be nekünk. Könyörgöm, nőjjenek fel az utálkozók már! Na, de vissza a szakmára. Az aki éppen gyerekek ízlését kritizálja (főleg, hogy én is egy rendellenességben szenvedek, szép, egy ápoló kritizál egy beteg gyereket) nehogy már gyermekápoló legyen. Igen, írhatsz negatív véleményt, de ne úgy már, hogy még a másikat is sértegeted és a kedvencét "agyoniskolázott sztárolt IQ hiányos idióták"-nak nevezi. Egyébként meg a, ha neked jönne egy olyan lehetőség, hogy azt csináld, amit akarsz és még jól is keresel vele, akkor otthagynád az iskolát, nem? És majd kicsit később, pár év múlva szerzel diplomát. A fiúk pedig amúgy se vennének, mivel mind az öten intelligensek és ép eszűek ahhoz, hogy normálisan végig vigyék a sulit. 
Ma is nagyon fontos a lemezeladás, az iTunes számai is nagyon fontosak, de a youtube-é is. Régebben is volt ez a zeneoldal és akkor is nézték a énekesek a látogatottsági számokat. És most hogyna is jön ide az, hogy valaki attól híres, hogy elég sokan megnézték? Én most a rekordról beszélek, nem az átlagos nézettségről. 
És mi az, hogy te akkor fogod elismerni a fiúk tehetségét, ha annak a számnak az ötszörsét fogják albumként eladni? Akkor te egyáltalán nem figyeled a hangjukat? Oké, én azt hittem az alapján ítélik meg az emberek, hogy valaki jó-e vagy sem. De oké, te nyilván az alapján döntöd el, hogy ki jó, hogy mennyi eladott albuma van.

Miért? Mert a családom nyaral, a párom pedig dolgozik, én pedig várom őt haza. Próbálom kipihenni az elmúlt három hetet, de holnaptól ismét megkezdődik a hajtás, és, ha minden igaz augusztus 9-én végzek is a kimaradt gyakorlatok pótlásával, ami egyébként hétfőtől péntekig napi nyolc óra. Egyébként, mint ahogyan írtam pár hozzászólással ezelőtt, nagy az esély Crohn-betegségre, és sajnos az állapotom az elmúlt napokban nagyon sokat romlott. Olyan alhasi fájdalmam van, hogy mozogni szinte alig tudok, de lefeküdni meg nem akarok, mert holnap hajnalban kelni kell. Elégedett vagy azzal, hogy miért lógok itt? Bár, mintha olyan sok közöd lenne hozzá - legyen elég annyi, hogy ráérek jelen pillanatban. A hozzászólásod alapján meglehetősen kétszínűnek és felszínesnek tűntél, habár kíváncsi vagyok, hogy mivel nem vállalhatsz diákmunkát, akkor miből is kerestél te pénzt, de mindegy is, csak pindurikát paradoxon a dolog. biggrin.gif Miből gondolom, hogy felszínes vagy? Egyszerűen a hozzászólásodból és abból a hatalmas élettapasztalatodból nekem ez jött le. Ha nem vagy az, sorry, csak tudd, hogy mások felé mit is sugárzol. Én nem ismerlek, tehát nem ítélhetlek el az ég világon semmiért sem, ám a felszínességed ott ütközött ki, mikor valakit degradáltál a szakma miatt és az egekig magasztaltad habzó szájjal ezt az öt fiúcskát, de biztos nem tudok szöveget értelmezni.XD Igaz, szerelemről nem beszéltél, csak arról, hogy milyen zsír külső jegyek alapján ítélni - numeró tú, amiért felszínesnek tűnsz. Huhh, látom csak azon tudsz lovagolni, hogy itt vagyok.XD Megjegyzem eme szájtnak a 2008 óta vagyok a tagja , amikor te talán akkor kerülhettél át alsóból felsőbe. A szívemhez nőtt ez az oldal, akkoriban HQP néven futott. Egyébként köszönöm szépen.smileeee.gif Imádom a gyerekeket, lételemeim, a bölcsis gyakorlatot szinte ott hagyni nem tudtam, három héttel ezelőtt pedig a csecsemős gyakorlatomat fejeztem be az egyik női klinikán. Felbecsülhetetlen érzés volt az inkubátorban ápolgatni a kis csöppségeket. wub3.gif Habár nem tudom, hogy a szabadidőm és a szakmám között mi az esetleges összefüggés, de, ha esetlegesen önmagad is rájöttél, akkor megoszthatnád velem, mert eskü k*rvára fúrja az oldalamat a dolog.XD Én egyébként nem hagynám ott az iskolát, mert nekem fontos a végzettség. Legyen akármennyi pénzem, keressek akármennyit valamivel, egy érettségit vagy egy diplomát már csak azért is leteszek. Egyszerűen van bennem annyi önkritika, hogyha már híres vagyok, sztár is vagyok, akkor ne egy műveletlen falusi b*nkó legyek. Ott van Emma Watson - Anglia egyik leggazdagabb hölgyeménye, és a sok pénz ellenére is úgy döntött, hogy egyetemi diplomát szeretne. A színészet mellett tanul, és ez a korrekt. Szóval mégsem hagyja ott mindenki az iskolát, csak, mert sok zsozsó van a zsebében. Tudod ez újabban IQ szint kérdése. Emmának valószínűleg az agya helyén sem mosogatólé van, ellentétben az egydés bojzokkal. Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy nagyon fontos a jútyúb nézettség. Általában a a f*stalicskák érik el a legnagyobb nézettséget, szóval ez minden, csak nem éppen az albumeladásokhoz hasonlítható dolog. Mindenesetre az érved olyan gyenge volt, mint a harmatos libakaki. Attól, hogy a nyáladzó tinijánykák a világon 0-24-ben nyomogatják a Play gombot, még mindig nem egyenértékű azzal, hogy eladják a lemezeiket. Egyébként én bárki tehetségét el tudom ismerni, csak itt az a baj, hogy ennek az öt gyereknek nincs. A dalaik egy kaptafára húzható sallangos, monoton, vontatott megspékelve még gagyibb még sablonosabb dalszövegekkel. Élőben is megnéztem őket, és valahogy sem együtt, sem külön-külön nem nagy eresztés egyikük sem. Az album eladások valahol tükrözik is a tehetséget, hiszen az emberek úgymond vevők a munkássáhukra. Hogy én miben mérem a tehetséget? Nem igazán tudom megfogalmazni. Legyen a zene minőségi, egyedi, egyéni, saját hangzás világgal, érzelmes, értelmes dalszöveggel, amihez nem árt, ha dukál egy olyan hang, amitől libabőrős leszek. Én ebben mérem a tehetséget? És te? Gondolom a formás pópóban, a cukimuki pofijukban és abban a nagyon últra szexuális testükben. Na, látod, ez a különbség egy zenét hallgató ember között, és mondjuk közted (direksöner) között. hi.gif
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, MadHatter, Eszti0305, Alison Lerman
2013. július 24. 16:00 #240
Zutul
Zutul

StátuszVolt egyszer egy... utána meg kettő.
Hozzászólás: 798
Csatolások: 82
Azonosító: 124816
Gratulálok! smileeee.gif
20 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok