Elnevezte kisfiát a hercegi pár
2013. július 24. 22:15
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Little George herceg
♥
2013. július 24. 22:15
George és Louis ?!?!?!?!Ez most komoly?!
Imádom őket !
Aranyos kis csöpség !
A Greorge névről rögtön George Shelley jutott eszembe ahogyan a Louis névről Louis Tomlinson név ugrott be !
Csodás !
Imádom őket !
A Greorge névről rögtön George Shelley jutott eszembe ahogyan a Louis névről Louis Tomlinson név ugrott be !
2013. július 24. 22:25
|
|
Valaki12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 181678 offline
|
Louis<3<3A kedvenc nevem Az Alexander pedig a 4.kedvencem imádom<3<3Remélem jó egészsége lesz a kis prücsöknek!
2013. július 24. 22:36
George... György, mint apukám, és Alexander, mint az egyik kedvenc rapperem... király! Jó egészséget kívánok a picinek!
2013. július 24. 23:05
Gyönyörű a név gyönyörű a gazdája gyönyörű az égesanyja!
2013. július 24. 23:06
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
kis George
nagyon cukika
2013. július 24. 23:13
Hmm.. György Sándor Lajos.
Hogy őszinte legyek, az Alexander "jobb" lenne ha így hívják. De hát nem akarok én beleszólni. A lényeg, hogy már van neve a kis csöppségnek*-*
2013. július 24. 23:18
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
hát sok boldogságot nekik!Üdvözlünk új londoni trónörökösünk
2013. július 24. 23:43
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
angolul ezerszer jobban hangzik. Egészségben gazdag életet a kis csöppségnek
nehéz dolga lesz
2013. július 24. 23:47
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Idézet (united kingdom @ 2013.07.24. 20:11)
Cara
Most nem tudom h irigykedjek-e vagy pedig gratulaljak?! egyreszt irigy vagyok a kis herceg jo csaladba szuletett,soha nem lesz semmi az eletbe amit ne kapna meg masreszt pedig ha ugy nezzuk nem biztos h boldog lesz ebben az eletben folyamatos elvarasok,media,sajto es a tobbi rosszakaro ember! De azert megis csak gratulalok neki:)
Kedves Cara. És mivan ha mindene meglesz? Amerikában szinte egy átlagos gyereknek meg van mindig mindene. És nem hinném hogy a Szülei bármit megtudnának adni neki. Ők nem szórják a pénzt. Jól voltak nevelve. És van annyi eszük, mert nem hinném hogy a nyakukon azt a szőrös golyót hordják(nemsértés!) Nem tudhatod te sem. Attól még hogy királyságban van,nem mindent fog megkapni, Ezt te honnét veszed egyáltalán??? Istenem kérlek legyen a kis herceg normális kérlek Isten!! mert ebben a világban sok a hülye és kevés a töltény!!. Nem tudhatod hogy mi a jövő. Szóval
Most nem tudom h irigykedjek-e vagy pedig gratulaljak?! egyreszt irigy vagyok a kis herceg jo csaladba szuletett,soha nem lesz semmi az eletbe amit ne kapna meg masreszt pedig ha ugy nezzuk nem biztos h boldog lesz ebben az eletben folyamatos elvarasok,media,sajto es a tobbi rosszakaro ember! De azert megis csak gratulalok neki:)
Kedves Cara. És mivan ha mindene meglesz? Amerikában szinte egy átlagos gyereknek meg van mindig mindene. És nem hinném hogy a Szülei bármit megtudnának adni neki. Ők nem szórják a pénzt. Jól voltak nevelve. És van annyi eszük, mert nem hinném hogy a nyakukon azt a szőrös golyót hordják(nemsértés!) Nem tudhatod te sem. Attól még hogy királyságban van,nem mindent fog megkapni, Ezt te honnét veszed egyáltalán??? Istenem kérlek legyen a kis herceg normális kérlek Isten!! mert ebben a világban sok a hülye és kevés a töltény!!. Nem tudhatod hogy mi a jövő. Szóval
Hidd el mindent megfog kapni amit akar,egy szulonek az a legfontosabb h a gyereke boldog legyen es mindene meglegyen.Most gondolj bele ha akar egy uj telefont semmi problema '5perc' es itt lesz,akar egy uj autot 'menj le fiam a garazsba valasz egyet',erted barmit megkap mikor mar nagyobb lesz sajat maga veszi meg.Persze semmi bajom nincs a kiralyi csaladdal hiszen en is itt elek mar hosszu ideje Angliaba es szeretek itt lakni.De azt biztosra veheted normalis ember lesz a kisherceg,mert a szulei is jo emberek:)
2013. július 25. 00:01
|
|
lollypop333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 195007 offline
|
:)Sok boldogságot nekik!!
2013. július 25. 05:27
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
George, de jó. Én mindig is szerettem ezt a nevet. Az egész nagyon jól hangzik. Bár mást is eltudtam volna képzelni, de szerintem jó választás volt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.

0 felhasználónak tetszik: