Sminkcuccokat dob piacra a One Direction
2013. július 25. 11:43
pinkgeniusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 204105 offline |
félreértés ne essék, imádom a 1d -t, meg aranyosak, hogy ezzel akarnak kedveskedni a rajongójuknak, de éppen ők énekelték a What Makes You Beautiful -ban, hogy "don't need make up, to cover up.."
1 felhasználónak tetszik:
Nessuna
2013. július 25. 11:44
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Most elképzeltem,ahogy Harry a tükör előtt áll és rúzsozza magát az eper ízű rózsával,amin a saját arcképe szerepel és büszke magára. De most komolyan ! Meghalok :'D
Amikor Selena körömlakkot adott ki és a számairól nevezte el őket,az azért volt,mert hasonlót viselt a klipp közben szóval....remélem értitek
am meg biztosan kaszálnak majd belőle rendesen,mert a sok kis csaj kikönyörgi
anyucitól,meg apucitól.....De hát valamiből nekik is élni kell,bár én a helyükben inkább boxert adtam volna ki,nem rúzst
Amikor Selena körömlakkot adott ki és a számairól nevezte el őket,az azért volt,mert hasonlót viselt a klipp közben szóval....remélem értitek
am meg biztosan kaszálnak majd belőle rendesen,mert a sok kis csaj kikönyörgi
anyucitól,meg apucitól.....De hát valamiből nekik is élni kell,bár én a helyükben inkább boxert adtam volna ki,nem rúzst
2013. július 25. 11:45
Brielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 174 Csatolások: 1 Azonosító: 207035 offline |
Én már komolyan kezdem azt hinni, hogy ha nem is melegek, akkor biszexek... Oké, nyilván "lépjünk a nagyok nyomdokaiba, adjunk ki parfümöt meg mindenféle kencét" de könyörgöm! Pasik vagytok. Hányszor hallottatok olyanról, hogy a Green Day, a Thirty stM vagy bármelyik FIÚbanda rúzst, körömlakkot vagy hasonlókat árult volna?! De a sok kislány, majd megveszi mindet, mert az ő aláírásuk van a rúzson meg hűű 1 rúzs 1000ft, 5-en vannak, persze mindnek kell mind, már 5000-nél tartunk! Süllyedünk gyerekek...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. július 25. 11:53
tök jó meg minden. de ők pasik..miért adnak ki női kozmetika cikkeket?? A parfümöt és a körömlakkot még megértem..de a rúzs, szájfény és arctónus-tisztító (WTF??!!)
2013. július 25. 11:53
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline |
oohh de jóó*--*...bár egí kicsit fura hogy fiú létükre ilyeneket csinálnak...de mindenképpen jól jön úgy is most akartam új cuccokat vásárolni xD..akkor már megvárom míg kijönnek ezek:3
2013. július 25. 11:56
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 689 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline |
Jó ötlet és behoznak valami újat, akkor is ha fiúk csak az aláírásuk van rajta!!! Nem vagyok nagy Directioner, de minek hasonlítani őket másokhoz, kitalálták- beleegyeztek és szerintem nagy sikere lesz:)
2013. július 25. 11:57
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Óhaa ez tök jó megvenném mindet, csak nem használnám el mert nem sminkelek...de biztos jó az illatuk.
2013. július 25. 12:00
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Smink cucc??? Általában azt a nők szokták..
Remélem be is mutatják mikor majd ezeket a cuccokat napi szinten fogják használni... Óóóly gyönyörűek leszneeek. xDD
Már nem tudják,hogy hogyan csináljanak pénzt..
Remélem be is mutatják mikor majd ezeket a cuccokat napi szinten fogják használni... Óóóly gyönyörűek leszneeek. xDD
Már nem tudják,hogy hogyan csináljanak pénzt..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.