Drága, kicsi férjecskének és neki látom nem elég az, amit kapnak. Szerintem kamu az egész, semmi hihető nincs a dologban, semmi körítés, hogy már zaklatták vagy ilyesmi.
Fényes nappal pedig ne mondjátok, hogy nem volt arra senki, pláne egy uszoda fele. Éjszaka meg csücsüljön otthon a fenekén.
Megtámadták Sarka Katát
2013. július 25. 16:11
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szegény,sajnálom őt,egy ilyen eset tényleg borzasztó főleg nappal.:/
2013. július 25. 16:15
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szegény! Én nagyon sajnálom..
2013. július 25. 16:49
Nagyon rossz lehet neki...
Jó hogy Pesten lakom. Budán lakó nők,lányok sok szerencsét. (tanuljatok harcművészetet)
Jó hogy Pesten lakom. Budán lakó nők,lányok sok szerencsét. (tanuljatok harcművészetet)
2013. július 25. 17:11
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Még jó, hogy én nem arra lakom. Szegényt ez nagyon megrázhatta.
2013. július 25. 17:43
Én szerintem ennek e nőnek feltűnési viszketegsége van.
2013. július 25. 17:50
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
Érdekes...nálam a megtámadás az a " késsel neki megyek" - nél kezdődik. Amúgy is nem vette észre már messziről , hogy ilyen agresszív?
Arról meg mér nem írnak cikket, hogy Budapesten megerőszakoltak egy 15 éves lányt?? Pedig az durvább és éjszaka volt...ettől eltekintve nem lettem volna a helyébe.
Arról meg mér nem írnak cikket, hogy Budapesten megerőszakoltak egy 15 éves lányt?? Pedig az durvább és éjszaka volt...ettől eltekintve nem lettem volna a helyébe.
2013. július 25. 17:52
ebből is látszik, hogy itt a komizók között mennyi szánalmas van. rájöhetnétek, hogy az ilyennel nem lehet hülyéskedni. és miért talált volna ki Kata ilyesmit? Komolyan mondom, egyesek olyan hülyék, hogy csak a fejem rázom ettől. Ha majd titeket is megtámadnak az utcán, akkor pofázatok, hülye gyerekek.
2013. július 25. 18:15
Hat ezt a not en is megtamadnam, amennyire ellenszenves. Mindenkivel elofordul ilyen eset, o miben kulomb ettol?
2013. július 25. 18:17
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Nagy kár lenne érte... Minek így felfújni a dolgot, szerintem nem is történt semmi, csak kell a hírverés neki, mivel most nincs Szépsékirálynő választás és hiányzik a szereplés neki... Kissé feltűnési viszketegsége van... Csak a másik embert sajnálom aki 'rátámadt' hogy egy ilyen idiótát fogott ki magának.
2013. július 25. 19:29
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
xilence egyetértek.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: