Van egy klub, melynek tagjai nem osztozhatnak örömükben. Egy klub, ahol nincsenek győztesek, ahova büntetés bekerülni és melynek tagjai évtizedek múltán is hiányoznak... Íme, a 27-esek klubjának legismertebb, heroikus szintre emelt, legendás tagjai!
A teljes cikkhez kattints ide!
A hírnév ára — a legismertebb 27-esek
2013. július 26. 12:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2013. július 26. 12:42
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
nem ismerek itt senkit.
2013. július 26. 12:46
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Idézet (Chachi_G.124 @ 2013.07.26. 12:42)
nem ismerek itt senkit.
Csak gratulálni tudok.
2013. július 26. 12:47
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
én csak Amy ismerem
2013. július 26. 12:54
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
omg. ezek a kommentek....
2013. július 26. 12:57
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
képtelen vagyok felfogni, hogy egyes tagok hogyan képesek büszkén hangoztatni, hogy ekkora legendákat nem ismernek... én inkább arra vagyok büszke, hogy ismerem ezeket a csodálatos tehetséggel rendelkező embereket, de ahogy gondoljátok.
mellesleg gratulálok Lexi, jó cikk lett!
mellesleg gratulálok Lexi, jó cikk lett!
2013. július 26. 12:58
Ismerem őket, és nagyon sajnálom a halálukat, hiszem nagyon tehetségesek voltak!
2013. július 26. 13:04
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Ezeken az értelmiségi kommenteken én is csak pislogni tudok.
Ezek a csodás emberek mind maradandót alkottak, és mélyen sajnálom, hogy nem tudták leküzdeni a belső démonjaikat. Örökké a szívünkben élnek!
Ezek a csodás emberek mind maradandót alkottak, és mélyen sajnálom, hogy nem tudták leküzdeni a belső démonjaikat. Örökké a szívünkben élnek!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 26. 13:06
Amy Winehouse
((((((((((((( Imádom még mindig és kár, hogy már nem lehet köztünk mint ahogy a többi tehetség sem a cikkből!
(((
2013. július 26. 13:17
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Bárcsak soha ne kellene ilyen híreket olvasni... A 27-es klub tagjai egytől-egyik nagyszerű emberek voltak, kiemelkedő tehetséggel, akiknek nem szabadott volna ilyen hamar elmenniük
Mindig eszembe jut mi, lett volna ha valaki időben megfogja a kezüket s segít nekik átvészelni életük legnehezebb pillanatait. Talán valamennyien még most is köztünk lennének. Sajnos azonban nem így történt
Bár ők maguk már nincsenek velünk, szerencsére munkásságuk a mai napig fennmaradt. Bízom benne, hogy nevüket még 50 év múlva is ismerni fogják, ugyanis valóban maradandót alkottak. Nyugodjanak békében! Őszintén remélem, a jövőben senki nem csatlakozik hozzájuk.
2013. július 26. 13:25
Ők tényleg legendák..lettek. Mindet ismerem, nagy részüket szeretem (nem mindet). Azt azonban soha nem értettem, hogy miért kell nagy részüket mártírként kezelni? Önhibájukból távoztak idő előtt. Szokás mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni, hát ők ezt tették. És itt szó sincs arról, hogy nem tisztelném őket, vagy leszólnám őket, mielőtt még valamelyik igen tapasztalt zene-műértő próbálna kioktatni. Én jobban tisztelem azokat az előadókat, énekeseket, akik hosszú évtizedek óta pályán vannak és nem az önpusztító életet választották, csak mert a sikert vagy a kudarcot nem tudták kezelni. Elhiszem, hogy nehéz, csodabogárként pedig csak erősíted a "meg nem értettek táborát", de élet már csak ilyen. Nyugodjanak békében! Igen tehetségesek voltak, némelyiknek azonban a PR-ja felér Elvisével.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.