Nicky99 <-- egy normális Belieber, aki tovább lát az orránál!
Könyörgöm, ezek után hogy lehet őt még védeni? BUNKÓ egy személyiség..
Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 26. 20:39
2013. július 26. 20:40
Idézet (Dán Panna @ 2013.07.26. 20:38)
és minta mások nem köpködnének ez most azért olyan nagy szám mert nem egy hétköznapi ember csinálta hanem jb .. akit mindenki csak fikázni tud( Tisztelet a BElIEBER-ek nek...) Imádom jb-t...!
Ha dolgozol majd valahol, köpd le a főnöködet, és élvezd az utóhatásait.
2013. július 26. 20:41
Ez a Bieber nem több egy undorító, beképzelt hólyagnál.
2013. július 26. 20:43
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline |
Hála Istennek bebizonyosodott hogy Bájbőr mennyire nagy sztár, és hogy mennyire szerény, és inteligens és hogy mennyire tiszteli rajongóit!
Hogy lehet valaki ekkora kretén hogy lecsulázza azt aki őt nagyon szereti. A lényeg hogy ez egy, f*ka, k*csög, b*nkó állat, b*zi sz**fejű kis r*banc aki szét k*rja mindenki idegzetét és halálos rosszindulatú agy daganatot okoz, aminek neve agyf*sz!
Hogy lehet valaki ekkora kretén hogy lecsulázza azt aki őt nagyon szereti. A lényeg hogy ez egy, f*ka, k*csög, b*nkó állat, b*zi sz**fejű kis r*banc aki szét k*rja mindenki idegzetét és halálos rosszindulatú agy daganatot okoz, aminek neve agyf*sz!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. július 26. 20:46
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Ezt a kultúrátlan állatot elrontotta a napomat ez a hír -__-
2013. július 26. 20:48
XxStellaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 204816 offline |
Komolyan mondom, hogy ez nem normális. Valaki megmondaná, hogy ilyenkor mi a francot érezhet, amikor ilyet csinál?!?! ... azért kíváncsi lennék, hogy mit mondana, arra, hogy ez mire volt jó .
2013. július 26. 20:49
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Úgy látom imád köpködni. És lehet, hogy itt egy hatalmas vita kerekedik a fanok és azok között akik utálják, de bármelyik "táborba" tartozik is az ember, ezt remélem mindenki belátja, arcátlanság a rajongóival szemben. Egy ilyen ember nem való a színpadra, a TV-be, ugyanis a rajongók példaképnek tekintik és példát vesznek róla. Csak remélni tudom, hogy hamarosan valaki beszél a fejével, remélhetőleg Selena fog, ha már megint együtt vannak. Nem ér ő többet azoknál, akik lent álltak, akiket esetleg leköpött, ezért ezt a viselkedést szerintem nem engedheti meg magának.
2013. július 26. 20:51
sellyzendyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 195899 offline |
Justin rajongók büszkék lehettek rá!!-.-"
2013. július 26. 20:51
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
hányingerem van ettől a gyerektől. És még röhögött is rajtuk, én ha a rajongója lennék, ezután nem lennék soha! Még szerencse h soha sem voltam az mert mióta ismerem azóta ki nem állhatom!
2013. július 26. 20:52
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ha már másokkal szemben nem tisztességes; gondoljunk csak az éttermi esetre, vagy mikor elütötte a fotóst, meg mittomén milyen botrányai voltak még ennek a szerencsétlennek, legalább a rajongóival szemben ne legyen ekkora marha! Azt még megértem, hogyha én meghúznám magam egy szállodában, és másnap reggel ott lenne több tucat rajongó, talán én se repesnék az örömtől, de könyörgöm. Ezek a lányok azért mentek oda, mert - a sok ostoba húzása ellenére - még mindig látnak benne valamit és rajonganak érte, hát akkor az a minimum, hogy ilyen gusztustalan húzás eszembe se jut! Ami pedig még csak tetézi, hogy az úgynevezett barátai ott röhögnek mellette. Szerintem behúzni egyet ennek a beképzelt ficsúrnak sokkal viccesebb lenne, hogy térjen már észhez.
Nem is értem. Miért van, hogy más igazi művésznek nem kell ilyeneket csinálnia, csakhogy bejusson a médiába? Mert ez a stílus, amit ő képvisel, nem művészet, nem zene, hanem eladja magát, aztán utána nem tud mit kezdeni magával, és folyamatosan csinálja a bunkóbbnál bunkóbb húzásokat. Valahogy nem fér a fejembe, hogy ezek után hogy lehetnek az ilyennek rajongói? Elvileg a zene lényeg, igen, csakhogy nem értem valaki hogyan képes olyan iránt rajongani, aki egy ugyanolyan rajongóval, mint ő maga, ilyen tisztességtelenül viselkedik! Gusztustalan és gyerekes, látszik, hogy nincs megnevelve. Tűnjön el a süllyesztőben, ugyanúgy mint a többi ostoba tinisztár, akik ahelyett, hogy élték volna a szép gyerekkorukat, telenyomják a zeneipart feljavított, autotune-os hányadék slágerekkel, amikben annyi eredetiség nincs, mint egy marék molylepkében. Ráadásul buták is, és ahelyett, hogy meghúznák magukat, még föl is hívják magukra a figyelmet az ilyen viselkedéssel. És később ők lesznek a felnőttek. Röhej.
Nem is értem. Miért van, hogy más igazi művésznek nem kell ilyeneket csinálnia, csakhogy bejusson a médiába? Mert ez a stílus, amit ő képvisel, nem művészet, nem zene, hanem eladja magát, aztán utána nem tud mit kezdeni magával, és folyamatosan csinálja a bunkóbbnál bunkóbb húzásokat. Valahogy nem fér a fejembe, hogy ezek után hogy lehetnek az ilyennek rajongói? Elvileg a zene lényeg, igen, csakhogy nem értem valaki hogyan képes olyan iránt rajongani, aki egy ugyanolyan rajongóval, mint ő maga, ilyen tisztességtelenül viselkedik! Gusztustalan és gyerekes, látszik, hogy nincs megnevelve. Tűnjön el a süllyesztőben, ugyanúgy mint a többi ostoba tinisztár, akik ahelyett, hogy élték volna a szép gyerekkorukat, telenyomják a zeneipart feljavított, autotune-os hányadék slágerekkel, amikben annyi eredetiség nincs, mint egy marék molylepkében. Ráadásul buták is, és ahelyett, hogy meghúznák magukat, még föl is hívják magukra a figyelmet az ilyen viselkedéssel. És később ők lesznek a felnőttek. Röhej.
2013. július 26. 20:52
eltudom képzelni, hogy akit eltalált, elkezdett visítani örömében, hogy bieber leköpte őt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.