Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 26. 22:48
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline |
Timcsike xDD Ez nagy
2013. július 26. 22:50
Albinhoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 73567 offline |
Kezd elszaladni vele a ló!! Én bírom JB-t, de nem szabad szemet hunyni minden hülyesége fölött!!
Bátran állítom, hogy 'megvadulásának' hátterében Lil Za (theworldshero) és Lil Twist állnak!!
Ugyanis ezek a senkiháziak, nem befutott sztárok és próbálnak Justin jóvoltából csúcsra jutni!! Azt nem szabad elfelejteni, hogy ezek füves köcsögök és naná, hogy megrontják Justint!Ha régi cimborájával Ryan Buttlerrel 'bandázna' ezek nem történnének meg! Csak azok a degenerált, nyomorék 'barátai' térítik le a rossz útról..
Bátran állítom, hogy 'megvadulásának' hátterében Lil Za (theworldshero) és Lil Twist állnak!!
Ugyanis ezek a senkiháziak, nem befutott sztárok és próbálnak Justin jóvoltából csúcsra jutni!! Azt nem szabad elfelejteni, hogy ezek füves köcsögök és naná, hogy megrontják Justint!Ha régi cimborájával Ryan Buttlerrel 'bandázna' ezek nem történnének meg! Csak azok a degenerált, nyomorék 'barátai' térítik le a rossz útról..
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. július 26. 22:59
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline |
Nagyszerű! Tehát odáig fajult a világ, hogy most már nem a rajongók csorgatják a nyálukat a sztár után, hanem fordítva. Hogy még jobb legyen, még imádják is! Grat nektek! Minden bizonnyal nagyon jó kis életetek lehet ha még annak is örülnétek, hogy JB leköp titeket. Ez ám az optimista és pozitív életvitel! Milyen kár, hogy én pesszimista vagyok, ja, mégse! Nekem még van eszem! Hehe!
CandUs
2013. július 26. 22:59
Ez az ember bocsánat, ez nem ember!! Ez egy undorító,gyalázatos, utolsó, nagyképű állat! Egy szardarab! -.-" Azt hiszi, hogy ha a haverjai (kétlem, hogy a haverjai lennének, biztos fizetett nekik, hogy legyenek vele)előtt ilyeneket csinál nagyobb lesz? de tényleg, most már hova gondol? több balhéja volt, mint sikere. a sok szerencsétlen rajongónak meg gratulálni tudok, hogy ezt a gyökeret így szeretik és nap mint nap ezt imádják... -.-" tényleg le a kalappal Bieberke előtt, hogy mindig újabb és újabb ötletet merít! remélem könyve is lesz, azzal a címmel: "Legyél szégyentelen, többször leszel címplapon!" A Beliebereknek meg csak annyit üzenek: "Nőljetek fel!" Puszii
CandUs
2013. július 26. 23:01
doci.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 257 Csatolások: 8 Azonosító: 173538 offline |
Idézet (Timcsike @ 2013.07.26. 22:43)
ha engem leköpne *0* <3 azta mindenit ** <3 megköszönném neki hogy az értékes nyálát nekem adta *0* <3
Már megbocsáss, de te, és a hozzád hasonló 'belieberek' (vagy mi a szarok) az emberi degeneráció megtestesítői. Te annak örülnél ha valaki leköpne? R u fucking kidding me? Majd én megteszem, ha ez minden vágyad. Komolyan mondom nem tudom megérteni, hogy hogyan süllyedt le ennyire a mai generáció.
2013. július 26. 23:02
Gratulálok!.. milyen bizonyíték van hogy őket köpte le? nem rég töltött fel "Justin Bieber: Erre ébredtem ma reggel. legjobb rajongók a világon. #beliebers #sexyfans"
2013. július 26. 23:03
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Sürgősen elszégyellném magam azok helyében, akik a kedvenc énekesüknek vagy esetleg a példaképüknek tartják... Elfogadhatatlan, amit művel.. egyszerűen undorító.
2013. július 26. 23:04
fanni02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 184621 offline |
láttatok olyan képet ahol a nyál pont valamelyik rajongó fejére esik? vagy olyan képeket láttatok ahol köp egyett majd csinál egy képet magukról és utána már a rajongókról van kép...szóval akkor tulajdonképpen mi is bizonyítja,hogy leköpte őket?
2013. július 26. 23:06
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline |
amúgy az előző komment hogy van e olyan kép ahol látszik hogy a nyál egy rajongó fejére esik na igen ez igaz mutass egy olyan képet ) <3 Justin a rajongóira nem köpne a földre igen de a rajongóira sose <3
2013. július 26. 23:08
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (itsjustme @ 2013.07.26. 23:05)
muszáj szüntelenül hangoztatni a mocskos perverzióidat?
Nem a perverzióját hangoztatja, hanem azt, hogy azt a csöppnyi IQ-ját is tombolán nyerte.
pff amúgy is egy undorító kis csicska de ha még ilyet csinál azokkal akik szeretik (bár nem tom h lehet ilyen csicskát szeretni én megrugdosnám legszívesebben!) akk tényleg egy szemét gennyláda mert a rajongóinak köszönheti h olyan jól megy a rusnya picsájának!!
Idézet (fanni02 @ 2013.07.26. 23:04)
láttatok olyan képet ahol a nyál pont valamelyik rajongó fejére esik? vagy olyan képeket láttatok ahol köp egyett majd csinál egy képet magukról és utána már a rajongókról van kép...szóval akkor tulajdonképpen mi is bizonyítja,hogy leköpte őket?
Már az is elég szánalmas, hogy állítólag felnőtt létére (haha) emeletről köpdös le, aztán jót röhög rajta a szintén iszonyatos nagy intelligenciával rendelkező haverjaival együtt.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.