Starity

Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!

43 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 27. 13:12 #441
Melissza7
Melissza7
visszatérő vendég

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 490
Csatolások: 4
Azonosító: 151770
szánalmas g**i.. (y)
2013. július 27. 13:17 #442
- törölt felhasználó -    
ez egy hihetelenül nagyon genyó alak
ne aggódjatok utálok, nem sokára úgy is eltűnik a süljesztőben és nem lesz vele gondunk biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Gurs, Szandiiii
2013. július 27. 13:20 #443
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
Gratulálok neki! Egy szánalmas bunkó és mások ezt az "embert" istenítik. -.-
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 27. 13:22 #444
- törölt felhasználó -    
Grat! Ennek aztán nem tudom mi értelme volt -.-"
2013. július 27. 13:24 #445
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Ez...erre szavakat nem találok...
Én tumblr-ön találkoztam először ezzel a képsorozattal,utána pedig twitteren.Bár még most sem bírom felfogni,h ezt csinálta...
Eddig még úgy ahogy elnéztem,h bulikba,vadidegenekkel mit csinál,bár akkor sem ugráltam körbe érte.De a rajongóival szemben ez...egyszerűen felfoghatatlan számomra.Értem én,h mindenkinek van rossz napja,vagy éppen meg akarja mutatni a haveroknak,h ő a f@sz@gyerek,de ez..szavakat nem találok.
Ráadásul pont a rajongóival csinálta ezt meg,akiknek lényegében mindent köszönhet.
Persze,19 éves,ilyenkor kell "élni".Talán ezért is nem pártoltam el tőle az eddigi kisebb-nagyobb ügyei miatt,ugyanis én se(ahogy sokan mások ebben a korban) nem hordanak glóriát a fejük felett.Én viszont ilyesmire,h leköpök valakit..sose vetemednék.
Úgy gondoltam,h mivel Kanadában van,és a gyerekkori igazi barátai veszik körül,normálisabban fog viselkedni,mint a Lil Twist féle hadd ne mondjam milyen társaságban.Eddig minden nap,amióta Kanadában van,úgy éreztem,h tényleg,őszintén jól érzi magát egy normális társaságban,erre pedig ezt csinálja...
Még egyszer hangsúlyozom,nem azt várom el tőle,h üljön otthon a Bibliába mélyedve,ugyanis én is előszeretettel járom a szórakozóhelyeket és csinálom a hülyeségeket a haverokkal.Ami szerintem teljesen normális ebben a korban.Viszont köpködni,főleg nem azokat az embereket,akik mindig védik és támogatják őt...nem kéne így "megtisztelnie" őket... unsure.gif
Nem tudom,h miért csinálta,ugyanis videót is posztolt instagramra az elmúlt napokban,h mennyire szereti a rajongóit.Ezért valahogy nem tudom összeegyeztetni a két dolgot.
Nem fogom ezért megvédeni,mert a kép is készült,nem csak egy légből kapott pletyka ez,amit kitalált valaki.
Most viszont nem nagyon tudom,h mit is kéne mondanom.4 éve állok mellette teljes mellszélességgel,és támogatom őt.Mondhatni vele nőttem fél,13 éves korom óta hallgatom a dalait és kísérem figyelemmel az életét.Ez viszont valahogy...mondjuk úgy,h nem örülök annak,h ezt csinálta... unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Éowyn, Destiny015, Elody, Nessuna, ViviOsztCshőő, MadHatter
2013. július 27. 13:26 #446
- törölt felhasználó -    
Idézet (Timcsike @ 2013.07.26. 23:01)
IMÁDOM <3 a földről is felnyalnáma nyálát *0*

Hajrá !! Kérlek szépen öld meg magad ... mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif omg.gif omg.gif omg.gif omg.gif wtf.gif wtf.gif wtf.gif wtf.gif wtf.gif ennyi hülyét egy helyen ez sokk nekem omg.gif furesz.gif
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Szandiiii
2013. július 27. 13:28 #447
KF-Petra
KF-Petra
visszatérő vendég

Státuszveggie, vitality, victory.
Hozzászólás: 474
Csatolások: 0
Azonosító: 177332
Hogy lehet annyira imádni valakit, hogy örülne ha ráköpne? Komolyan, menjetek orvoshoz.
Nagyon szánalmas a gyerek, remélem mielőbb elfelejtődik, mert eddig sem szerettem, de most kifejezetten utálom. Nem fogok senkit leszólni, ha szereti, de ezt azért nem kellene senkinek elfelejteni.
Bármelyik kedvencem csinálná ezt, akkor biztos mély nyomot hagyna, de én nem rajongok ilyen /elnézést->/ csicskákért.
2013. július 27. 13:28 #448
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4224
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Mekkora egy bunkó! malade.gif Hiába nem szeretem Justint, de ezt nem gondoltam volna. bolond.gif
2013. július 27. 13:31 #449
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Élvezet végigolvasni a hozzászólásokat. A társadalmunk még a nagy romlási folyamatában is sokszínű megnyilvánulásokat szül. A kedves elvakult rajongókhoz felesleges szólni akár jó akár rossz szándékkal, az emberi butaság ellen nagyon nem lehet mit kezdeni, főleg ha ilyen erős rosszindulattal párosul, bármit mer mondani az ember, le van osztva, hogy csak egy undorító utáló és nem ért hozzá. Ne haragudjatok, én nem fogok senkit elítélni, talán később rájöttök majd, hogy is lehetne minősíteni ezt a fajta rajongásotokat. De addig is éljen soká ez a bájos és barátságos teremtmény, akinek a nyáláért páran az életüket adnák! pardon.gif
6 felhasználónak tetszik: LoveNessa, Jody, kriszti03, Szandiiii, Jolie_77, janet7
2013. július 27. 13:32 #450
Tamcsi23
Tamcsi23
új tag

StátuszFuture belongs to those who believes in the beauty of their dreams!
Hozzászólás: 5
Azonosító: 194229
A nagy Bieber. Csak gratulálni tudok neki, hogy ilyen jól kifejezte a rajongók iránti szeretetét. Oké, 'biztos rossz napja volt, jaj szegény', de azt hiszem ez már túlzás. A rajongóinak köszönheti azt, hogy ott van ahol, és erre fogja és csak úgy leköpi őket. Sose voltam Bieber fan, nem is leszek, irritál a stílusa, de azt hiszem ez már sok. fejébe szált a hírnév, és most lehet engem utálni...
2013. július 27. 13:33 #451
MimiBestfriend
MimiBestfriend
új tag

StátuszAnnyeong ! I‘m a Bestfriend (FOREVER) ^.^
Hozzászólás: 83
Azonosító: 202120
jaj Istenem ne legyetek már ennyire szánalmasak,mi rajongók,hogy mindig összeveszünk egy sztáron!!mindenkinek megvan a saját véleménye,és nem kell a másikkal foglalkozni!!! ha meg nem bírtok a seggeteken ülni akkor legalább privátba csináljátok ! wink.gif
Amúgy meg mit vártatok Justintól.... -.- ez van gyerekek,vagy szereritek vagy nem !!Elkell fogadni!!! ezekszerint mégis van olyan sztár aki nem szeretik a rajongóit :///
2013. július 27. 13:45 #452
- törölt felhasználó -    
Ez ám a példakép. Csak azon csodálkozok, hogy még ezek után is akad, aki szereti. Az emberi hülyeség a legfelsőbb szinteken. Egyszerűen szánalmas.
2013. július 27. 13:51 #453
- törölt felhasználó -    
Én szerettem Justin-t, de, hogy rámköpjön! Na persze, ha valaki(jelen esetben Justin) rámköpne akkora pofont adnék neki, hogy attól kódul! Eddig le voltam törve, hogy miért változott meg így, de olvasva a fanatikus belieberek kommentjeit elszörnyedtem ohmy.gif én nem akarom ennyire szeretni őt............fújj ezek a képektől hánykor bahhhhhhhhhhh.....
2 felhasználónak tetszik: Éowyn, Szandiiii
2013. július 27. 13:52 #454
Moo295
Moo295
új tag

StátuszAz álom álom marad, míg úgy nem döntesz, hogy valóra váltod. -HarryStyles
Hozzászólás: 8
Azonosító: 207176
Csak is gratulálni tudok neki. Ha a Belieberek nem lennének akkor ő nem jutott volna el idáig. Egyszóval gusztustalan.
2013. július 27. 13:53 #455
- törölt felhasználó -    
U.N.D.O.R.Í.T.Ó ....nem ember
2013. július 27. 13:57 #456
cintia2000
cintia2000

Státusz
Hozzászólás: 538
Csatolások: 55
Azonosító: 191157
nem is köpte le! Emberek Justin nem rájuk köpött!!! ez csak egy pletyka mint az is hogy szembeköpött egy Dj-t!!! én nem hiszek ennek a cikknek! szánalmas amit az emberek csinálnak ..ennyire unatkoztok??! Justin miért bántaná a Belieberi-t?? hisz ha ők nem lennének Jus se tartana itt! mindent nekik köszönhet és pont velük szúrna ki??! lehet hogy csinált már hülyeségeket és undorító dolgokat de ez lenne az utolsó amit csinálna főleg a Beliberivel szemben!! ezt ti sem képzelhetitek..!
2013. július 27. 14:03 #457
- törölt felhasználó -    
Akármenyire is védik az elvakult rajongók az én szememben nem több egy beképzelt majomnál. Hihetetlen miket meg nem enged magának.
2013. július 27. 14:06 #458
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Tessék Justin rajongók? Valóban ő a példaképetek? Gratulálok! Egy ekkora hulladék ember meg se érdemli a rajongóit, tudjátok mikor hagytam volna annyiban, hogy az a kis semmirekellő leköpjön engem...undorító, gyomorforgató embernek nem nevezhető kis elkényeztetett valami.
3 felhasználónak tetszik: LoveNessa, Szandiiii, Tulipán16
2013. július 27. 14:09 #459
Emcsu
Emcsu
visszatérő vendég

StátuszNehéz úgy leugrani a szikláról, hogy nem tudod, mire esel.
Hozzászólás: 101
Azonosító: 159144
Hhahahaha:D drága rajongói. védjétek csak ... nyugodtan . itt a bizonyíték . ha valami nem tetszik akkor inkább megalázza magát . hát hatalmas NO KOMMENT -.-
2013. július 27. 14:10 #460
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Fujj,de undorító vagy.Ebben a percben örökre elveszítettél,nem vagyok többé Beliber.Ha vissza szeretnél szerezni,magyarázd magad ebből ki.
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Szandiiii
43 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok