Peter Jackson tegnap jelentette be, hogy a film utolsó képkockáit is felvették, vagyis befejezték a trilógia forgatását.
A teljes cikkhez kattints ide!
Befejezték a Hobbit forgatását
2013. július 27. 19:58
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
EZ TÖK JÓ! MEGNÉZZEM AZ TUTI
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2013. július 27. 20:02
Istenem, annyira izgatott vagyok már miatta, hogy nagyon. Éppen ma néztem meg a trilógiát és a Hobbit első részét újra, és még mindig ugyan úgy imádom, ahogy tíz évvel ezelőtt is. Bár akkor csak annyit fogtam fel belőle, hogy valami hülye szaladgál egy gyűrűvel, és egy félelmetes kisbaba (Gollam) meg meg szeretné kaparintani. Amióta felfogtam a tartalmát illetve a mondanivalóját, az all-time févörit trilógiám lett. Tolkien (illetve Jackson) olyan varázslatos, és olyan (számomra) hihetetlenül szerethető világot alkotott, amit - bátran mondhatok -, még senki sem. Hasonlót esetleg, de ilyet biztosan nem.
2013. július 27. 20:03
Nagyon várom. Könyv is jó volt meg a film is Gondolom ez is szuper lesz
Average Girl
2013. július 27. 20:18
Az első rész az valami hihetetlenül jó volt. Remélem a második is ugyanilyen jó lesz vagy akár jobb
2 felhasználónak tetszik:
Average Girl,
Lucky5
2013. július 27. 20:21
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
A trilógia és december óta a Hobbit első része is a legkedvencebb filmjeim. Nagyon várom már az utolsó két részt, Tolkien és Jackson valami hihetetlen csodát alkottak.
Average Girl
2013. július 27. 20:31
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
az 1. volt a legjobb de várom h megnézhessem
2013. július 27. 20:40
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Már nagyon várom a következő részeket ^^
2013. július 27. 20:46
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Mind a két új rész nagyon várós. Lehet, hogy A hobbit nem lett akkora szám, mint a trilógia, de én örülök azért, hogy három film erejéig ismét visszatérhetünk Tolkien elképesztő világába a nagyvásznon is. A történet meg csak most kezd majd igazán beindulni, úgyhogy valószínűleg az új részek még ütősebbek lesznek, mint az első.
2013. július 27. 21:09
És itt szólók ,hogy aki nagyon imádta az első triológiát, az keressen rá a hosszabított verzióra ...1 rész majdnem 3 óra úgy *-* legjobb , ne rövidítsetek!!
2013. július 27. 21:39
Invisiblevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 121 Csatolások: 7 Azonosító: 190334 offline |
Hihetetlen felfogni, hogy egy ekkora, több mint tíz évig tartó utazás véget ért. Peter Jackson hatalmas vállalkozásba kezdett, simán feladhatta volna, de hála neki, feledhetetlen kalandokat élhettünk át. Szerintem sikeresen filmesítette meg ezt a monumentális univerzumot. Köszönjük Peter! Próbálok nem sírni.
Average Girl
2013. július 27. 21:55
Sz.Esztyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.14. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 201943 offline |
El se tudom hinni... már alig várom Láttam az első részét a moziban, és hát... annyira de annyira jól meg van csinálva!! Amikor vége lett, kicsit szomorú voltam, hogy nem derül ki a film vége alig várom az Oda és Vissza részét is
Average Girl
2013. július 27. 22:08
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Na...mi az, hogy két nem annyira szexi törp...Kili és Fili (főleg Kili ) Thorinnal együtt a legszexibb törpök
Én is láttam a facebook oldalán ezeket és olyan jó, hogy mindig hozott valamit.. A soundtrackról is írt.. Írta, hogy az első részben a soundtrack többször is hasonlított a Gyűrűk urára az azonos helyek miatt ( Megye, Imladris, sasok) de mivel a 2. rész tele lesz új helyekkel (Beorn, Bakacsinerdő, Erebor /Smaug/, Tóváros) ezért egy teljesen új hangzású soundtrackot fogunk kapni és már alig várom
Azért egy kicsit szomorú, hogy befejezték a forgatást, a 11. videóblogban is benne volt hogy nemrég szervezték meg az utóforgatást és láttam, hogy örültek a visszatérésnek.
Amúgy már alig várom a dec. 13.-át *-*
Orlando búcsú vidijét meg ajánlom mindenkinek
Olyan rossz belegondolni, hogy 2014 után vége és már semmi újat nem kapunk.. Mert A szilmarilok megfilmeítésére semmi esély sincs...
Peter Jackson hatalmasat alkotott! Egyszerűen zseniális, ahogy Középföldét a mozivászonra vitte...én bátran kimerem jelenteni, hoy Peter nyomába egy rendező sem érhet.
Én is láttam a facebook oldalán ezeket és olyan jó, hogy mindig hozott valamit.. A soundtrackról is írt.. Írta, hogy az első részben a soundtrack többször is hasonlított a Gyűrűk urára az azonos helyek miatt ( Megye, Imladris, sasok) de mivel a 2. rész tele lesz új helyekkel (Beorn, Bakacsinerdő, Erebor /Smaug/, Tóváros) ezért egy teljesen új hangzású soundtrackot fogunk kapni és már alig várom
Azért egy kicsit szomorú, hogy befejezték a forgatást, a 11. videóblogban is benne volt hogy nemrég szervezték meg az utóforgatást és láttam, hogy örültek a visszatérésnek.
Amúgy már alig várom a dec. 13.-át *-*
Orlando búcsú vidijét meg ajánlom mindenkinek
Olyan rossz belegondolni, hogy 2014 után vége és már semmi újat nem kapunk.. Mert A szilmarilok megfilmeítésére semmi esély sincs...
Peter Jackson hatalmasat alkotott! Egyszerűen zseniális, ahogy Középföldét a mozivászonra vitte...én bátran kimerem jelenteni, hoy Peter nyomába egy rendező sem érhet.
Lucky5
2013. július 27. 22:11
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (EgyTikee @ 2013.07.27. 21:09)
És itt szólók ,hogy aki nagyon imádta az első triológiát, az keressen rá a hosszabított verzióra ...1 rész majdnem 3 óra úgy *-* legjobb , ne rövidítsetek!!
A gyűrűk ura bővített verziók hosszabbak, mint 3 óra, a 3. rész pedig 4 óra hosszás. A sima verziók 3 óra hosszások.
Amúgy a Hobbitnak is jön az bővített változata októberben, ha minden igaz.
2013. július 27. 22:16
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline |
aaaaaaa mar alig varooom <3333333 az elso resz eszmeletlen jo volt,alig varom h ez il legalabb olyan jo legyen ^o^ jol pozol Kili es Fili
2013. július 27. 22:16
Idézet (malna90 @ 2013.07.27. 20:34)
Az elsőt sem láttam
Csak ajánlani tudom Nem tudod, mit hagytál ki
Lucky5
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.