A TLC nevű, legendás lánycsapat újult erővel készül a visszatérésre. Új albumra számíthatnak a rajongók, melyről egyre több információ derül ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga dalt írt a TLC-nek
2013. július 28. 08:26
![]() |
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 ![]() |
aaawwwwww véééégre hallom a gyönyörű hangját egy olyan számban, amit még nem hallottam. Igaz, hogy nem az övé, de ezzel most legalább kihúzom augusztus 11-ig. =D
2013. július 28. 12:28
![]() |
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1399 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 ![]() |
TLC??? ezek meg kicsodák??
2013. július 28. 12:50
Ilyet nem tudni ki az a TLC
Lady Gaga nagyon jó dalt irt, kár hogy nem a sajátja lesz..

2013. július 28. 12:53
![]() |
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 ![]() |
Ollé, köszönöm, hogy kikerült a cikk
Azt reméltem, hogy több új dalt kapunk tőlük, de hátha addig még változnak a dolgok. Meglepődtem, hogy Gaga is velük dolgozott. Nem tudom, tetszik ez a dal, de valahogy nem az igazi, még. Persze a lányok verziójával egyből kedvenccé válik ez a dal.
Elkeserítő néhány komment, de tényleg. Oké én sem ismerek néhány előadót, de akkor nem kommentelek a cikkhez és nem közlöm azt, ami egyébként senkit nem érdekel. Végül pedig egy jó értőolvasással simán ki lehet venni a cikkből, hogy kik is ők.

Elkeserítő néhány komment, de tényleg. Oké én sem ismerek néhány előadót, de akkor nem kommentelek a cikkhez és nem közlöm azt, ami egyébként senkit nem érdekel. Végül pedig egy jó értőolvasással simán ki lehet venni a cikkből, hogy kik is ők.

2013. július 28. 12:55
![]() |
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 ![]() |
Évike12:
Gaga mit balhézik? Egyet mondj. Nem tudsz. (Húsruha, meg egyéb ruhái nem számítanak, az nem balhé, csak divat).
Gaga mit balhézik? Egyet mondj. Nem tudsz. (Húsruha, meg egyéb ruhái nem számítanak, az nem balhé, csak divat).
2013. július 28. 13:00
![]() |
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1921 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 ![]() |
a lányokat nem ismerem .. de ez a dal egész jó

2013. július 28. 13:01
![]() |
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1921 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 ![]() |
nem tudjátok mi az a TLC?? az egy csatorna!

Szenvedélyes csókot váltott Cara Delevingne és Selena Gomez
Szenvedélyes csókot váltott Cara Delevingne és Selena Gomez
Egy sorozatban szerepelnek.

Barbie-ként ünnepelte Khloe Kardashian, hogy 38 éves lett
Barbie-ként ünnepelte Khloe Kardashian, hogy 38 éves lett
Pink ruhába bújt a híresség.

96 évesen is lóra ül II. Erzsébet királynő
96 évesen is lóra ül II. Erzsébet királynő
Kedvenc időtöltését végezte.

Gyanúsan nagy a titkolózás Berki halála körül, pedig már van eredmény
Gyanúsan nagy a titkolózás Berki halála körül, pedig már van eredmény
Nem lehet tudni, miért hunyt el Berki Krisztián.

Joe Alwyn eljegyezte Taylor Swiftet?
Joe Alwyn eljegyezte Taylor Swiftet?
Megtörténhetett az eljegyzés.

Újra betört Ariana Grande házába késes zaklatója
Újra betört Ariana Grande házába késes zaklatója
Ijesztő dolgot tett a férfi.

Selena Gomez felnőtt: csak úgy ragyogott sminkmárkája bemutatóján
Selena Gomez felnőtt: csak úgy ragyogott sminkmárkája bemutatóján
Az egykori Disney-sztárból kész nő lett.