Starity

Fc Bayern München

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 29. 10:21 #1
Nikikke
Nikikke
Princess.♔
 
StátuszMy lover's got humour.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.22.
Hozzászólás: 3219
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Offline offline
Jöhetnek ide akik szeretik őket én nagy rajongójuk vagyok van egy sapkám meg egy karkötőm.


Nektek ki a kedvencetek ?

Mit szóltok ahhoz, hogy Josep Guardiola lett a vezető edző?

Mit szóltok a Dortumnd 4-2 Bayern eredményhez ?

Linkelt szöveg


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c5/Logo_FC_Bayern_M%C3%BCnchen.svg
2013. július 30. 12:28 #2
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.07.
Hozzászólás: 3057
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Offline offline
Majdnem felrobbantam amikor megláttam,hogy kikaptak a Dortumndtól. Pedig már régóta tipp-mixelek és még raktam is a csapatra.. erre kikapnak. omg.gif (Ilyen az én formám)
2013. július 30. 20:21 #3
Nikikke
Nikikke
Princess.♔
 
StátuszMy lover's got humour.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.22.
Hozzászólás: 3219
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Offline offline
Idézet (sMokEe.cLouD @ 2013.07.30. 12:28)
Majdnem felrobbantam amikor megláttam,hogy kikaptak a Dortumndtól. Pedig már régóta tipp-mixelek és még raktam is a csapatra.. erre kikapnak.  omg.gif  (Ilyen az én formám)




Juj! Én nekivágtam a papucsomat a Tvhez amikor megláttam a végeredményt
1 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD
2014. január 03. 17:41 #4
F1-Foci1999
F1-Foci1999
új tag
 
Státusz#CiaoJules
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.03.
Hozzászólás: 32
Csatolások: 2
Azonosító: 182406
Offline offline
En imadom a Bayern Munchent es a kedvencem a csapatbol Kroos,Schweinsteiger es Gotze.Mikor eloszor meglattam a vegeredmenyt akkor nem orultem,de a Borussia a masodik kedvenc csapatom ugyhogy meg jo,hogy ok nyertek es nem mas.
1 felhasználónak tetszik: Nikikke
2014. július 30. 22:19 #5
CorneŁia
CorneŁia
vi✘en
 
StátuszHere I come kick in the door
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.11.
Hozzászólás: 4834
Csatolások: 260
Azonosító: 227439
Offline offline
Áhh wub.gif
Végre olyan topic, ami a kedvemben jár:) Imádom ezt a csapatot, de nem írom itt tele a sorokat, a véleményemet róluk a profilomon találjátok wink.gif
Ezt nem hagyhattam ki.biggrin.gif Még most is nevetek:'DD
2 felhasználónak tetszik: Nikikke, Lil98
2015. május 05. 13:46 #6
- törölt felhasználó -    
Bastian Schweinsteiger heart.gif
Szerintetek mi/ki lesz a Barcelona-Bayern meccs eredménye/győztese?
2015. május 07. 22:37 #7
Fehér Nikolett Niki
Fehér Nikolett Niki
visszatérő vendég
 
StátuszBAYERN !! <3 :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.01.
Hozzászólás: 356
Csatolások: 87
Azonosító: 225241
Offline offline
Igen bírom a Bayern-t az 1. számú kedvencem biggrin.gif

Kár, hogy kikaptunk a Barcától, de majd a vissza vágót megnyerjük <3 (remélem)
2015. június 14. 20:02 #8
Fehér Nikolett Niki
Fehér Nikolett Niki
visszatérő vendég
 
StátuszBAYERN !! <3 :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.01.
Hozzászólás: 356
Csatolások: 87
Azonosító: 225241
Offline offline
Kedvenceim a csapatból: Neuer, Götze, Müller, Schweinsteiger, Lewandowski wub3.gif
2016. március 24. 15:06 #9
- törölt felhasználó -    




utálom őket reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2016. március 24. 15:36 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (iphone 6s @ 2016.03.24. 15:06)
utálom őket reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif







reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif utálom
2017. április 19. 13:05 #11
Karenina
Karenina
visszatérő vendég
 
Státusz"még nincs vége.."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.03.30.
Hozzászólás: 151
Csatolások: 2
Azonosító: 263357
Offline offline
Ez az egyik legjobb csapat, nagyon kedvelem őket, sajnálom, hogy nem nyert tegnap.
2017. május 08. 23:30 #12
bogeszka44
bogeszka44
új tag
 
Státusz1% Chance 99% Faith
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.27.
Hozzászólás: 6
Csatolások: 1
Azonosító: 261090
Offline offline
Nagyon szeretem ezt a csapatot, bár nekem hiányzik belőle Götze.. a kedvencem az Kimmich.. wub.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!