Lily Collins a Seventeen magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy hogyan is zajlott a film forgatása, ki a legviccesebb ember a stábban és mi volt az első benyomása Jamie Campbell Bowerről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csontváros: ilyen az élet a színfalak mögött
2013. július 29. 19:32
2013. július 29. 19:34
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nem lett valami jó a kép. :S
2013. július 29. 19:41
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
nem tetszik a kép :ssssss
2013. július 29. 19:41
Imádom a könyvet, remélem a film is legalább annyira jó lesz!
2013. július 29. 19:47
Egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a lányt. Várom a filmet , könyvben még nem olvastam , sőt a filmről is csak most hallok . De , ha tényleg ilyen jó és tanulságos mint ahogyan elmondta , akkor a film megjelenése után az első utam a moziba fog vezetni.
(Valamint Kevin miatt is megnézem , imádom azt a pasit ! )
(Valamint Kevin miatt is megnézem , imádom azt a pasit ! )
2013. július 29. 19:48
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Jaj, Cara Delevingne-t is szemöldöke miatt piszkálták, na nehogy már őt is. -.- Én várom a filmet, szerintem jó lesz.
2013. július 29. 20:06
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Robert Sheehan miért nincs a képen??
2013. július 29. 20:08
Tessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 203299 offline |
A trailerek alapján Jamie a tökéletes Jace. Egyszerűen fenomenális a srác játéka. Lily pedig...Ő Lily bájos,kedves és csupaszív. Nem a szemöldöke határozza meg hogy milyen a játéka stb.
2013. július 29. 20:16
Én már tűkön ülve várom a filmet,már rég voltam ennyire elégedett a színészekkel,szerintem mindenkit jól választottak ki.Szinte biztos vagyok benne,hogy lesz olyan jó mint a könyv.
Lily pedig gyönyörű a képen.
Lily pedig gyönyörű a képen.
2013. július 29. 20:18
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
nem rég olvastam a könyvet, és iszonyúan jó, már nagyon várom a filmet a színészek kinézetre nem annyira szimpik, mármint, én Jace-t és Clary-t is tök máshogy képzeltem el, és ilyenkor olyan nehéz elvonatkoztatni.
2013. július 29. 20:19
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Szimpatikus ez a lány, külsőleg és belsőleg egyaránt, kicsit aggódok még milyen Clary-ként, de szerintem jó lesz ez. Egyébként nem értem miért kell piszkálni egy embert a szemöldöke miatt, ez is csak az illető nem létező eszét mutatja.
A filmről változott a véleményem mikor videókat kezdtem el nézegetni, és rájöttem hogy nemcsak Jamie, de mindannyian nagyon aranyosak és jófejek, nem is voltak olyan rossz választás mint első benyomásra tűnt. Szóval mostmár izgatottan várom hogy augusztusban láthassam, biztos vagyok benne hogy nem fog a könyvnél jobban tetszeni, de kitudja.
A filmről változott a véleményem mikor videókat kezdtem el nézegetni, és rájöttem hogy nemcsak Jamie, de mindannyian nagyon aranyosak és jófejek, nem is voltak olyan rossz választás mint első benyomásra tűnt. Szóval mostmár izgatottan várom hogy augusztusban láthassam, biztos vagyok benne hogy nem fog a könyvnél jobban tetszeni, de kitudja.
2013. július 29. 20:23
Úristen, de várom már! És Jamie még szép, hogy iszonyú tehetséges! :Dimádom a Csontvárosot! <3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.