A Tükröm, tükröm és a Csontváros sztárja a Seventeen magazinnak adott interjút, melyben beszámolt az életéről és a terveiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Collins jókislány marad
2013. július 30. 20:46
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Nagyon szimpatikus lány. Visszafogott és olyan kis bájos. Jó ilyen lányokat is látni a sok tyúkagyú liba közt.
1 felhasználónak tetszik:
Nessuna
2013. július 30. 20:51
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nagyon szeretem ezt a csajt, annyira szimpatikusnak tűnik a nyilatkozatai alapján. Én is világ életemben úgy gondolkodtam, mint ő; emlékezni kell a boldog pillanatokra, és nem másnaposan felkelni egy átbulizott éjszaka után, hogy "mi a franc is történt?"
Lily jó után halad, hogy végleg belopja magát a szívembe, szerintem ha megnézem a Csontvárost, be is következik ez a pillanat
Lily jó után halad, hogy végleg belopja magát a szívembe, szerintem ha megnézem a Csontvárost, be is következik ez a pillanat
Nessuna
2013. július 30. 20:51
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
jó kép lett D
2013. július 30. 21:30
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Úgy imádom ezt a csajt! Egyre jobban szeretem, remélem a Csontvárosban elkápráztat a tehetségével, mert eddig nem igazán tudta nekem bebizonyítani. De nagyon tisztelem, hogy így tudja kezelni a helyzetet, de ezzel a tetkós dologgal. Olyan kis buták!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me61e7XnhZ1qdncawo1_500.png
Én tényleg megértem, hogy szerelmesek, de Jamienek nem kellett volna Lily születési dátumát magára tetováltatnia, mert a végén úgy jár, mint Angelina. De ők tudják, mindenesetre én nagyon szurkolok nekik, mert tündériek együtt és megérdemelnék a boldogságot. Amúgy Jamie és Lily nem mostanában kezdtek randizni, már több, mint egy éve járnak!
Ahjj. Hagyjátok már a szemöldökét, szerintem úgy gyönyörű ahogy van! Ő így érzi jól magát és kész!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me61e7XnhZ1qdncawo1_500.png
Én tényleg megértem, hogy szerelmesek, de Jamienek nem kellett volna Lily születési dátumát magára tetováltatnia, mert a végén úgy jár, mint Angelina. De ők tudják, mindenesetre én nagyon szurkolok nekik, mert tündériek együtt és megérdemelnék a boldogságot. Amúgy Jamie és Lily nem mostanában kezdtek randizni, már több, mint egy éve járnak!
Ahjj. Hagyjátok már a szemöldökét, szerintem úgy gyönyörű ahogy van! Ő így érzi jól magát és kész!
Nessuna
2013. július 30. 21:33
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Tényleg aranyos csajszi, biztos jól alakítja majd a főszerepet a Csontvárosban.
2013. július 30. 21:33
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Kíváncsi vagyok,hogy fogja bírni,érdekes számomra ez a lány.
2013. július 31. 04:23
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
OFF: Kristen nem tud színészkedni.
ON: Örülök, hogy nem szállt el magától, és tényleg normális lánynak tűnik, aranyos és szimpatikus.
„Határozottan megtaláltam a stílusomat, de persze még nem egészen, még kísérletezek vele” - ez viszont elég ellentmondásos. Most akkor megtalálta vagy nem? Mindegy, attól még kedvelem őt!
ON: Örülök, hogy nem szállt el magától, és tényleg normális lánynak tűnik, aranyos és szimpatikus.
„Határozottan megtaláltam a stílusomat, de persze még nem egészen, még kísérletezek vele” - ez viszont elég ellentmondásos. Most akkor megtalálta vagy nem? Mindegy, attól még kedvelem őt!
2013. július 31. 09:52
örülök hogy ő egy normális színésznő és tudja kezelni a hírnevét! Várom a további filmjeit...
2013. július 31. 09:53
Már megint a szemöldök Alert...
Audrey-nak sem volt valami szép szemöldöke mégis a világ egyik legszebb nőjének tartjuk és megjegyzem tényleg az is volt...
Imádom Lily-t már egy ideje és nagyon remélem ,hogy a csontvárosban hozza magát mert tényleg eddig nem volt nagy dobása legalábbis nekem nem tűnt fel.
De legalább normálisan gondolkodik és nem mint egyes "színésznők" akik nem tudnak élni a káros szenvedélyeikkel.
Mondjuk ő még messze van attól ,hogy akkor rajongást és fényt kapjon mint a már említettek. Bár ha bejön az embereknek a széria és nem lesz bukás akkor még nem is olyan biztos ,hogy nem kap egy kis hájp-ot....
Hát drukkolok neki...
Audrey-nak sem volt valami szép szemöldöke mégis a világ egyik legszebb nőjének tartjuk és megjegyzem tényleg az is volt...
Imádom Lily-t már egy ideje és nagyon remélem ,hogy a csontvárosban hozza magát mert tényleg eddig nem volt nagy dobása legalábbis nekem nem tűnt fel.
De legalább normálisan gondolkodik és nem mint egyes "színésznők" akik nem tudnak élni a káros szenvedélyeikkel.
Mondjuk ő még messze van attól ,hogy akkor rajongást és fényt kapjon mint a már említettek. Bár ha bejön az embereknek a széria és nem lesz bukás akkor még nem is olyan biztos ,hogy nem kap egy kis hájp-ot....
Hát drukkolok neki...
Alison Lerman
2013. július 31. 12:00
Nagyon várom a Csontvárost, és Lily nagyon illik Clary szerepére, de valahogy még mindig nem kedvelem...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.