A Tükröm, tükröm és a Csontváros sztárja a Seventeen magazinnak adott interjút, melyben beszámolt az életéről és a terveiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Collins jókislány marad
2013. július 30. 20:46
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nagyon szimpatikus lány. Visszafogott és olyan kis bájos. Jó ilyen lányokat is látni a sok tyúkagyú liba közt.
1 felhasználónak tetszik:
Nessuna
2013. július 30. 20:51
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nagyon szeretem ezt a csajt, annyira szimpatikusnak tűnik a nyilatkozatai alapján. Én is világ életemben úgy gondolkodtam, mint ő; emlékezni kell a boldog pillanatokra, és nem másnaposan felkelni egy átbulizott éjszaka után, hogy "mi a franc is történt?"
Lily jó után halad, hogy végleg belopja magát a szívembe, szerintem ha megnézem a Csontvárost, be is következik ez a pillanat
Lily jó után halad, hogy végleg belopja magát a szívembe, szerintem ha megnézem a Csontvárost, be is következik ez a pillanat
Nessuna
2013. július 30. 20:51
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jó kép lett
D
2013. július 30. 21:30
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Úgy imádom ezt a csajt! Egyre jobban szeretem, remélem a Csontvárosban elkápráztat a tehetségével, mert eddig nem igazán tudta nekem bebizonyítani. De nagyon tisztelem, hogy így tudja kezelni a helyzetet, de ezzel a tetkós dologgal. Olyan kis buták!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me61e7XnhZ1qdncawo1_500.png
Én tényleg megértem, hogy szerelmesek, de Jamienek nem kellett volna Lily születési dátumát magára tetováltatnia, mert a végén úgy jár, mint Angelina. De ők tudják, mindenesetre én nagyon szurkolok nekik, mert tündériek együtt és megérdemelnék a boldogságot. Amúgy Jamie és Lily nem mostanában kezdtek randizni, már több, mint egy éve járnak!
Ahjj.
Hagyjátok már a szemöldökét, szerintem úgy gyönyörű ahogy van! Ő így érzi jól magát és kész!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me61e7XnhZ1qdncawo1_500.png
Én tényleg megértem, hogy szerelmesek, de Jamienek nem kellett volna Lily születési dátumát magára tetováltatnia, mert a végén úgy jár, mint Angelina. De ők tudják, mindenesetre én nagyon szurkolok nekik, mert tündériek együtt és megérdemelnék a boldogságot. Amúgy Jamie és Lily nem mostanában kezdtek randizni, már több, mint egy éve járnak!
Ahjj.
Nessuna
2013. július 30. 21:33
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Tényleg aranyos csajszi, biztos jól alakítja majd a főszerepet a Csontvárosban.
2013. július 30. 21:33
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Kíváncsi vagyok,hogy fogja bírni,érdekes számomra ez a lány.
2013. július 31. 04:23
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
OFF: Kristen nem tud színészkedni.
ON: Örülök, hogy nem szállt el magától, és tényleg normális lánynak tűnik, aranyos és szimpatikus.
„Határozottan megtaláltam a stílusomat, de persze még nem egészen, még kísérletezek vele” - ez viszont elég ellentmondásos. Most akkor megtalálta vagy nem? Mindegy, attól még kedvelem őt!
ON: Örülök, hogy nem szállt el magától, és tényleg normális lánynak tűnik, aranyos és szimpatikus.
„Határozottan megtaláltam a stílusomat, de persze még nem egészen, még kísérletezek vele” - ez viszont elég ellentmondásos. Most akkor megtalálta vagy nem? Mindegy, attól még kedvelem őt!
2013. július 31. 09:52
örülök hogy ő egy normális színésznő és tudja kezelni a hírnevét! Várom a további filmjeit...
2013. július 31. 09:53
Már megint a szemöldök Alert...
Audrey-nak sem volt valami szép szemöldöke mégis a világ egyik legszebb nőjének tartjuk és megjegyzem tényleg az is volt...
Imádom Lily-t már egy ideje és nagyon remélem ,hogy a csontvárosban hozza magát mert tényleg eddig nem volt nagy dobása legalábbis nekem nem tűnt fel.
De legalább normálisan gondolkodik és nem mint egyes "színésznők" akik nem tudnak élni a káros szenvedélyeikkel.
Mondjuk ő még messze van attól ,hogy akkor rajongást és fényt kapjon mint a már említettek. Bár ha bejön az embereknek a széria és nem lesz bukás akkor még nem is olyan biztos ,hogy nem kap egy kis hájp-ot....
Hát drukkolok neki...
Audrey-nak sem volt valami szép szemöldöke mégis a világ egyik legszebb nőjének tartjuk és megjegyzem tényleg az is volt...
Imádom Lily-t már egy ideje és nagyon remélem ,hogy a csontvárosban hozza magát mert tényleg eddig nem volt nagy dobása legalábbis nekem nem tűnt fel.
De legalább normálisan gondolkodik és nem mint egyes "színésznők" akik nem tudnak élni a káros szenvedélyeikkel.
Mondjuk ő még messze van attól ,hogy akkor rajongást és fényt kapjon mint a már említettek. Bár ha bejön az embereknek a széria és nem lesz bukás akkor még nem is olyan biztos ,hogy nem kap egy kis hájp-ot....
Hát drukkolok neki...
Alison Lerman
2013. július 31. 12:00
Nagyon várom a Csontvárost, és Lily nagyon illik Clary szerepére, de valahogy még mindig nem kedvelem...
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.