"Csak annyit tettem, hogy levágattam a hajamat és vettem néhány új ruhát..."
Hát elég rosszul tette, mert ezzel a hajjal úgy néz ki mint egy leszbikus, főleg ha a homlokára van nyalva. Az öltözködése pedig épp olyan mint a viselkedése, borzalmas ..
Miley Cyrus példaképnek tartja magát?
2013. július 31. 13:04
vodka-and-louboutinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 207754 offline |
2013. július 31. 13:07
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Idézet (vodka-and-louboutins @ 2013.07.31. 13:04)
"Csak annyit tettem, hogy levágattam a hajamat és vettem néhány új ruhát..."
Hát elég rosszul tette, mert ezzel a hajjal úgy néz ki mint egy leszbikus, főleg ha a homlokára van nyalva. Az öltözködése pedig épp olyan mint a viselkedése, borzalmas ..
Szóval,ha valaki levágatja a haját,akkor ő már leszbikus?!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 31. 13:08
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Miley azt mondja,hogy attól még,hogy levágatta a haját meg vett pár új ruhát még nem változott meg.
Pedig de,mert eddig nem arról volt híres,hogy vadul bulizik vagy éppen levetkőzik.
Lehet,hogy a személyisége nem változott,de a viselkedése nagyon is!
Pedig de,mert eddig nem arról volt híres,hogy vadul bulizik vagy éppen levetkőzik.
Lehet,hogy a személyisége nem változott,de a viselkedése nagyon is!
2013. július 31. 13:09
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Tisztára megváltozott és nem a jó irányba...A haja és az új stílusa borzalmas
2013. július 31. 13:09
Nem szeretem különösképp de igaza van! Másrész mindegyik cikkénél a haja a fő témátok, ha annyira nagy fanok lennétel elfogadnátok, nem az a lényeg, hogy néz ki! A régi haját úgy se tudjátok visszasírni inkább hagyjátok élni a csajt!
2013. július 31. 13:10
kezd egy kicsit sok lenni.
kezdem észre venni,hogy ezekben a nyilatkozatokban mennyire előadja magát,hogyhát egyszer élünk stb...
szerintem már ő sem tudja igazán kit akar előadni,melyik viselkedési formájáról tudja azt nyilatkozni,hogy na ez ő.
a másik meg,hogy eddig azt hallgattuk,hogy ő bizony nem növeszti meg a haját,most meg nem rég azt nyilatkozta,hogy hát utálja,hogy most mindnekinek hirtelen rövid haja lett és gondolkozik azon,hogy póthajat vásároljon..eddig azt mondta,hogy utálta a póthaját és a hosszú haj nem igazán azt mutatja aki...kérdem én,akkor most mit is akar?
kezdem észre venni,hogy ezekben a nyilatkozatokban mennyire előadja magát,hogyhát egyszer élünk stb...
szerintem már ő sem tudja igazán kit akar előadni,melyik viselkedési formájáról tudja azt nyilatkozni,hogy na ez ő.
a másik meg,hogy eddig azt hallgattuk,hogy ő bizony nem növeszti meg a haját,most meg nem rég azt nyilatkozta,hogy hát utálja,hogy most mindnekinek hirtelen rövid haja lett és gondolkozik azon,hogy póthajat vásároljon..eddig azt mondta,hogy utálta a póthaját és a hosszú haj nem igazán azt mutatja aki...kérdem én,akkor most mit is akar?
2013. július 31. 13:12
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
20 évesen persze, hogy sokan nem tudják még, mit is szeretnének valójában... Nálunk élő példa rá az öcsém, aki pont ebben a korban van, és egyelőre fogalma sincs arról, hogy mivel foglalkozna szívesen a jövőben, mihez is kezdjen neki. Mondjuk ő alapjáraton egy nyugis gyerek, tehát vele nincsenek ilyen gondok, hogy vissza kéne fogni a sok őrültködéstől.
Az is igaz, hogy a 20-as éveiben kell kipartiznia magát az embernek, nem pedig a 30-as, 40-es éveiben járva. Viszont én mindig azt mondom: attól, hogy 20 éves az ember, még nem kell h.lyének lenni, és mindent megengednie magának, ill. elszállnia magától. Normálisan is meg lehet élni ezt az időszakot. Nyilván ebben a korban még úgymond elevenebb az ember, de ettől még lehet viselkedni a hétköznapokban is, nemcsak a nyilvánosság előtt.
Példaképnek pedig biztos nem tartanám magamat ilyen idősen Miley helyében... Még nagyon messze van ő attól, hogy joggal annak tarthassák az emberek. Persze biztos van olyan, aki annak képzeli, és úgy tekint rá, viszont szerintem még nem tud olyan dolgokat felmutatni, amelyektől példakép lenne.
Az is igaz, hogy a 20-as éveiben kell kipartiznia magát az embernek, nem pedig a 30-as, 40-es éveiben járva. Viszont én mindig azt mondom: attól, hogy 20 éves az ember, még nem kell h.lyének lenni, és mindent megengednie magának, ill. elszállnia magától. Normálisan is meg lehet élni ezt az időszakot. Nyilván ebben a korban még úgymond elevenebb az ember, de ettől még lehet viselkedni a hétköznapokban is, nemcsak a nyilvánosság előtt.
Példaképnek pedig biztos nem tartanám magamat ilyen idősen Miley helyében... Még nagyon messze van ő attól, hogy joggal annak tarthassák az emberek. Persze biztos van olyan, aki annak képzeli, és úgy tekint rá, viszont szerintem még nem tud olyan dolgokat felmutatni, amelyektől példakép lenne.
2013. július 31. 13:15
Ha egy átlagos 20 éves lány lenne, még akár igaza is lenne, de aki azzal keresett dollármilliókat, hogy 10-14 évesek rajonganak érte, az nem engedheti meg magának azt, amit egy "földi halandó" igen.
2013. július 31. 13:21
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline |
Szerintem nem a "tudós" volt őrült, aki ilyenné változtatta, hanem ő lett az. Az apja is híres volt ezért nem értem mért nem tudta megvédeni a lányát ettől a tizenévesensztárleszek izétól.
2013. július 31. 13:22
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline |
Hát ez kurva jóóóóóóó :'DDDDDDD ennél nagyobb egója nem is lehetne XDDDDDDDDDDDD
2013. július 31. 13:26
"Mindenki egyenlő.", "Utálom, amikor az emberek kedvesebbek velem, mint másokkal, csak amiatt, aki vagyok, mert ez olyan hamis.” x
2013. július 31. 13:30
Szerintem meg nem ! Szerintem egy példaképnek nem azt kell mutatnia ,h milyen jó a bulizás ..drogok ..olyan rövid "nadrágba" járni ami be felel egy nagyi bugyinak . Az én példaképeimet a viselkedésük miatt választottam .. mert lehet Miley bármilyen kedves ha egy undoritó ..nő .. nem bírom őt .bárki bármit mond nekem akkor ..is .nem köteles ő levetkőzni anyaszült meztelenre .. ..de ő is meg csinálja
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni