Räikkönennek új barátnője van?
2013. augusztus 02. 19:01
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Most komolyan és ha nem szép? Jennivel nem tette magasra a lécet külsőt illetően Kimi szóval.. Egyébként pedig remélem ő jobban fogja értékelni mint azt Jenni tette és ha Kimi boldog annak csak örülök.
2013. augusztus 02. 19:11
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Én nem szeretem Kimit, viszont utálom az olyan nőket, mint a (volt)felesége, akik a vagyon felét akarják, közben nem is dolgoztak érte semmit. Remélem (ha tényleg új barátnője van) akkor ő legalább nem lesz annyira pénzéhes, mint az előző.
2013. augusztus 02. 19:19
|
|
Dorciii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 169763 offline
|
Ha igaz akkor sok boldogságot nekik!! Őszintén szólva szerintem senkinek semmi köze hozzá h szép vagy ronda-e a csaj...Kiminek bejön, ez a lényeg. Részünkről annyit kívánhatunk h ne akadályozza a csaj Kimi karrierét.
2013. augusztus 02. 19:28
Lehet hogy csak barátok, de ha nem és több van köztük, akkor sok boldogságot nekik!
2013. augusztus 02. 20:53
|
|
Vampire Girl5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.16. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 173612 offline
|
Nem igazán szimpi a csaj,de Kimi ismeri őt és ő tudja,hogy igazán milyen.
2013. augusztus 02. 20:58
Szerintem Kimit pont nem fogja érdekelni, hogy az emberek mit gondolnak a csajról.. amúgy nekem különösebb gondom nincs vele! De nyilván hogy Kimi lány rajongóinak egyik barátnője sem jönne be
2013. augusztus 03. 18:06
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én azt hallottam valahonnan, hogy a lány bevallotta, hogy nincsenek együtt, ezt én is csak hallottam, nem tudom mennyire igaz. Kimi szerintem sem az a kiteregetős fajta, de szerintem ha lenne barátnője nem bujkálna vele,ahogy Jennivel sem bujkált.
1 felhasználónak tetszik:
SpecialError
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.