Az angol fiúbanda nevéhez számtalan örökzöld sláger köthető, így dalaikat a hazai és külföldi rádiók a mai napig előszeretettel játsszák. Cikkünkben bemutatjuk a Blue pályafutásának öt legsikeresebb szerzeményét, s a hozzájuk készült videoklipeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Blue
2013. augusztus 02. 19:32
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
mindegyik szám jó de eddig nem ismertem a bandát
2013. augusztus 02. 19:39
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 186 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline |
Túl fiatalok vagytok hozzájuk,azért nem ismeritek őket
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. augusztus 02. 19:45
Nem igen ismerem a zenéjüket,de ezek a klipek és dalok tetszenek.
2013. augusztus 02. 19:51
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Oh Istenem, életem meghatározó dalai...
2013. augusztus 02. 19:52
Ha nem ismered, akkor NE írd, h nem ismered - előbb ismerd meg őket, aztán legyél a rajongójuk Nem nehéz, nekem elhihetitek!
Hát, hana, remek lett a cikk, de ez természetes
Hát, hana, remek lett a cikk, de ez természetes
2013. augusztus 02. 20:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Személy szerint agyf*szt kapok azoktól a kommentektől, amikben azt írják, hogy nem ismerik. Mondjuk számomra hihetetlen, hogy legalább egy dalt ne ismernének a delikvensek tőlük, mert anno tényleg sz*rrá lehetett hallgatni őket a rádióban. Szóval hallgassátok meg az All rise-t vagy a One love-ot, és tuti, hogy be fog ugrani a dallam, hiszen még a mai napig is minimum ezt a két balladájukat lehet hallani nálunk is a rádiókban. A cikk pedig mesésen fantasztikus lett, hiszen gyönyörűen megfogalmazott és stilisztikailag is minden rendben van. Egyedül a Bubblin'-t hiányolom, de lehet, hogy nem volt akkora siker, csak én imádtam azt a dalt és azt a klipet úgy kompletten. Egyébként minap hallgattam a régebbi dalaikat. Mennyire más volt akkoriban egy angol fiúbanda (ők), mint a mostaniak. (vándireksön)
hana001
2013. augusztus 02. 20:06
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline |
Sajnos még sok ilyen kommentre számíthatunk, azt hiszem hogy " nem tom kik ezek " " ez most annyira érdekelt... " " kik ezek? "
De az ilyen kommentgyűjtögetők csak ássák el magukat. Láttam ám, hogy a koreai énekesekről szóló cikkekhez is rendesen beszólogatnak...
Na de visszatérve a Blue-hoz. Ismerem őket nagyon régóta és szeretem is. Nagyon örülök, hogy róluk is megjelenhetett egy cikk Starityn. Legalább hallanak a tagok némi minőségi zenét is Milyen nehéz belegondolni, hogy már 12 év eltelt 2001 óta... pedig mintha csak pár év telt volna el azóta.
De az ilyen kommentgyűjtögetők csak ássák el magukat. Láttam ám, hogy a koreai énekesekről szóló cikkekhez is rendesen beszólogatnak...
Na de visszatérve a Blue-hoz. Ismerem őket nagyon régóta és szeretem is. Nagyon örülök, hogy róluk is megjelenhetett egy cikk Starityn. Legalább hallanak a tagok némi minőségi zenét is Milyen nehéz belegondolni, hogy már 12 év eltelt 2001 óta... pedig mintha csak pár év telt volna el azóta.
hana001
2013. augusztus 02. 20:48
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szerintem ők az egyik legjobb fiúbanda.Sokkal jobbak,mint most a 1 direction,meg ezek.Az itt felsorolt klipek közül nekem a One love a kedvencem.Mondjuk szerintem a You make me wanno love is felkerülhetett volna a listára.
hana001
2013. augusztus 02. 20:53
De örülök hogy egy ilyen poszt is van a sok One Direction, meg Justin Bieber között... Annyira szeretem őket. Kedvenceim a mai napig, a Busted-del karöltve... Kár hogy ők feloszlottak. Nekem innen a Signed, sealed, delivered Im yours hiányzik, esetleg a Bubblin, vagy Get Down On It.
hana001
2013. augusztus 02. 20:56
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Annyira utálom ezt a generációt amibe születtem!!!(a többségét legalábbis) akik már azt se tudják , hogy kik voltak a Blue srácok, vagy a backstreet boys, vagy az 'N Sync vagy a régii IGAZI zenészek!!! Én személy szerint imádom mindegyik klippjüket és mindegyik albumukat!!!Mondjuk nekem a Bubblin a kedvenc klippem..de a többit is kimondhatatlanul szeretem (Az új klippjüket pedig nagyon várom )
Istentelenül sajnálom , hogy annak idején nem rajonghattam értük (mert túl kicsi voltam) De az , hogy most újra itt vannak felemelő érzés!!
Istentelenül sajnálom , hogy annak idején nem rajonghattam értük (mert túl kicsi voltam) De az , hogy most újra itt vannak felemelő érzés!!
hana001
2013. augusztus 02. 21:19
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline |
Treasure-E.F.Xx
Hát igen, nekem is volt szerencsém sok olyan emberhez, akik nem ismerték még a Backstreet Boyst sem. De az meg hogy lehet??? Hiszen a zenecsatornákon is mentek a számaik néhány éve ( legalábbis a vh1 amíg még nem váltotta fel a comedy central ) sőt még a rádióba is adják néha! Az meg, hogy a Nsync-t nem ismerik elég szégyen. Főleg, ha egy olyan nem ismeri, aki rajong Justin Timberlake-ért
Amúgy az én nagy kedvencem az 5ive sajnos még náluk is ismeretlenebb... De azért milyen már hogy én 16 évesen ismerem ezeket a fiúbandákat, sőt, még abból az időszakból ismerem, amikor még koránt sem volt internetünk, és egy nálam 2 vagy 3 évvel idősebb személy pedig még csak nem is hallott róluk
Hát igen, nekem is volt szerencsém sok olyan emberhez, akik nem ismerték még a Backstreet Boyst sem. De az meg hogy lehet??? Hiszen a zenecsatornákon is mentek a számaik néhány éve ( legalábbis a vh1 amíg még nem váltotta fel a comedy central ) sőt még a rádióba is adják néha! Az meg, hogy a Nsync-t nem ismerik elég szégyen. Főleg, ha egy olyan nem ismeri, aki rajong Justin Timberlake-ért
Amúgy az én nagy kedvencem az 5ive sajnos még náluk is ismeretlenebb... De azért milyen már hogy én 16 évesen ismerem ezeket a fiúbandákat, sőt, még abból az időszakból ismerem, amikor még koránt sem volt internetünk, és egy nálam 2 vagy 3 évvel idősebb személy pedig még csak nem is hallott róluk
2013. augusztus 02. 21:31
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline |
Az All rise-t imádom *_*
hana001
2013. augusztus 02. 21:35
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Panty
Én mivel zene függő vagyok ..és leginkább RÉGI zene függő sok ilyen régi bandát,együttest és számokat ismerek.... DE sajnos van sok olyan gyerek/tini aki szerint ezek a zenék "gagyik" pedig nem!! de ugyebár mindenkinek más az izlése...
Minden esetre SZERINTEM elég szégyen az , hogyha valaki nem ismeri a régi világ dolgait
Én mivel zene függő vagyok ..és leginkább RÉGI zene függő sok ilyen régi bandát,együttest és számokat ismerek.... DE sajnos van sok olyan gyerek/tini aki szerint ezek a zenék "gagyik" pedig nem!! de ugyebár mindenkinek más az izlése...
Minden esetre SZERINTEM elég szégyen az , hogyha valaki nem ismeri a régi világ dolgait
2013. augusztus 02. 21:58
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Nagyon jó cikk lett, köszi
Innen a Sorry Seems To Be the Hardest Word a kedvencem, viszont amúgy a Breathe Easy a legkedvencebb klipem és dalom tőlük, de ami még nagyon üt az a U Make Me Wanna. Annak a klipje hihetetlen szuper, de egyébként tőlük minden az. A következő kedvenc klipem a Break My Heart lenne, de az a "very soon" még mindig nem telt le...
Innen a Sorry Seems To Be the Hardest Word a kedvencem, viszont amúgy a Breathe Easy a legkedvencebb klipem és dalom tőlük, de ami még nagyon üt az a U Make Me Wanna. Annak a klipje hihetetlen szuper, de egyébként tőlük minden az. A következő kedvenc klipem a Break My Heart lenne, de az a "very soon" még mindig nem telt le...
hana001
2013. augusztus 03. 00:04
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
nem olvastam végig a hozzászólásokat, de nem láttam sehol az I can-t. talán nem a legjobb daluk, de nekem akkor is az a kedvencem
2013. augusztus 03. 09:00
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, örülök, hogy tetszett a cikk Olvastam, hogy sokan hiányoltok pár dalt. Nos, ezzel én is így vagyok, de sajnos a cikkbe csak 5 szám kerülhetett bele.
2013. augusztus 03. 09:27
Az All Rise, a One Love és az Elton-feldolgozás örök kedvenc marad
Öngyilkos lett Aubrey Plaza férje
Öngyilkos lett Aubrey Plaza férje
Súlyos tragédia történt a színésznő családjában.
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
A bírónő szerint így történt Liam Payne halálos balesete
A bírónő szerint így történt Liam Payne halálos balesete
Öt ember ellen vádat emeltek.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
A rajongók aggódnak az Én vétkem sztárjai miatt
A rajongók aggódnak az Én vétkem sztárjai miatt
Vége a nagy barátságnak?
Michele Morrone szerint Blake Livelyn érződött, hogy szenved
Michele Morrone szerint Blake Livelyn érződött, hogy szenved
Közös filmet forgattak, akkor érezte ezt.