Lindsay, miután kiengedték a rehabról, a Chelsea Lately nevű tévéműsorban kötött ki, ahol Harry Styles szexuális élete foglalkoztatta leginkább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból
2013. augusztus 03. 10:47
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline |
Háááááááát.
Mit mondjak erre?!
Mit mondjak erre?!
2013. augusztus 03. 10:47
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Hogy ez a nő nem tudja mikor kell meghúznia magát az hihetetlen!
Nem értem miért nem képes előbb a saját kis szánalmas életét rendbe rakni, aztán és csakis azután kezdjen már el mások életével/beállítottságával poénkodni!
Nem értem miért nem képes előbb a saját kis szánalmas életét rendbe rakni, aztán és csakis azután kezdjen már el mások életével/beállítottságával poénkodni!
2013. augusztus 03. 10:49
Lindsay biztos tudhat valamit amit mi nem.... xDD
Komolyra véve a szót, nem igazán érdekel egyik sem.
Komolyra véve a szót, nem igazán érdekel egyik sem.
2013. augusztus 03. 10:50
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Lohan menjen a ... Harry megmondta világosan. A csaj meg sötét.. Lindsay nehezen fogja fel azt amit mások mondanak legalább is most ezt mutatja. Most csak magából csinál idiótát,hogy olyanokkal viccelődik ami nem is vicc... Harry nem biszex.
Lohan az. így ahogy előbb említettem magából csinált csak idiótát -.-
Lohan az. így ahogy előbb említettem magából csinált csak idiótát -.-
2013. augusztus 03. 10:52
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Csak jobban tudja,mint Harry saját maga...?
De azért még mindig bírom Lindsayt.És Harryt is
De azért még mindig bírom Lindsayt.És Harryt is
2013. augusztus 03. 10:54
Lindsay Lohannak szerintem jót tenne,ha inkább a saját kis életével foglalkozna másoké helyett.. Már attól felfordul a gyomrom,ahogy bájosan előadja magát..
Kíváncsi vagyok,hogy a One Direction erre mit fog reagálni,bár ,szerintem ők is jobban tennék,ha semmit,elvégre,kicsit sem éri meg ezen fárasztaniuk magukat.. -.-
Kíváncsi vagyok,hogy a One Direction erre mit fog reagálni,bár ,szerintem ők is jobban tennék,ha semmit,elvégre,kicsit sem éri meg ezen fárasztaniuk magukat.. -.-
2013. augusztus 03. 10:59
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-
2013. augusztus 03. 11:02
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Igazából - nem érdekel, hogy ki köt belém ezek után - de Harry végre megérdemelte. Sőt kaphatott volna nagyobbat is. Kicsit el van szállva, vissza kéne billenteni és megmutatni neki, hová is tartozik igazából.
1 felhasználónak tetszik:
Lillaa98
2013. augusztus 03. 11:02
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
mindenki a sajat bajaval bajlodjon
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.