Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból
2013. augusztus 03. 11:29
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
hát ez jo volt ezért szertem lindsayt
2013. augusztus 03. 11:36
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Basszus szerintem nagyon nem vicces más magánéletéből viccet csinálni! Most mi érteleme volt ennek? Csak azt remélem, hogy Harry nem vette magára... <33
2013. augusztus 03. 11:37
Hát ... nem is tudom. Lindsayt sem , és Harryt sem kedvelem. De én a helyébe most még mellőzném az ilyen poénokat , hiszen nem rég szabadult a rehabról , ezek a dolgok még nagyon frissek , amiket ő csinált. Persze , nem azt mondom hogy sajnáltassa magát , de akkor is.
2013. augusztus 03. 11:38
Meryemforever22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 206495 offline |
Na erre mit írjak??
2013. augusztus 03. 11:39
Örülök hogy Linsay rendelbe jött de akkor inkább a saját életével foglalkozzon ne Harryt cikizze ki
2013. augusztus 03. 11:41
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Idézet (DennyKeh @ 2013.08.03. 11:25)
Zsófi10
Na először is most nem tudnék olyat írni amivel nem bántanám meg a rajongóit,de egyáltalán nem érdekel.Egy ilyen nő szerintem ne mondjon róluk rosszat,mert mit is mondjak.Számomra nem ér semmit Lindsay! Egykor még sajnáltam,de most azonnal megutáltam.
DennyKeh
"Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-"
Sokkal többet mint Lindsay? Például? Legalább őt nem egy nevetséges X-faktorból fedezték fel mint azt az 5 nyomorék (bocs ha nyers) 'fiút'. Lindsay sokkal többet ér mint az az 5 fiú egybe véve. Mennyi filmben is szerepeltek? Szerintem 1-be SE! Lindsay meg 20 ha nem több és szerintem senkinek nem hiányoznának. Énekelni se tudnak, és még sztároknak tartják magukat, minden tini csitri oda van értük, de miért? o.o Egy szó mint 100 Lindsay 1000x többet ér mint Harry Styles.!!
Mert képzeld nem színésznek mentek el hanem énekesnek,ha nem jöttél volna rá.Hangjuk van képzeld,nem hiába veszik az albumokat,mivel nem az arcukat szeretnék hallgatni.Ha meg nem lenne hangjuk akkor nem jutottak volna tovább,mivel Simon biztos nem engedte volna őket el idáig.Sőt még most is támogatja őket.Szóval itt a magyarázat mindenre.Lindsay nem ér többet náluk,szóval ennyit erről
Oké, de ha már itt tartunk Lindsay is tud énekelni, és szerintem jobban mint ők.. nah de én itt befejeztem
Na először is most nem tudnék olyat írni amivel nem bántanám meg a rajongóit,de egyáltalán nem érdekel.Egy ilyen nő szerintem ne mondjon róluk rosszat,mert mit is mondjak.Számomra nem ér semmit Lindsay! Egykor még sajnáltam,de most azonnal megutáltam.
DennyKeh
"Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-"
Sokkal többet mint Lindsay? Például? Legalább őt nem egy nevetséges X-faktorból fedezték fel mint azt az 5 nyomorék (bocs ha nyers) 'fiút'. Lindsay sokkal többet ér mint az az 5 fiú egybe véve. Mennyi filmben is szerepeltek? Szerintem 1-be SE! Lindsay meg 20 ha nem több és szerintem senkinek nem hiányoznának. Énekelni se tudnak, és még sztároknak tartják magukat, minden tini csitri oda van értük, de miért? o.o Egy szó mint 100 Lindsay 1000x többet ér mint Harry Styles.!!
Mert képzeld nem színésznek mentek el hanem énekesnek,ha nem jöttél volna rá.Hangjuk van képzeld,nem hiába veszik az albumokat,mivel nem az arcukat szeretnék hallgatni.Ha meg nem lenne hangjuk akkor nem jutottak volna tovább,mivel Simon biztos nem engedte volna őket el idáig.Sőt még most is támogatja őket.Szóval itt a magyarázat mindenre.Lindsay nem ér többet náluk,szóval ennyit erről
Oké, de ha már itt tartunk Lindsay is tud énekelni, és szerintem jobban mint ők.. nah de én itt befejeztem
Normálisan nem tudtok válaszolni? .__. Illesszétek már be a fél fórumot egy hozzászólásba, basszus xdd
2013. augusztus 03. 11:50
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Lindsay tény, hogy hatalmassat zuhant pedig mindenki kedvence volt.
Az, hogy kinek hány sexuális kapcsolata volt, az magánügy.
És mindkét fél tehetséges ember!
Az, hogy kinek hány sexuális kapcsolata volt, az magánügy.
És mindkét fél tehetséges ember!
2013. augusztus 03. 11:56
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
Szerintem jobban tette volna, ha a saját dolgával foglalkozik, mert azt a szerencsétlen srácot, már így is meghurcolták gondolom jól, és eléggé alaptalan, valamelyik birka elkezdi a h**lyeségét, és az összes tobbö folytatja meg csavargatja! Justin is b*zi még a mai napig nem? pedig semmi igazság alapja és értelme nincs... o jesszus! :@
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 03. 12:04
Ez egy ilyen műsor, a vendégek mindig a legfelkapottabb embereken szoktak élcelődni. Ne vegyétek annyira a szívetekre, amiket mondott, ez csak show.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.