Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból
2013. augusztus 04. 08:59
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Sunwell: duguljál már el! Mikor rád fognák hogy leszbi/buzi vagy akkor te is mondanád: semmi közöm nincs a lányokhoz/pasikhoz és senki nem hinné el neked. Hogy éreznéd magad? ráaadásul ez az idióta nő pl Lindsay fel hozná neked ezt a témát a világ előtt egy híres showban. Mit csinálnál? És ez nektek is szól akiknek ez annyira vicces pedig ebben semmi humor sincs csak az hogy nektek és Lindsaynek nehéz a felfogása hisz Harry elmondta:NEM BISZEX! -.-
2013. augusztus 04. 11:29
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Valami alapja csak van a pletykának. Inkább meleg az a srác mint sem biszex. Ahogy Lindsay rávilágított nincs azzal semmi baj.
2013. augusztus 04. 12:14
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Hú de vicces...
2013. augusztus 04. 13:55
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
pff..szánalom a nő..-.- még egy ideig maradhatott volna a rehabon...ha magátol nem én majd vissza rugdosom oda..-.-
2013. augusztus 04. 14:05
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline |
#MyLarryFeels ... Igazán kussolhatna. Nézzen magára mennyire lesüllyedt.. xx
2013. augusztus 04. 15:01
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
Még bent tarthatták volna a kezelésen.
2013. augusztus 04. 15:03
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
MCalacka, nem tudok tőled idézni, ahhoz túl trágár vagy, hiába csillagozok, nem engedi elküldeni a hozzászólást, pff... büszke lehetsz arra, hogy még tizenkét éves sem vagy, de ilyen mocskos szád van. akárcsak az összes többi, kultúrálatlan rajongócska...
nem értem, hogy miért kell ezen ennyire kiakadni, hiszen Lindsay csak arról beszélt, hogy HA véletlenül lennének bármilyenfajta biszexuális vágyai, akkor vállalja fel azt, hogy ki is ő valójában, nem értem, ezért miért kell lehordani mindennek... mellesleg ez a herrisztájlsz inkább egy csak utolsó díszb*zi, akárcsak a többi korabeli celebecske...
okotok esetleg akkor lenne támadni, ha nyíltan lehordta volna mindennek a kis kedvenceteket, de ennek a közelében sem volt. legalább, ahogy már előttem is írták, megvárnátok, hogy a drágalátos kis cukifiúcskátok mit reagál erre, ahelyett, hogy itt őrjöngtök... de természetesen inkább csak megint megmutatjátok, milyen hatalmas intelligencia-szinttel is rendelkeztek...
nem értem, hogy miért kell ezen ennyire kiakadni, hiszen Lindsay csak arról beszélt, hogy HA véletlenül lennének bármilyenfajta biszexuális vágyai, akkor vállalja fel azt, hogy ki is ő valójában, nem értem, ezért miért kell lehordani mindennek... mellesleg ez a herrisztájlsz inkább egy csak utolsó díszb*zi, akárcsak a többi korabeli celebecske...
okotok esetleg akkor lenne támadni, ha nyíltan lehordta volna mindennek a kis kedvenceteket, de ennek a közelében sem volt. legalább, ahogy már előttem is írták, megvárnátok, hogy a drágalátos kis cukifiúcskátok mit reagál erre, ahelyett, hogy itt őrjöngtök... de természetesen inkább csak megint megmutatjátok, milyen hatalmas intelligencia-szinttel is rendelkeztek...
2013. augusztus 04. 15:15
Háát... Szánalmas, ennek a nőnek szerintem semmit nem ért a rehab... Szerintem még pár évre nyugodtam benttarhatták volna.
2013. augusztus 04. 15:23
mikella007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 151921 offline |
Járhatna tovább terápiára -.-"
2013. augusztus 04. 15:23
Fanni987654321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 147889 offline |
Fhujj hogy én mennyire mennyire gyűlölöm őt.az egyetlen.az EGYETLEN "sztár"/ember a világon akit utálok.ez egy ribnac.egy senki-.-
2013. augusztus 04. 15:59
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline |
Mint mindig, most is próbálok pártatlan maradni, de ez a nő... Konkréten fogalmam sincs, ki ő, de az biztos, hogy a humort nem így definiáljuk:más ember eltaposása, pletykálkodás, kínos helyzetek teremtésére alkalmas szóváltás. Ez túlzás. Neki hogy esne?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.