Rihanna, hogy nézel ki?
2013. augusztus 06. 23:31
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
A lényeg hogy tisztában vagytok azzal hogy ez aegy karnevál, és legutóbb is így nézett ki..-.- nem tudom miért lepődik meg rajta mindenki.
2013. augusztus 06. 23:33
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Hagyjátok már békén, hihetetlen hogy csak lehúzó cikkeket lehet róla írni! Ez egy ilyen karnevál, a többi résztvevő sem nézett ki visszafogottabban. Az átlag emberek is csinálnak ilyeneket, sőt sokkal durvábbakat! Most fiatal, most kell kibuliznia magát, nem 10 év múlva.
nézzétek meg ezt a képet, szerintem nagyon szép volt: http://rihannaa-88.tumblr.com/post/57444662627
nézzétek meg ezt a képet, szerintem nagyon szép volt: http://rihannaa-88.tumblr.com/post/57444662627
2013. augusztus 07. 14:45
|
vivus1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 208257 offline
|
Lehet, hogy csinál őrültségeket de mindeki volt fiatal és ahogy mondani szokták, "Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült." ;D És lehet voltak mostanában rossz tettei attól én még mindig imdáom.!
2013. augusztus 07. 16:54
Idézet (Norah @ 2013.08.06. 15:44)
Egy klipet írj már, amiben meztelen vagy egy szál ***-ában mutogatja magát! (A meztelen szó nálam ugyanis azt jelenti.) A Stay c. klipen kívül. Persze ott sem látszik semmi cenzurázni való. Leesett, hogy a popbiznisszben elsősorban a külsőségre van fektetve a hangsúly? Azért eléggé paradox módon gondolkozol. Éppen, hogy Gagus az, aki az ocsmány, trampli alakjára helyezi a hangsúlyt a klipjeiben és közben elhiszi magáról, hogy jó nő. Pedig egyáltalán nem az. Ez bezzeg neked nem szúr szemet.
pont az ilyenek szoktak a legundorítóbbak lenni, akik egy csinos nőre azt mondják, h trampli alkatú.. gondolom ez jelen esetben is így van :"D fogadni mernék, hogy ha Gaga vette volna fel ezt a ruhát, őt nem védenéd be így, hanem te is azt írnád amit most Ribire.. őő izé, Ririre xD
2013. augusztus 07. 17:15
Jajj nagyon undorító ez a nő,szánalmas hogy így kiment a parádéra.Ráadásul nagyon ronda.
2013. augusztus 07. 21:14
Idézet (Adrienn21 @ 2013.08.07. 16:54)
pont az ilyenek szoktak a legundorítóbbak lenni, akik egy csinos nőre azt mondják, h trampli alkatú.. gondolom ez jelen esetben is így van :"D fogadni mernék, hogy ha Gaga vette volna fel ezt a ruhát, őt nem védenéd be így, hanem te is azt írnád amit most Ribire.. őő izé, Ririre xD
Azt a!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 08. 09:27
Idézet (Norah @ 2013.08.07. 21:14)
Azt a!
A gondolkodás nem a te asztalod, szóval ne is erőlködj! A személyeskedés annál inkább. Hogy ez neked mire volt jó? Sebaj! Ezzel a felfogással egyszerre vagy önmagad paródiája és a szánalom reneszánszot nélkülöző szobor, egyben a fórum egyik legbutább tagja.
Persze úsznak még melletted jó páran, de ezek után én neked szurkolok a lelátóról.
ha én annyira hülye vagyok, miért "állsz szóba velem"? :'D egyébként ha annyira elítéled a személyeskedést, miért személyeskedtél vissza? üdv a lelátó alján (Y)
2013. augusztus 08. 09:44
Ő is egyre lejebb süllyed.
Mi lett az Umbrellát éneklő gyönyörű lánnyal?
2013. augusztus 09. 18:21
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Ez nem sok egy kicsit?o.o
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?