Rihanna, hogy nézel ki?
2013. augusztus 06. 13:03
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Merész ruhadarab, de ha a karneválra öltözött így ki akkor szerintem nem olyan vészes. Viszont az utolsó kép...
Ilyenkor vajon mit érez?
2013. augusztus 06. 13:13
|
|
sTaY sTrOnGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 170649 offline
|
Az utolsó kép egyenesen szánalmas...
2013. augusztus 06. 13:51
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát nem lepődtem meg, Riri ilyen el kell fogadni, én szeretem őt úgy ahogy van.....a botrányaival együtt
2013. augusztus 06. 14:23
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát nem mondon nagyon csinos,az utolsó kép pedig nagyon durva
2013. augusztus 06. 15:11
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nagyon nevettem a cikk címén
S::SD:D:D:
2013. augusztus 06. 15:44
Idézet (holembo @ 2013.08.06. 11:47)
Ezen nem kell meglepődni emberek, minenki tudja, hogy Rihanna legnagyobb erőssége a teste, ebből él meg, nem feltétlenül a r*banckodásra gondoltam, bár lehet, 1-2 dalért meg kell 'küzdenie' a kiadónál :DDD nincs olyan klipje se amiben ne lenne meztelen, ami nem baj, csak egy idő után már leesik mindenkinek, hogy a pénzcsinálás a lényeg a karrierjében, mert hogy nem a zene és a rajongók az biztos
D
Egy klipet írj már, amiben meztelen vagy egy szál ***-ában mutogatja magát! (A meztelen szó nálam ugyanis azt jelenti.) A Stay c. klipen kívül. Persze ott sem látszik semmi cenzurázni való. Leesett, hogy a popbiznisszben elsősorban a külsőségre van fektetve a hangsúly? Azért eléggé paradox módon gondolkozol. Éppen, hogy Gagus az, aki az ocsmány, trampli alakjára helyezi a hangsúlyt a klipjeiben és közben elhiszi magáról, hogy jó nő. Pedig egyáltalán nem az. Ez bezzeg neked nem szúr szemet.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 06. 16:14
Nekem a pár évvel ezelőtti piros, ugyanilyen karneválos rucija jobban bejött, a kerekebb formáin jobban mutatott akkor, mint most ez.
Amit viszont nem hagyhatok szó nélkül, az a haja! Egy éven át szinte az összes frizurája tetszett, végre visszatért a hosszú hajhoz, erre megjelenik ezzel a borzasztó oldschool frizkóval. Nem, ez már neki sem áll jól.
Amit viszont nem hagyhatok szó nélkül, az a haja! Egy éven át szinte az összes frizurája tetszett, végre visszatért a hosszú hajhoz, erre megjelenik ezzel a borzasztó oldschool frizkóval. Nem, ez már neki sem áll jól.
2013. augusztus 06. 18:00
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
az undoritóóó
P
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?