Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 10. 21:10
Idézet (BelieberSzinti6 @ 2013.08.10. 20:40)
Szerintem mindannyian így reagáltunk volna, ha a barátainkat bántották volna.
Egy: Az igazi barátság a "jóban rosszban" mellet azt is jelenti, hogy a barátod megpróbál racionálisan gondolkodni, ha már Te képtelen vagy rá. Ha kell elrángat a bajból.
Kettő: A barátok védelmét elsőnek szájkaratéval kell kezdeni és nem tetlegeséggel, ez a legeslegutolsó dolog, amihez nyúlni lehet. És ami az egyik legfontosabb, ha már verekedés lett a dolog vége, akkor az igaz barát a verekedés közé áll és nem beáll a barátja oldalára, főleg akkor, ha az erőviszonyok nem indokolják a plusz embert.
Csak én voltam általános iskolás és csak én emlékszem ezekre a dolgokra?
Harmadrészt, és ezt Te sem gondolod komolyan, hogy Justin, aki ki sem lép az utcára a hegyomlásnyi gorillái nélkül, majd pont ő akarja megvédeni a barátait, amikor ott lennének a beosztottai is erre a feladatra. Ez egy nagy hülyeség, amit írtál.
2013. augusztus 10. 21:11
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Biztos volt oka...
2013. augusztus 10. 21:19
mirakarasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 148706 offline |
Kedves dzsásztinimádók!
Ha a ti jusztinkátokkal csinálták volna ezt, fel lennétek háborodva,hogy hogy mernek ilyet tenni!Most meg teljesen egyet értetek a tettével?! Ez nem normális viselkedés,azért ezt lássátok be!Akár a barátját akarja védeni,akár nem ,másképp is meg lehetett volna ezt oldani.
Ha a ti jusztinkátokkal csinálták volna ezt, fel lennétek háborodva,hogy hogy mernek ilyet tenni!Most meg teljesen egyet értetek a tettével?! Ez nem normális viselkedés,azért ezt lássátok be!Akár a barátját akarja védeni,akár nem ,másképp is meg lehetett volna ezt oldani.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 21:19
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Jó, elegem van ebből a gyerekből! Hogy körülötte csak a botrányok vannak az már hihetetlen! Bezzeg, ha egyszer megvernék, akkor még ő lenne felháborodva...Kicsit összeszedhetné már magát, hogy normális ember legyen és ne csak botrányhős! -.-
Szandiiii
2013. augusztus 10. 21:25
Wirág87 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 1052 Csatolások: 319 Azonosító: 207192 offline |
Na ... tessék rajongjatok csak érte.. egy kis semmire kellő mihaszna .. azt hiszi mert annyi pénze van bármit megtehet?! Nem csak köpköd..bár őt is megrugdosnák meg megaláznák.!
Szandiiii
2013. augusztus 10. 21:26
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
hát ez egy barom! remélem elüti egy teherauto!!!! mármit bibert
Szandiiii
2013. augusztus 10. 21:36
Fúj, na az ilyen dolgok miatt utálom ezt a hülyegyereket!!Na az aki beleesett ebbe a fiúba akkor most tuti kiszeretett belőle!!!!!Hát miket csinál, állítolag drogozik és tetoválásokat csináltat!!UTÁLOM,UTÁLOM,UTÁLOM,UTÁLOM
2013. augusztus 10. 21:38
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline |
Hát ez gáz! Oké, a nightklubokban álatalában mindig töténik ilyesmi ez oké.
De basszus. A cikk szerint ez a Wayne csak ott volt. Egyszerűen Mr. Szupersztárnak az volt a baja, hogy ott volt. Ennyi. A srác nem csinált semmit. Biber beszólt, erre ő valószínű meg visszabeszélt neki. S ekkor a hűséges "barátok" nekiestek. De várj csak? Egy ép eszű ember csinál ilyet? Nem. S na most jön az atrakció. Mr. Szupersztár a maga 170 cm-ével elkezdett rúgdosni egy nálánál magasabb férfit (mivel hogy amaz modell, magasnk kell lennie). Most kb. azt tudom elképzelni hogy egy ötéves rúgdossa az apja lábát egy kis csokoládéért.
Na mindegy. Nem hiszem, hogy Mr. Szupersztár letarhiába zuhanna ha fizetnie kéne neki, szóval ez mindegy.
Nem tudom, soha nem olvastam, hogy a brit csapat bármely tagja is neki esett volna egy vadidegen embernek. Nem vagyok rajongójuk de azért az 1D és Biber között van különbség...
De basszus. A cikk szerint ez a Wayne csak ott volt. Egyszerűen Mr. Szupersztárnak az volt a baja, hogy ott volt. Ennyi. A srác nem csinált semmit. Biber beszólt, erre ő valószínű meg visszabeszélt neki. S ekkor a hűséges "barátok" nekiestek. De várj csak? Egy ép eszű ember csinál ilyet? Nem. S na most jön az atrakció. Mr. Szupersztár a maga 170 cm-ével elkezdett rúgdosni egy nálánál magasabb férfit (mivel hogy amaz modell, magasnk kell lennie). Most kb. azt tudom elképzelni hogy egy ötéves rúgdossa az apja lábát egy kis csokoládéért.
Na mindegy. Nem hiszem, hogy Mr. Szupersztár letarhiába zuhanna ha fizetnie kéne neki, szóval ez mindegy.
Nem tudom, soha nem olvastam, hogy a brit csapat bármely tagja is neki esett volna egy vadidegen embernek. Nem vagyok rajongójuk de azért az 1D és Biber között van különbség...
2013. augusztus 10. 21:42
Idézet
Nincs egy üres gumiszoba Kanadában? Ennek a szerencsétlennek nagy szüksége van rá.
Ennek már nem gumiszobára van szüksége , neki már tűzkamra kéne de komolyan... nagyon elhiszi, hogy ő megtehet mindent pedig semmivel sem több egy átlag embernél
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.