Dalpremier: Lady Gaga — Applause
2013. augusztus 12. 22:09
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Gaga, imádlak! ♥ Nincs több mondani valóm.
2013. augusztus 12. 22:23
Nem rossz, de én sokkal jobbra számítottam. Hiszen annyira beharangozták, hogy ez az album milyen innovatív lesz. Ha a többi szám is ilyen, akkor Miss Gaga nem ad semmi újat a popzenéhez.
Ez a dal olyan mintha, fogták volna az összes pop-közhelyet és belehajították von egy számba.
Lásd: Indul az intronak szánt gép-pötymörgéssel, aztán rájön a beat és a beszédszerű ének. A refrén előtti versszak borzolni kívánja a kedélyeket aztán már maga a refrén jóval dallamosabb, hiszen arra van, hogy megragadjon az emberek fejében. Aztán jön egy ismétlés csak kihagyják az introt. Aztán a bridge, amiben a tipikus "na most megmutatom, hogy tudok énekelni"-szerű magashangozgatások vannak és végül megint a refrén.
Oké ezzel most konkrétan leírtam, hogy a popszámok 95%-a hogy épül fel. És ez nem is lenne baj. Ezzel a tipikus struktúrával nyomatja minden nagy és kis popsztár, de akiket én nagyra értékelek, azok valahogy belevisznek egy különleges hangzást, valami újat. És Gaga is ilyen volt eddig. De ez a száma, nem ad semmi különlegeset. Legalábbis nekem. Remélem az album többi száma jobb lesz, "művészibb" lesz, ha már Gaga kegyeskedett Artpopnak elnevezni azt.
Ez a dal olyan mintha, fogták volna az összes pop-közhelyet és belehajították von egy számba.
Lásd: Indul az intronak szánt gép-pötymörgéssel, aztán rájön a beat és a beszédszerű ének. A refrén előtti versszak borzolni kívánja a kedélyeket aztán már maga a refrén jóval dallamosabb, hiszen arra van, hogy megragadjon az emberek fejében. Aztán jön egy ismétlés csak kihagyják az introt. Aztán a bridge, amiben a tipikus "na most megmutatom, hogy tudok énekelni"-szerű magashangozgatások vannak és végül megint a refrén.
Oké ezzel most konkrétan leírtam, hogy a popszámok 95%-a hogy épül fel. És ez nem is lenne baj. Ezzel a tipikus struktúrával nyomatja minden nagy és kis popsztár, de akiket én nagyra értékelek, azok valahogy belevisznek egy különleges hangzást, valami újat. És Gaga is ilyen volt eddig. De ez a száma, nem ad semmi különlegeset. Legalábbis nekem. Remélem az album többi száma jobb lesz, "művészibb" lesz, ha már Gaga kegyeskedett Artpopnak elnevezni azt.
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2013. augusztus 12. 22:39
Nem vagyok nagy Gaga rajongó,de ez nagyon jó lett
2013. augusztus 12. 23:00
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
Még nem tudom hogy tetszik e. Talán majd negyedik, ötödik, hatodik hallgatásra. Ha lesz... Jobbra számítottam. Katy és Gaga is csalódást okoztak a "hatalmas visszatérő dalukkal".
2013. augusztus 12. 23:17
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Idézet (Adrienn21 @ 2013.08.12. 21:26)
...a Bad Romance szinti-pop egy kis művészi vérrel...
Jaj, ne haragudj, de ebbe bele kell kötnöm, de a Bad Romance kicsit sem 'szintipop-os', inkább csak egyszerű pop dal. Ez a synthpop!
De, hogy ne csak offoljak, a dalról is írok: bár csak egyszer hallgattam meg, nem ragadt meg a fejemben (talán azért, mert más fajta zenéket hallgatok ). Viszont az elején meg a dal közben fellelhető géphang, na avval ki lehetne kergetni a világból. Betiltanám a fenébe. Maga a szám nem nagy durranás, hallgatható, és érzem, hogy minden rádió rongyosra fogja adni - az ősz dala tuti ez lesz.
2013. augusztus 12. 23:50
Fúú... hát nem igazán tudok mit mondani.... THE APPALAUSE IS SO FUCKING GOOOOOD \(*O*)/ ~(*o*~)
2013. augusztus 13. 00:07
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline |
hát ez nagyon lapos... végig se voltam képes hallgatni, de majd ha a rádiók elkezdik agyon sztárolni (csak mert Lady Gaga szám), akkor biztos fogom tudni kívülről a szövegét...
2013. augusztus 13. 00:33
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline |
Nem rossz. Voltak jobbak is, sőt, de ez sem lett olyan rossz. Szívesebben hallgatom a régebbieket. De nem lehet minden tökéletes...
2013. augusztus 13. 08:39
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
nem olyan rossz tetszik
2013. augusztus 13. 08:42
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Előszőr mikor meghallgattam olyan fura volt meg nem értettem.... De másodjára aztán harmadjára most meg már 100xra Itt táncolok és éneklem... Imádom naon teccik hajrá GaGa
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.