Dalpremier: Lady Gaga — Applause
2013. augusztus 13. 09:27
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Ez a nőőő! Fantasztikus lett a szám, nem csalódtam Gagában!! Nagyon várom már a klipet hozzá
2013. augusztus 13. 09:31
Yuraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 200429 offline |
J-Pop? -.- kicsit messze áll tőle, mivel nem énekel orrhangon, de a szám tényleg elég electro. Gaga tehetséges, szerintem nem rossz szám. De sosem voltam a rajongója.
2013. augusztus 13. 09:46
1 perc elég volt ebből a borzalmas dalból és még ezt futtatták annyira,hogy milyen kimagasló dal lesz,tényleg az,valahol a kuka és kaka között. Hát Gaga én nem csalódtam benned,tökéletesen hoztad a formád. Na én többször tuti nem hallgatom meg ezt a szennyet,hiszen elsőre sem sikerült.,másodszorra miért menne.
2013. augusztus 13. 10:08
FAMEgaga
olyan nem létezik hogy te legyél Gaga legnagyobb rajongója. Gaga épp az egyenlőségért küzd, az összes LittleMonster ugyanakkora Little Monster mint te vagy én...
olyan nem létezik hogy te legyél Gaga legnagyobb rajongója. Gaga épp az egyenlőségért küzd, az összes LittleMonster ugyanakkora Little Monster mint te vagy én...
2013. augusztus 13. 10:16
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Nem vagyok Gaga rajongója, de most el kell ismernem, hogy annak ellenére, hogy nem lett nagy durranás a dal, eléggé hallgatható lett, bár nem lesz a kedvencem. Amúgy azt még most sem értem, hogy a producere szerint, hogy jön ide a J-Pop..
2013. augusztus 13. 11:20
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline |
Nem a legjobb száma, de azért hallgatható.
2013. augusztus 13. 11:56
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
Elsőre meghallgatva a refrén fogott meg csak. Amíg itt olvasgattam, meghallgattam összesn háromszor, mostmár kezd belemászni a fejembe, DE még mindig nem gondolom, hogy Gaga legjobb alkotása.
Borzasztó sok ennél a cikknél a Gaga-rajongó, LittleMonster, én is imádom Gagát, viszont ha valami nem tetszik, azt nem fogom úgy beállítani, mintha kedvenc lenne. Lehet támadni fognak, de azt kell, hogy mondjam Katy Perry visszatérő dala jobban tetszik, mint ez, már majdnem rongyosra hallgattam ezalatt a pár nap alatt is. Ez nem Lady Gaga ellen szól, én azok közé tartozom akik egyformán szeretik a két művésznőt. A kettő csak egyetlen egy dal az albumokról, úgyhogy bőven lesz még mibe válogatni.
Úgy gondolom a két dal teljesen különböző, úgyhogy választani nem igazán lehet közöttük. Katy ROAR-ja megszokottabb, Gaga Applause-a pedig egyedibb kreatívabb. Szokatlanabb, épp ezért mondom; még szoknom kell, lehet hogy egy hét múlva ezt is annyira szeretni fogom.
Borzasztó sok ennél a cikknél a Gaga-rajongó, LittleMonster, én is imádom Gagát, viszont ha valami nem tetszik, azt nem fogom úgy beállítani, mintha kedvenc lenne. Lehet támadni fognak, de azt kell, hogy mondjam Katy Perry visszatérő dala jobban tetszik, mint ez, már majdnem rongyosra hallgattam ezalatt a pár nap alatt is. Ez nem Lady Gaga ellen szól, én azok közé tartozom akik egyformán szeretik a két művésznőt. A kettő csak egyetlen egy dal az albumokról, úgyhogy bőven lesz még mibe válogatni.
Úgy gondolom a két dal teljesen különböző, úgyhogy választani nem igazán lehet közöttük. Katy ROAR-ja megszokottabb, Gaga Applause-a pedig egyedibb kreatívabb. Szokatlanabb, épp ezért mondom; még szoknom kell, lehet hogy egy hét múlva ezt is annyira szeretni fogom.
2013. augusztus 13. 14:22
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Nem szeretem az elektronikus zenét, de Gagától elviselem. Többen írták, hogy elsőre nem ragadt meg, nekem meg azóta folyamatosan a fejemben van a refrén. Tetszik. A BTW albumot nagyon szerettem, az Artpop megint más lesz, úgy hallom.
2013. augusztus 13. 15:42
marti88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 71065 offline |
Elsőre meghallgatni eléggé érdekes volt, nem tudtam eldönteni, hogy tetszik e vagy nem,3x-ra már nem ment ki a fejemből!Nem kell Gagát szidni,Britney kiasszonyra leszek kiváncsi,hoyg az új dala megint biztos tele lesz autotune-al.Nem használják az eredeti hangást,teljesen elgépiesítik,a menedzser irányítja.Pedig amikor az egyik turnéján élőbe énekelt egy Alanis Morisette dalt,az nagyon jó volt.Ehhez a pophoz ő már túl öreg!
2013. augusztus 13. 15:46
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
Az elsővel eggyet értek marti88
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.