Nemrég jótékonyságból dobta le gönceit Lady Gaga, most pedig egy fotózás miatt vált meg ruháitól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gaga ismét pucér fotókkal sokkol
2013. augusztus 14. 16:54
állítom, hogy ezzel a natúr sminkkel emberibben néz ki, mint bármikor eddig.
2013. augusztus 14. 16:56
Ezeken a képeken tök jól néz ki! Nincs rajta annyi smink.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. augusztus 14. 16:57
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
én hányingert kapok Gagától...gusztustalan, amit az utóbbi időben művel...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 14. 16:58
Jól néz ki a képeken és én is egyetértek, hogy olyan sok smink nélkül nagyon szép.
2013. augusztus 14. 16:58
Na? Volt aki írta, hogy flop... Hát ez minden csak az nem. Amúgy Gaga aztmondta, hogy nem az első kislemez a legjobb az albumon, szóval nem kell megijednie senkinek. Ami azt illeti, szerintem UK,USA-ban is első lesz még ma. De a VMA-s fellépést követően mindenképpen. Bírom Gagában,hogy egyetlen dallal több sikert ér el mint más egy albummal Van 1 érzésem, hogy direkt szivárogtatták ki a dalt, hogy kiüssék perry-t mindenhonnan, ami valljuk be 98%-ban sikerült. amúgy jelenleg 48 országban első kíváncsi vagyok mikor jönnek szidni,meg leszólni
2013. augusztus 14. 16:59
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
nagyon szép, a képek nagyon jók és baromira lefogyott és ez nem ps mert az the abramovic method filmben is ilyen vékony minden elismerésem Gagának az új dala fantasztikus az album is biztos nagyon jó lesz
2013. augusztus 14. 17:00
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Gaga pont az a személy, aki képtelen beletörődni a kudarcába. Már nem tündököl, mint régebben, és kezd lejjebb adni mind a stílusából és mind a zenéjéből. Régebben még bátran mondtam, hogy igen, szeretem Gagát, most meg már inkább titkolom, hogy valaha szerettem. Nem tetszik az a zenei felhozatal, amivel mostanság "nyomul", ez messze eltér a régi Gagától. A képek nem tetszenek, nem a testtel kell eladni és népszerűsíteni a megjelenő albumát, szerintem...
2013. augusztus 14. 17:04
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
A második kép a legjobb
2013. augusztus 14. 17:07
Ha ISMÉT, akkor miért akkora hír ez? Pedig már tényleg kezdtem megkedvelni.
2013. augusztus 14. 17:08
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
AmyVie-nak igazat adok!
2013. augusztus 14. 17:09
Jesszus! Az eldő kép borzasztó... a többi elmegy...
2013. augusztus 14. 17:10
Legalább nem egy tonna vakolattal az arcán és húsruhában parádézik vagy éppenséggel zöld hajjal. Többször is lehetne ilyen "természetes" . Mondjuk a képektől még mindig ég a retinám.
2013. augusztus 14. 17:14
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
egész jó képek lettek♥ főleg a második♥
2013. augusztus 14. 17:15
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
gusztustalan, hogy milyen túldíjazott zenészként, mikor valójában csak ahhoz ért, hogy vetkőzzön, meg másoktól összelopja a zenéjét... legalábbis én ennyit látok belőle... régebben, még 2010 előtt volt egy-két száma, amit bevallom, hallgatgattam, mert találtam benne valamit, ami kisebb időre, de képes volt megfogni... de amit most csinál, az már sok. jó, mindig is polgárpukkasztó volt és szeretett feltűnősködni, de azt hiszem, átlépett egy bizonyos határt, amivel csak egyre szánalmasabbá fog válni. nem értem, miért hiszi mindenki azt manapság, hogy a botrányokból kell fentmaradnia ahelyett, hogy megpróbálna letenni valamit az asztalra...
a képekben pedig semmi különlegeset, kiemelkedőt, vagy épp művészit nem látok, szerintem nem kellene ezt erőltetnie.
a képekben pedig semmi különlegeset, kiemelkedőt, vagy épp művészit nem látok, szerintem nem kellene ezt erőltetnie.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Sally Sparrow
2013. augusztus 14. 17:15
Az első kép kissé izléstelen. Lehetne kategóriákba tenni. A 2. képen viszont szép, de felismerhetetlenségig maszkirozták. A 3. kép pedig telitalálat lett. Az Applauseból nem néztem volna ki, hogy több mint 40 országban listavezető lesz. Lehet csak én vagyok egyedül, akit kellően nem fogott meg még az új dala? Gratulálok neki. Csak "ne essen túlzásokba".
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.