Starity

Gaga ismét pucér fotókkal sokkol

2013. augusztus 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jótékonyságból dobta le gönceit Lady Gaga, most pedig egy fotózás miatt vált meg ruháitól.

hirdetés
Gaga ismét pucér fotókkal sokkol

Szeptemberben kerül a boltok polcaira az a divatlap, melynek címlapján az extravagáns énekesnő pózol még a novemberben megjelenő stúdióalbuma előtt.

Lady Gaga sosem a visszafogott stílusáról volt híres, sosem volt rest egy-egy intim testrészt megmutatni magából, ha arról volt szó. Minden jel arra utal, hogy az anyaszörny rajong a művészetért és az aktokért, ezért is állt festékes arccal és csupasz keblekkel a fotósok kamerái elé.

A V magazin jövő havi számában négy kép és négy különböző interjú lesz megtalálható. A magazin beszámolója szerint az egyes fotók az énekesnő különböző korszakait reprezentálják majd – természetesen Stefani meglehetősen érdekes stílusában.

A promócióhoz egyébként fordított pszichológiát használnak: "Lady Gaga többé már nem releváns, NE vedd meg az új kislemezét az iTuneson!” szavak olvashatók egy feliraton. Érdekes módszer a hamarosan megjelenő lemez népszerűsítéséhez.

Az egyik fotón egy Saint Laurent-dzsekit visel – elmondása szerint nehéz volt ismét magára vennie, hiszen 19 éves önmagára emlékeztette. „Így néztem ki 19 és 21 éves korom között. Talán tovább. Ilyen hajat vágattam 18 éves koromban, és ez idő alatt történtek a legfájdalmasabb dolgok.”

Az énekesnő legújabb dalából, az Applause-ból egyébként 12 óra alatt több mint másfél millió darabot adtak el világszerte, a digitális listák élére juttatva Lady Gagát. Jelenleg az Egyesült Királyságban a harmadik, az Egyesült Államokban második, illetve 42 másik országban első helyen áll. Ezzel hivatalosan is Lady Gaga dala lett a legkelendőbb 2013-ban ez idáig.

Az Applause megvásárlása mellett maga az ARTPOP nagylemez előrendelése is lehetővé vált. Az album jelenleg 45 országban listavezető, köztük például a magyarországi iTuneson is aranyérmes.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek