A Nickelodeon egyik legkedveltebb sorozata három évad után lehúzta a rolót, ám Dan Schneider elmondta, hogy visszatérnek egy nagy fináléval.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy fináléra készül a Victorious stábja
2013. augusztus 15. 16:04
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
2013. augusztus 15. 16:06
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Jaj,de várom már.
2013. augusztus 15. 16:09
De jó lesz! Ennek a hírnek most nagyon-nagyon örülök
2013. augusztus 15. 16:10
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Remélem, hogy összehozzák!
2013. augusztus 15. 16:19
Biztos nagyon jó lesz és nem nagyon ismerem a sorozatot csak ariana miatt néztem pár részt és ezt is tuti megnézem!
2013. augusztus 15. 16:21
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! De örülök neki !
2013. augusztus 15. 16:22
Na, ennek örülök! Bár megutáltam Victoriát, maga a sorozat nálam még mindig Number One, megérdemel egy nagy finálét, ha már idő előtt elkaszálták
Reménykedem, hogy az iCarly is kap egy ilyen finálét
Reménykedem, hogy az iCarly is kap egy ilyen finálét
2013. augusztus 15. 16:22
Zene füleimnek !
Nem kedveltem az ilyen tini vígjátékokat , de kétség kívül ezt még is imádtam. Ők mind tényleg nagy tehetségek, a poénok a sorozatban pedig mind oltáriak.
Remélem, mindenki beleegyezik Dan döntésébe, ugyanis szerintem is zseniális ötlet. Valamint, a rajongóknak is nagy ajándék , na meg vigasz, ugyanis ritka , ha egy sorozat már 3 évadnál befejeződik , azért 4-ig mindig elszokott menni,főleg ha ilyen közkedvelt.
Nem kedveltem az ilyen tini vígjátékokat , de kétség kívül ezt még is imádtam. Ők mind tényleg nagy tehetségek, a poénok a sorozatban pedig mind oltáriak.
Remélem, mindenki beleegyezik Dan döntésébe, ugyanis szerintem is zseniális ötlet. Valamint, a rajongóknak is nagy ajándék , na meg vigasz, ugyanis ritka , ha egy sorozat már 3 évadnál befejeződik , azért 4-ig mindig elszokott menni,főleg ha ilyen közkedvelt.
2013. augusztus 15. 16:33
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én úgysem nézem,nekem édesmindegy.
2013. augusztus 15. 16:33
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline |
Amúgy nem nagyon adják az új részeket csak a régieket! De ennek ellenére és várom azt a bizonyos nagy Finálét,és remélem,hogy az utolsó emberkék is rábólintanak!
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!