A One Direction is slágert lopott?
2013. augusztus 15. 19:21
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
demi01 Ez már komolyan mondom fáj. Te lehetsz 10000 éves ,hogy még a nevüket sem hallotad a the who-nak.
1 felhasználónak tetszik:
playful.
2013. augusztus 15. 19:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én már anno észrevettem, tehát akkor nem én vagyok a hülye, hanem valóban plagizálásról van szó. Ha valaki nem hallja a hasonlóságot, akkor az szimplán csak nem akarja hallani, és megjegyzem nem kicsit hasonlít, hanem nagyon nagyon. A The Who fantasztikus zenét játszott mindig is, és jó magam is úgy ismertem meg őket, hogy a CSI theme dalok az övéik. Speciel a Baba O'Riley a CSI:NY betétdala már nyolc éve - hihetetlen, hogy egy sikerszéria betétdalát lopták el a beszt szong evör baromi kreatív dalocskájukhoz. Remélhetőleg jó sokat perkáltak a The Who formációnak eme húzásukért, habár eddig is tudtuk, hogy baromira összerakottak és baromira műek. Sőt mi több a zenéjük egy fabatkát sem ér, s a "kreativitás" szót nem is ismerik. Vicces, hogy ezekért a nyálgépekért rajongtok, akik a munkájuk javarészt összevissza csórják más nagyobb, régebbi előadóktól. Persze a hasonlóság egyik direksönernek sem tűnik fel, hiszen a többségük nem hallgat olyan "őskövületet", mint például a The Who. Mondjuk engem is az vigasztal, hogy amíg rájuk mindenki emlékszik, tudják, hogy kik ők ismerik, addig az egydé az hamarosan a süllyesztőben lesz olyan slágerekkel, mint ami elmehetne a Baba O'Riley 2.0-nak. Anyám, és ezért vagytok képesek pénzt kiadni. Gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 15. 19:24
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
A zene hasonlít de a dal egyátalán nem..
2013. augusztus 15. 19:27
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Óóó, elfogult vélemény, hogy nem hasonlít, ez igaz. De az is elfogult, hogy nagyon hasonlít, azinte megegyezik. Mert nem! A zenei alap hasonlít, de nem teljes mértékben. A dal nem. Pont.
2013. augusztus 15. 19:33
|
|
H_rawrrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 371 Csatolások: 20 Azonosító: 205236 offline
|
Kicsit hasonlít a két zene máris lopott? o.O Hát én egy csomó olyan zenét ismerek, ami hasonlít egymásra, most akkor az is plagizás? Nem.
Akkor lenne gáz, ha a szöveg is ugyan az lenne, de ez nem igaz.
2013. augusztus 15. 19:38
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Mindig kitalálnak valamit...már kicsit unom, ez nem lopás
2013. augusztus 15. 19:52
Basszus. Pont tegnap ment a VIVA-n, mikor odakapcsoltam és nővérem egyből mondta, hogy hasonlít CSI:NY főcímdalára. Nekem fel sem tűnt addig, még meg nem hallgattam a kettőt egymás után.
2013. augusztus 15. 19:54
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
szerintem csak az eleje hasonlít, de ez nem lopásnak számít
2013. augusztus 15. 20:03
Csak egy picurt,de nehogy most vita legyen ebből!Ez szól mindenkinek!!!
2013. augusztus 15. 20:04
|
|
Noncsika1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 202064 offline
|
ez most minden utálkozónak megy ha nem szeretitek a 1D-t akkor ne olvassátok el a róluk szóló cikkeket!!!!
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.