Cikksorozatunk hetedik részéhez eljutva újabb könyvadaptációkkal ismerkedhetünk meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könyvek a mozivásznon VII.
2013. augusztus 15. 18:26
![]() |
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 ![]() |
Ezek közül csak a Pi életét és az Ízek, imák, szerelmek-et olvastam. Mind kettő könyv a kedvenceim közé sorolható, különösen a Pi élete. A filmben is ahogy megteremtették azt a világot és az a tigris is olyan élethű volt... nekem nagyon tetszett. Azt viszont nem tudtam, hogy a Csillagpor is könyvön alapul. Feltétlenül elfogom olvasni, hiszen a filmet is imádom.
2013. augusztus 15. 18:29
Igen, a Pi életét nagyon eltalálták. Könyv és film formájában is!
2013. augusztus 15. 18:39
![]() |
Binkyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 184134 ![]() |
Nem vagyok oda az olyan kaliberű filmekért, mint a Csillagpor, de az nagyon tetszett. :3
Viszoooont... remélhetőleg a következő (vagy a következő utáni:D) cikkben már a Gyönyörű Sorscsapás is benne lesz, ugyanis már dolgoznak a megfilmesítésen. (állítólag)
Viszoooont... remélhetőleg a következő (vagy a következő utáni:D) cikkben már a Gyönyörű Sorscsapás is benne lesz, ugyanis már dolgoznak a megfilmesítésen. (állítólag)

2013. augusztus 15. 18:40
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Egyiket se olvastam,és nem is láttam még.Jó cikk lett!
2013. augusztus 15. 18:41
![]() |
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 ![]() |
A Pi élete nagyon jóó!

2013. augusztus 15. 18:50
![]() |
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 ![]() |
Csak a csillagport láttam, nagyon tetszett!
2013. augusztus 15. 18:56
A Pi élete könyvben egészen más, mint a filmben. A film nagyon szép, de mégsem olyan volt, mint a könyv. A könyv teljesen másféle behatással volt rám.
2013. augusztus 15. 18:57
![]() |
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 ![]() |
Én a Pi életét láttam filmen, és nagyon jó volt. Készülök elolvasni!
)

2013. augusztus 15. 18:59
![]() |
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 ![]() |
Egyiket sem olvastam, általában filmesített könyvet ritkán olvasok, de a Pi élete hatalmas film volt, az Egy gésa emlékiratai pedig szintén egy fantasztikus film, azt tervezem egy ideje, hogy elolvasom, csak elfelejtem beszerezni a könyvet. xD Az Ízek, imák, szerelmek nekem túl nyálas romantikusnak tűnt, így azt kihagytam.
2013. augusztus 15. 19:16
![]() |
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 ![]() |
A csillagpor filmet nagyon szeretem

Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Kylie Jenner és Travis Scott hivatalosan is megváltoztatták a gyermekük nevét
Kylie Jenner és Travis Scott hivatalosan is megváltoztatták a gyermekük nevét
A fiúk nevét akarták megváltoztatni.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.

Jenna Ortega nagyon meglepte a rajongóit
Jenna Ortega nagyon meglepte a rajongóit
A kivi héját is megeszi.