Könyvek a mozivásznon VII.
2013. augusztus 16. 10:47
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Ezek közül a Pí életét és a Csillagport láttam.Jó filmek.
2013. augusztus 16. 11:08
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nekem a Pi élete nagyon tetszett
2013. augusztus 16. 11:19
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Az Ízek, imák, szerelmek hatalmas könyvben.
2013. augusztus 16. 15:09
a legtöbb film először könyv formájában jelenik meg:)
2013. augusztus 16. 16:12
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Nem is tudtam, hogy ezek a filmek is könyvként jelentek meg először.
2013. augusztus 16. 16:27
|
|
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline
|
Egy gésa emlékiratait olvastam, és láttam is. A film csodálatos volt számomra, de a könyvet egyszerűen lehetetlen letenni.
tökéletes! A csillagport csak filmen láttam, de most hogy tudom hogy van könyv, már keresgélem is a könyvesboltban.
2013. augusztus 16. 18:01
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Csillagport és egy Pi életét láttam és olvastam is:)
2013. augusztus 16. 21:43
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ebbol 1et nem lattam csak es megertem miert kerultek ide
Amugy a Pi eleten 3x tuti sirtam. Az nagyon durvan hatott ram. 3x lattam, es mind3x sirtam ugyan azokon a reszeken.
Amugy a Pi eleten 3x tuti sirtam. Az nagyon durvan hatott ram. 3x lattam, es mind3x sirtam ugyan azokon a reszeken.
2013. augusztus 17. 12:32
Az Egy gésa emlékeiratai filmben köszönő viszonyban nincs a könyvvel. A film egyszerűen pocsék. Először is, a főszereplők majdnem mind kínaiak, és a film eredeti nyelve az angol. Másodszor, a kimonók nem gésakimonók, hanem valahol átmenetet képeznek a hétköznapi és az ünnepi kimonók között. Harmadszor a frizurák! Úristen! Egyetlen igazi maiko, vagy gésa frizura sincs benne, pedig nem telt volna sok időba utána nézni. Ráadásul egy gésa előbb ölné meg magát, minthogy leengedett hajjal és a vállát szabadon hagyó kimonóban lássák, mint a filmben Hatsumomo esetében. Sayuri tánca sem igazi gésa tánc volt, hanem egy kabuki tánc. Plusz Sayuri nem pár hónap, hanem két év alatt tanulja meg a dolgokat Mameha pártfogásával. Hiszen a könyvben is 12 évesen veszi Mameha a pártfogásába és 14 évesen lesz belőle maiko, azaz gésajelölt. Ekkor lesz Mameha is a "nővére". Ezek csak apróságok, de számomra rontottak a film élvezhetőségén. Egyszer moziban végigszenvedtem, de megbántam.
Mindenkinek kizárólag a regényt ajánlom!
Ugyanez vonatkozik a Csillagporra is. Csak könyvben!
A Pillangó c. filmet is ismerem, ami szerintem viszont nagyon jó lett filmben, bár abból a regényt nem ismerem. Még.
Mindenkinek kizárólag a regényt ajánlom!
Ugyanez vonatkozik a Csillagporra is. Csak könyvben!
A Pillangó c. filmet is ismerem, ami szerintem viszont nagyon jó lett filmben, bár abból a regényt nem ismerem. Még.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: