Íme, a tíz legőrültebb celebcipő!
2013. augusztus 18. 13:54
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline |
Olivia Wilde cipője a legjobb és a ruhája pedig gyönyörű!!
2013. augusztus 18. 13:56
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Lady Gagáé és Katy Perryé a három legborzasztóbb cipő.
És ahogy látom, nemcsak nekem jön be Oliviáé.
És ahogy látom, nemcsak nekem jön be Oliviáé.
2013. augusztus 18. 13:57
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
-Kelly cipője cuki, és tetszik, mert egyedi.
-Kat Vcipője, nem az Én világom, mint gondolom sokan másoknak sem, de valamiért bejön, ha az tudat van bennem, hogy Ő hordta...
-Katy cipője, elég röhejes, mint az egész szettje, és így jelent meg a Divathéten..
-Kim cipőkéje nagyon király, tök egyedi stílusos, és ezektől eltekintve egyáltalán nem sok véleményem szerint. Nagyon szívesen elfogadnám Én is!
-Kat Vcipője, nem az Én világom, mint gondolom sokan másoknak sem, de valamiért bejön, ha az tudat van bennem, hogy Ő hordta...
-Katy cipője, elég röhejes, mint az egész szettje, és így jelent meg a Divathéten..
-Kim cipőkéje nagyon király, tök egyedi stílusos, és ezektől eltekintve egyáltalán nem sok véleményem szerint. Nagyon szívesen elfogadnám Én is!
2013. augusztus 18. 13:58
Olivia cipője furcsa, extravagáns, de nem ronda. Viszont a többi elképesztő ocsmány (főleg Gaga cipői)
2013. augusztus 18. 14:00
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
Olivia Wilde-é a legjobb
2013. augusztus 18. 14:05
Borzalmas mindegyik, soha az életben nem venném fel.
2013. augusztus 18. 14:07
Ohh! Ilyen cipő nekem is kell, mint amilyen Kellynek van!!!! És Olivia cipője sem rossz! Gagáé borzalmas, mint ahogyan a cipő gazdája is...
2013. augusztus 18. 14:09
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Nekem Kim cipője nagyon tetszik És Olivia ruhája is gyönyörű. de Gaga cipői..FÚJJ
2013. augusztus 18. 14:10
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Olivia-é, Kim-é és Snooki első cipője rohadt jók, plusz az, amelyik a cikk képén van. Gaga McQueen-je tök jól néz ki, csak azt utcára nem lehet felvenni, de a kirakatban elnézegetném. =D A húsruha meg még mindig a legmenőbb dolog, ami vörösszőnyegen valaha is történt.
2013. augusztus 18. 14:14
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline |
Nem mind az a gyönyörűség!! Kivéve Kelly Osbourne és Olivia Wild cipője, azok még nem annyira durvák!! De azért nem venném fel!! És Lady Gaga........hűha....DURVA...mind a 2!! De jó cikk lett!!
2013. augusztus 18. 14:15
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Kelly: Nekem a fagyi előre feltűnt és tetszik.
Kat Von D: Szerintem még a cipő tervezője sem tudja pontosan milyen állat van a cipőn. XD
Katy Perry: Csak pár szó: ez nem Katy-hez való... :/
Kim: Szerintem ebben semmi furcsa sincs.
SJP: Húha, grr.
Olivia Wilde: Én csak ezt a csodálatos ruhát bámultam. *-* Nem tudok mellette elmenni, mennyire meseszép volt.
GaGa: A húsruha - és cipő még mindig a fejemben van. Attól a perctől kezdve utálom GaGát... Nem felejtem el ezt a szörnyű lépést az állatvédők ellen!
Megan: Hát ez az, amit fel nem vennék.
Snooki: Ilyen cipőket naponta látni az utcán...
Kat Von D: Szerintem még a cipő tervezője sem tudja pontosan milyen állat van a cipőn. XD
Katy Perry: Csak pár szó: ez nem Katy-hez való... :/
Kim: Szerintem ebben semmi furcsa sincs.
SJP: Húha, grr.
Olivia Wilde: Én csak ezt a csodálatos ruhát bámultam. *-* Nem tudok mellette elmenni, mennyire meseszép volt.
GaGa: A húsruha - és cipő még mindig a fejemben van. Attól a perctől kezdve utálom GaGát... Nem felejtem el ezt a szörnyű lépést az állatvédők ellen!
Megan: Hát ez az, amit fel nem vennék.
Snooki: Ilyen cipőket naponta látni az utcán...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.