Íme, a tíz legőrültebb celebcipő!
2013. augusztus 18. 13:54
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Olivia Wilde cipője a legjobb és a ruhája pedig gyönyörű!!
2013. augusztus 18. 13:56
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Lady Gagáé és Katy Perryé a három legborzasztóbb cipő.
És ahogy látom, nemcsak nekem jön be Oliviáé.
És ahogy látom, nemcsak nekem jön be Oliviáé.
2013. augusztus 18. 13:57
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
-Kelly cipője cuki, és tetszik, mert egyedi.
-Kat Vcipője, nem az Én világom, mint gondolom sokan másoknak sem, de valamiért bejön, ha az tudat van bennem, hogy Ő hordta...
-Katy cipője, elég röhejes, mint az egész szettje, és így jelent meg a Divathéten..
-Kim cipőkéje nagyon király, tök egyedi stílusos, és ezektől eltekintve egyáltalán nem sok véleményem szerint. Nagyon szívesen elfogadnám Én is!
-Kat Vcipője, nem az Én világom, mint gondolom sokan másoknak sem, de valamiért bejön, ha az tudat van bennem, hogy Ő hordta...
-Katy cipője, elég röhejes, mint az egész szettje, és így jelent meg a Divathéten..
-Kim cipőkéje nagyon király, tök egyedi stílusos, és ezektől eltekintve egyáltalán nem sok véleményem szerint. Nagyon szívesen elfogadnám Én is!
2013. augusztus 18. 13:58
Olivia cipője furcsa, extravagáns, de nem ronda. Viszont a többi elképesztő ocsmány (főleg Gaga cipői)
2013. augusztus 18. 14:00
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
Olivia Wilde-é a legjobb
2013. augusztus 18. 14:05
Borzalmas mindegyik, soha az életben nem venném fel.
2013. augusztus 18. 14:07
Ohh! Ilyen cipő nekem is kell, mint amilyen Kellynek van!!!!
És Olivia cipője sem rossz! Gagáé borzalmas, mint ahogyan a cipő gazdája is...
2013. augusztus 18. 14:09
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nekem Kim cipője nagyon tetszik
És Olivia ruhája is gyönyörű.
de Gaga cipői..FÚJJ
2013. augusztus 18. 14:10
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Olivia-é, Kim-é és Snooki első cipője rohadt jók, plusz az, amelyik a cikk képén van. Gaga McQueen-je tök jól néz ki, csak azt utcára nem lehet felvenni, de a kirakatban elnézegetném. =D A húsruha meg még mindig a legmenőbb dolog, ami vörösszőnyegen valaha is történt.
2013. augusztus 18. 14:14
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Nem mind az a gyönyörűség!! Kivéve Kelly Osbourne és Olivia Wild cipője, azok még nem annyira durvák!! De azért nem venném fel!! És Lady Gaga........hűha....DURVA...mind a 2!! De jó cikk lett!!
2013. augusztus 18. 14:15
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Kelly: Nekem a fagyi előre feltűnt és tetszik.
Kat Von D: Szerintem még a cipő tervezője sem tudja pontosan milyen állat van a cipőn. XD
Katy Perry: Csak pár szó: ez nem Katy-hez való... :/
Kim: Szerintem ebben semmi furcsa sincs.
SJP: Húha, grr.
Olivia Wilde: Én csak ezt a csodálatos ruhát bámultam. *-* Nem tudok mellette elmenni, mennyire meseszép volt.
GaGa: A húsruha - és cipő még mindig a fejemben van. Attól a perctől kezdve utálom GaGát... Nem felejtem el ezt a szörnyű lépést az állatvédők ellen!
Megan: Hát ez az, amit fel nem vennék.
Snooki: Ilyen cipőket naponta látni az utcán...
Kat Von D: Szerintem még a cipő tervezője sem tudja pontosan milyen állat van a cipőn. XD
Katy Perry: Csak pár szó: ez nem Katy-hez való... :/
Kim: Szerintem ebben semmi furcsa sincs.
SJP: Húha, grr.
Olivia Wilde: Én csak ezt a csodálatos ruhát bámultam. *-* Nem tudok mellette elmenni, mennyire meseszép volt.
GaGa: A húsruha - és cipő még mindig a fejemben van. Attól a perctől kezdve utálom GaGát... Nem felejtem el ezt a szörnyű lépést az állatvédők ellen!
Megan: Hát ez az, amit fel nem vennék.
Snooki: Ilyen cipőket naponta látni az utcán...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: