Ezúttal megismerkedhettek a sikeres, Marylandből származó együttes, a Good Charlotte legsikeresebb és legnézettebb videoklipjeivel!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Good Charlotte
2013. augusztus 18. 18:58
Egyik kedvenc együttesem. Mostanában más utakon járnak, mint a régi megszokott stílusuk, ezért hiányoznak egy kicsit. Szeretném, hogy újra visszatérjenek a régi számaikkal és ahhoz hasonló újakkal.
Azt hiszem az is megmutatja, hogy mennyire szeretem őket, hogy a 1979 már két éve a csengőhangom is, de még mindig nem untam meg.
Azt hiszem az is megmutatja, hogy mennyire szeretem őket, hogy a 1979 már két éve a csengőhangom is, de még mindig nem untam meg.
2013. augusztus 18. 19:12
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ne hallottam még róluk,de nagyon tehetségesek.
2013. augusztus 18. 19:24
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Imádom őket! Speciel a The Anthem a kedvenc dalom tőlük, de mindegyik színvonalas! A The River pedig még igazi csemege az A7x rajongóknak is!
2013. augusztus 18. 20:34
Hold On a kedvencem.
Mellesleg igazán kijöhetne már új albumuk..
Mellesleg igazán kijöhetne már új albumuk..
2013. augusztus 18. 22:34
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Good Charlotte <3 Az egyik kedvenc bandám! Csodálkozom, hogy a Boys and Girls és a Predictable nincs az első öt között... de jó, hogy végre róluk is született egy cikk.
2013. augusztus 19. 00:44
Isteneeem dejó őket itt látni A legjobb egyértelműen a The River és az I just wanna live De a többit is imádom! Illetve még kedvenc a Boys & Girls és a Lifestyles of the rich and famous! Abszolút kedvenc zenekar!
2013. augusztus 19. 08:44
Nem is tudtam, hogy marylandiek a fiúk Egyébként egy nagyszerű zenekar, a cikk pedig szuper lett!
2013. augusztus 19. 10:14
Idézet (meyah_ @ 2013.08.18. 18:46)
Nekem a The River az egyik kedvencem tőlük, bár a cikkből hiányoltam a Keep your hands off my girlt.
Nekem is ez hiányzik az összeállításból
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni