Cikkünkben bemutatjuk a klasszikus szörnyeket a 20. századból. Most megtudhatod, hogy mik inspirálták az új filmkorszak démonjait és lidérceit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klasszikus szörnyek nyomában
2013. augusztus 19. 18:20
Mindig is imádtam a régebben íródott rémtörténeteket / szereplőket.
Ez a cikk tényleg fantasztikus lett, gratulálok hozzá!
Ez a cikk tényleg fantasztikus lett, gratulálok hozzá!
2013. augusztus 19. 18:22
Mindig is szerettem ezeket a misztikus dolgokat és jó pár érdekes dolgot olvasni róluk. Nagyon-nagyon-nagyon jó cikk lett, gartulálok!
2013. augusztus 19. 18:25
A láthatatlan embert mindig meg akartam nézni. Köszi a cikket, érdekes lett!
2013. augusztus 19. 18:37
Jó kis cikk lett! De hozzám a legközelebb Az Operaház Fantomja áll, mind könyvben, filmben és musical-ben egyaránt.
2013. augusztus 19. 18:42
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
EZ NAGYOOOON JÓ LETT!!!! Köszönöm, jó volt olvasni!
2013. augusztus 19. 18:49
Tényleg nagyon jó cikk lett! Hozzám az Operaház fantomja, és Drakula áll közel. Még egyszer köszönet a létrehozásért!
2013. augusztus 19. 18:51
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Jó cikk lett!
2013. augusztus 19. 18:58
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
Köszönöm corny4! Egy nagyon jó cikket hoztál össze nekünk, akkor is, ha valakinek nem tetszik. Látszik, hogy időt szántál rá, utánanéztél a dolgoknak. Tetszenek az ilyen típusú cikkek, unom már mindig azt olvasni, hogy ez a celeb meg az a celeb szakított, jaj de nem, mert megint együtt vannak. A téma pedig különösen tetszik, imádom a horrort.
Remélem lesz legközelebb, amikor ilyen cikket írsz.(:
Remélem lesz legközelebb, amikor ilyen cikket írsz.(:
2013. augusztus 19. 19:21
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Jó cikk lett, nem is tudtam, hogy ezek a sztorik ilyen régiek, és hogy az 1900-as évek első fele ilyen "elvetemült" volt filmek és könyvek terén És azt is furcsálltam, hogy ahhoz képest mennyi magyar színész is játszott ezekben a filmekben
Viszont egy kérdés ^^": Nem tudja véletlenül valaki, hogy a felső "csoportképen" Drakula mellett jobbra mi az a szörny? xD Arról nem esett szó a cikkben
Viszont egy kérdés ^^": Nem tudja véletlenül valaki, hogy a felső "csoportképen" Drakula mellett jobbra mi az a szörny? xD Arról nem esett szó a cikkben
2013. augusztus 19. 19:40
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline |
Imádom az ilyen cikkeket igaz ezeket már tudom egy ideje de sokkal kellemesebb egy rövid összefoglalót olvasni mint egy 100 oldalas történelem könyvet.
2013. augusztus 19. 19:41
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Aki ebből nem láttot egyet sem az fogja magát és menjen önként a sarokba térdepelni a kukoricára.Főleg Draculáról.Ha nem is látta a filmet,olvasnia a könyvet mindenféleképpen kellett volna.Én épp nemrégiben olvastam újra.
Nem csodálom,hogy a mai modern média is előszeretettel dolgozza fel őket újra és újra.
Nem csodálom,hogy a mai modern média is előszeretettel dolgozza fel őket újra és újra.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.