Visszatér az N' Sync?
2013. augusztus 20. 20:29
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Volt pár jó számuk, de szerintem pont arra volt jó, hogy Justin befusson. Tearin' up my heart, Bye,Bye,Bye, Gone, It's gonna be me, Pop, I want you back, Girlfriend...ezek a számok jutnak eszembe. Sajnálom, hogy JC nem tudott befutni, ő nagyon jó hanggal bírt.
2013. augusztus 20. 20:32
Sunny4!
A Big Reunion keretein belül tértek csak vissza, most néztem utána. Tökre kiment a fejemből XD Utánanéztem a cikknek, de nem dobott ki semmit a kereső. :/
Egyébként egyetértek Brigivel, nem baj, h Justin kockáztatott. Sokkal jobb a régebbi stílus, mint amit a mai "zenészek" képviselnek. Jó ötlet volt ez tőle.
devilrose!
Ő is befutott, csak nem a zenében
A Do You Think You Can Danceben zsűrizett, bár sztem elég gyengusz műsor. De a hírnevének jót tett.
A Big Reunion keretein belül tértek csak vissza, most néztem utána. Tökre kiment a fejemből XD Utánanéztem a cikknek, de nem dobott ki semmit a kereső. :/
Egyébként egyetértek Brigivel, nem baj, h Justin kockáztatott. Sokkal jobb a régebbi stílus, mint amit a mai "zenészek" képviselnek. Jó ötlet volt ez tőle.
devilrose!
Ő is befutott, csak nem a zenében
2013. augusztus 20. 23:12
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
szerintem nem fognak Justin be van táblázva jelenleg Jay Z vel turnézik majd szeptemberben jön az új albuma utána jön a saját turnéja különben is szerintem ártana a karrierjének maradjon csak meg szólóban
2013. augusztus 21. 00:18
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
ÚHÚHRISTHEEN dejólennee!!!
2013. augusztus 21. 06:53
Idézet (Sunny4 @ 2013.08.20. 19:24)
Akkor ne rontsd itt a levegőt mert senki sem kíváncsi rád! Kötelező volt írni ide is hogy kigyűljön a csillagocskád igaz?!
Ne te mondd meg, hogy ki írhat egy adott cikkhez. Attól, hogy valaki nem ismer egy bandát, vagy egy hírességet, ugyanannyi joga van írni a cikkekhez, mint neked.
2013. augusztus 21. 07:43
törpe.!
Igen, a jobb oldalon. Elég régi kép... :$
Charlotte!
Igazad van, de annak meg egyáltalán nincs értelme, hogy odaírja valaki egy együttesről szóló cikk alá, h "Nem ismerem". Nézzen utána, aztán akkor megismeri. A cikkek nem azért kerülnek ki, hogy egyesek a hozzászólásaik számát növeljék.
Igen, a jobb oldalon. Elég régi kép... :$
Charlotte!
Igazad van, de annak meg egyáltalán nincs értelme, hogy odaírja valaki egy együttesről szóló cikk alá, h "Nem ismerem". Nézzen utána, aztán akkor megismeri. A cikkek nem azért kerülnek ki, hogy egyesek a hozzászólásaik számát növeljék.
2013. augusztus 21. 09:25
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Akármilyen jók voltak, ha most vissza jönnek, elrontanának mindent. Az ő korszakuk lejárt, nem tenne jót nekik szerintem ha újra összejönne a banda, akármennyire is szeretem őket..
2013. augusztus 21. 10:12
Évike12-nek igaza van, már teljesen más lenne a zenéjük is meg minden.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: