Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. augusztus 21. 18:45
Én se akarnám Miley helyében, hogy valakinek ugyanolyan legyen a haja, mint nekem.
2013. augusztus 21. 18:47
![]() |
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 477 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 ![]() |
Mileyka azt hiszi hogy a sztárok azért vágadták le a hajukat mert őt akarták utánozni!ugyan kérlek...
Niallról ezt eddig is tudtuk hogy nagyon vonzónak találja azokat a lányokat akik játszanak hangszeren..Heidi pedig gyönyörű mint mindig!
Niallról ezt eddig is tudtuk hogy nagyon vonzónak találja azokat a lányokat akik játszanak hangszeren..Heidi pedig gyönyörű mint mindig!
2013. augusztus 21. 18:47
Szerintem is sokkal jobb volt Miley haja, amikor hosszú volt. Amúgy mostanság mindenről össze-vissza nyilatkozik.
Érdekes, hogy Selenába az ilyen kölyökképű fiúk zúgnak bele. xD
Érdekes, hogy Selenába az ilyen kölyökképű fiúk zúgnak bele. xD
2013. augusztus 21. 18:48
![]() |
BeautyNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 168198 ![]() |
Miley-n nem csodálkozom. Lehet,hogy nem sokára azt olvassuk,hogy újra hosszú haja van,mivel neki annyiba telik,hogy felkeres egy fodrász stúdiót és felrakatja a póthajat!
2013. augusztus 21. 18:50
![]() |
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 ![]() |
Szerintem Miley mindehogy gyönyörű
A hosszú és a rövid frizura is jól áll neki

2013. augusztus 21. 18:53
![]() |
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 ![]() |
Miley bánkódjon csak kellett neki ez az eszméletlenül idióta haj! Pff...
Niall: Én gitározok xD xD
Niall: Én gitározok xD xD
2013. augusztus 21. 18:54
![]() |
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 ![]() |
Ahh remélem Miley-nek tényleg hosszú lesz a haja, mert 1000X jobban áll neki a hosszú haj, mint a rövid...
Selena olyan kis cuki lenne George-al..
Selena olyan kis cuki lenne George-al..

2013. augusztus 21. 19:03
![]() |
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 ![]() |
Hát igen, Miley-nak gyönyörű volt az a hosszú haj, de ez a rövid sem rossz.
Valamelyik nap még nem arról volt szó, hogy George Shelley összejött Jesy Nelsonnal?
Én mindig is szerettem volna játszani valamilyen hangszeren (most Niall-től függetlenül írom), de sohasem kezdtem el. Szívesen megtanulnék zongorázni. Szerintem gyönyörű hangszer. De a gitár se rossz.
Valamelyik nap még nem arról volt szó, hogy George Shelley összejött Jesy Nelsonnal?
Én mindig is szerettem volna játszani valamilyen hangszeren (most Niall-től függetlenül írom), de sohasem kezdtem el. Szívesen megtanulnék zongorázni. Szerintem gyönyörű hangszer. De a gitár se rossz.

2013. augusztus 21. 19:04
![]() |
Carlos Pena Fansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 209318 ![]() |
Szerintem Miley-nak jól áll ez a haj is,de téll szebb volt hosszú hajjal. George és Sel nem illenek össze szerintem.
2013. augusztus 21. 19:06
Hmm Disneylandbe én is elmennék szívesen
Ám jó cikk lett

Ám jó cikk lett

Kapcsolódó sztárok

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
Közös filmben szerepel a két sztár.

Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Lelki problémáiról vallott.

Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Elégedetlenek a színésznővel.