Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. augusztus 21. 19:26
![]() |
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 ![]() |
hát kár volt levágatni :\
2013. augusztus 21. 19:33
![]() |
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 ![]() |
Akkor úgy látszik, tényleg nem jár George és Jesy...
Ne már...de lehet, hogy ez a pletyka, hogy Selenára hajt...:S Hát én nem tudom. Már nem lehet hinni lassan senkinek. Mindenki összevissza beszél minden hülyeséget.
Niall...hát gondoltam, hogy ilyet akar. Ha már ő is zenész akkor persze, hogy zenész lányt szeretne.
Miley...simán megoldhatja a póthajjal.
Úgy is a legtöbb énekesnőnek/színésznőnek póthaja van már.

Niall...hát gondoltam, hogy ilyet akar. Ha már ő is zenész akkor persze, hogy zenész lányt szeretne.
Miley...simán megoldhatja a póthajjal.

2013. augusztus 21. 19:43
![]() |
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1070 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 ![]() |
Mileynak szerintem is jobban áll a hosszú haj
2013. augusztus 21. 19:46
![]() |
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1921 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 ![]() |
töök jó cikk lett!

2013. augusztus 21. 19:48
![]() |
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1409 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 ![]() |
Én Miley-nak szurkolok, hogy a hosszú haj mellett döntsön, mert igen is az jobban ált neki!
Niall kedvéért szívesen megtanulok gitározni, úgyis régóta szeretnék már gitáron játszani.
George akkor nem Jesyvel jár? Pedig olyan jó lett volna!
Sokkal jobb választás, mint Szelena...
Heidi pedig elég különös képet tett fel. Szerintem nem kéne már mutogatni, hogy nekem még mindig jó alakom van. Vagy legalább egy fürdőruhát felvehetett volna. Viselkedhetne a korához illően, lassan 40 éves!

Niall kedvéért szívesen megtanulok gitározni, úgyis régóta szeretnék már gitáron játszani.

George akkor nem Jesyvel jár? Pedig olyan jó lett volna!

Heidi pedig elég különös képet tett fel. Szerintem nem kéne már mutogatni, hogy nekem még mindig jó alakom van. Vagy legalább egy fürdőruhát felvehetett volna. Viselkedhetne a korához illően, lassan 40 éves!

2013. augusztus 21. 19:53
![]() |
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 ![]() |
Jó cikk

2013. augusztus 21. 19:54
![]() |
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 ![]() |
Mileynak hosszuhaj kell:D
Niall sok sikert!
Selena megérdemli h megtalalja a hozza illö srácot:D
Niall sok sikert!

Selena megérdemli h megtalalja a hozza illö srácot:D
2013. augusztus 21. 20:06
Mileyt teljes mértékben meg tudom érteni. Én is levágattam a hajam, most nagyon hiányzik. Bár nálam nem volt ennyire drasztikus...
Amber a twitteren lógás helyett inkább emelje meg a seggét, és menjen dolgozni! Jó lenne végre egy filmben látni őt!
Georgyfiú nagyon hülye. Ez már nem titkos. De Szelenítának se kell sok, hamar rá fog ugrani a gyerekre, ez tuti.
Remélem, Pouty eljutott végül a parkba, és kiszórakozta magát XD Őrült csaj
Danielle filmjére nagyon kíváncsi vagyok. A leírások alapján jó lesz
Nem értem, ez Heidinek mire volt jó... bár sokan megirigyelhetik az alakját, ez tény...
Egyébként a cikk nem csak Niallről, Selenáról és Mileyról szól, de látom, sokaknak nehezére esik a cikket elolvasni...

Amber a twitteren lógás helyett inkább emelje meg a seggét, és menjen dolgozni! Jó lenne végre egy filmben látni őt!
Georgyfiú nagyon hülye. Ez már nem titkos. De Szelenítának se kell sok, hamar rá fog ugrani a gyerekre, ez tuti.
Remélem, Pouty eljutott végül a parkba, és kiszórakozta magát XD Őrült csaj

Danielle filmjére nagyon kíváncsi vagyok. A leírások alapján jó lesz

Nem értem, ez Heidinek mire volt jó... bár sokan megirigyelhetik az alakját, ez tény...
Egyébként a cikk nem csak Niallről, Selenáról és Mileyról szól, de látom, sokaknak nehezére esik a cikket elolvasni...
2013. augusztus 21. 20:07
![]() |
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 ![]() |
Miley így is úgyis szép marad, de tényleg jobban állt neki a hosszú haj, remélem hamar meg fog nőni

2013. augusztus 21. 20:15
Idézet
"Az sem érdekel, ha híresek, ha nem, ameddig kedvesek."
Oh,Niall!

2013. augusztus 21. 20:17
![]() |
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 699 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 ![]() |
Miley-nak ez is jól áll. De tényleg jobb lesz neki hosszú hajjal!
És Selenával kapcsolatban nekem mindegy mert nekem az a lényeg, hogy boldog legyen!

Kapcsolódó sztárok

Met-gála: Sophie Turner elárulta, összezavarodott Kendall Jenner szépségétől
Met-gála: Sophie Turner elárulta, összezavarodott Kendall Jenner szépségétől
Találkoztak a gálán.

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Most már nem zavarja, ha nőként is utalnak rá.

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.