Liam Payne-nél is van egy határ, amit most a rajongói átléptek, és az énekes nem éppen kedves módon fejezte ki, hogy hová is menjenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 21. 19:46
|
|
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline
|
Liam ♥ ♥ Szerelmeem ♥
2013. augusztus 21. 19:47
haha. és olyan kemény ez a gyerek, hogy nem perforált résznél tépi el a budipapírt.
2013. augusztus 21. 19:48
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Liammal értek egyet.
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Van benne igazság amit a rajongók állítanak,de Liam döntése,és még nem mondott nagyon durvát a fanoknak.Szerintem annak kéne örülni a rajongóknak,hogy a kedvencük boldog.
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Igaz de én pont azon 1%-ba tartozok aki leszarja kivel,de boldog!! A legtöbb "directioner" most itt nyafog h payzer blahblah... Annak már vége kész!! Sok boldogságot neki és Sophie-nak! :-)
2013. augusztus 21. 19:49
|
|
JancsóKittiAlexaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 209206 offline
|
Az ilyenek már nagyon durvák... Azt nem értem, hogy ha annyira szeretik akkor miért nem tudnak vele örülni?? :S Ez más inkább mondható szánalmasnak mintsem rajongásnak...
2013. augusztus 21. 19:49
Nem értem miért kell beleavatkozni a kapcsolatukba.. Ha a rajongóik annyira szeretnék akkor nem mondanának semmi rosszat.. Inkább örülnének annak hogy Liam boldog
2013. augusztus 21. 19:50
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Lehet benne igazság. De sose tudjuk meg igazából mit gondol Sophia. (furcsa, hogy pont most bukkant fel amikor ilyen sikeres a banda) Szerintem nem olyan szép, de Danielle se volt nekem annyira szimpi. Bár Danielle-t is először mindenki utálta, aztán meg milyen nagy példakép lett. Sophiát is előbb-utóbb megszeretik. De az is lehet, hogy szakítanak az ilyen beszólások miatt. Már sok pár azért ment szét mert nem bírták a beszólásokat és inkább hagyták egymást.
2013. augusztus 21. 19:50
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Csodálatos volt ezt a szöveget olvasni,most komolyan szimpibb lett *-*
2013. augusztus 21. 19:51
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Liam jol mondta,de azért ne az összes rajongójának küldje ezt mert vki azt se tudjaa miröl van szó.
2013. augusztus 21. 19:51
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én a directionerek azon 1%-át erősítem, akik örülnék a fiúk boldogságának, bárkivel is alkotnak egy párt! Liam és Danielle szakítottak, kész elmúlt vége! Fogjátok már fel, és hagyjátok békén Sophiát, mivel biztosan szereti Liam-et, hiszen gyermekkoruk óta ismerik egymást, szerintem nem a pénzre hajt. Payzernek sajnos befellegzett! Nem azt mondom, én is örülnék ha megint összejönnének,d e ha ők már nem boldogok teljesen együtt akkor kár erőltetni!
Légy boldog Liam!
Légy boldog Liam!
2013. augusztus 21. 19:52
Lehet, hogy bunkóság volt (szerintem nem, de valaki szerint biztos), viszont igaza van...
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
hát..sok boldogságot nekik,de azért ezek a rajongók nem tudják hol a határ???
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szerencse, hogy nem vagyok a rajongója, de amúgy meg igaza van, minek kell egy rajongónak beleszólni az életébe, nem mindegy, hogy mit csinál.
2013. augusztus 21. 19:53
Ez igazán kedves volt.
Csak így tovább fiacskám! Még pár év, és azt sem fogják tudni rólad hogy egyáltalán léteztél.
2013. augusztus 21. 19:55
Emberek , ritka pillanatok egyike ez, hogy én nem akadok ki egy 1D-s cikk láttán.
Az sem mindennapi alkalom , hogy egyetértek egy bandataggal, de magam sem mondhattam volna szebben , amit Liam. Jó , hogy végre valaki (valaki akire hallgatnak is) beolvasott azoknak a kis idióta libáknak (vannak kivételek) . Ha én valakit annyira szeretek , mint állítólag azok a kislányok a 1D-t, akkor minimum , (ha még nem is örülök)hogy nem küldök bántó üzenetet , és elfogadom kedvencem döntését. Elnézést kérek minden normális rajongótól , de ilyen idióta , elvakult és megszállott rajongótábort , mint a 1D-s fanok, életemben nem láttam. Röhej.
Az sem mindennapi alkalom , hogy egyetértek egy bandataggal, de magam sem mondhattam volna szebben , amit Liam. Jó , hogy végre valaki (valaki akire hallgatnak is) beolvasott azoknak a kis idióta libáknak (vannak kivételek) . Ha én valakit annyira szeretek , mint állítólag azok a kislányok a 1D-t, akkor minimum , (ha még nem is örülök)hogy nem küldök bántó üzenetet , és elfogadom kedvencem döntését. Elnézést kérek minden normális rajongótól , de ilyen idióta , elvakult és megszállott rajongótábort , mint a 1D-s fanok, életemben nem láttam. Röhej.
2013. augusztus 21. 19:57
Uramisten. Miért nem lehet együtt örülni vele, hogy boldog? Miért ítélik el Sophiát, amikor azt se tudják, hogy kicsoda? Majd akkor alkossanak véleményt, ha valójában ismerik. Ha boldogok ígyse-úgyse tudják őket szétválasztani... szóval? Egyébként is miért avatkoznak bele? Ha tényleg akkora Directionerek mint ahogy állítják, akkor elfogadják Sophiát. És igen, Liam jól tette, hogy beszólt végre ezeknek a diliseknek. (tisztelet a kivételeknek!).
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: