Wentworth Miller bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik – ezzel összetörte több millió nő szívét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Melegnek vallja magát A szökés sztárja
2013. augusztus 22. 11:00
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Végtelenül büszke vagyok rá, hogy felvállalta magát és nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla! Hatalmas tiszteletet érdemel, mert nem olyan könnyű az ilyen személyes dolgokat elmondani az egész világnak. Számomra ő ezután a kijelentés után nem lesz kevesebb, ugyanolyan fantasztikus ember marad.
Mások lehet, hogy pont emiatt fogják elítélni, de erre csak annyit lehet mondani, hogy: "Ne a borítója alapján ítéld meg a könyvet!". Ezzel pedig minden mondanivalómat leírtam.
Mások lehet, hogy pont emiatt fogják elítélni, de erre csak annyit lehet mondani, hogy: "Ne a borítója alapján ítéld meg a könyvet!". Ezzel pedig minden mondanivalómat leírtam.
2013. augusztus 22. 11:00
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
? Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ő meleg lenne - félreértess ne essék, semmi bajom nincs velük! Mellesleg jól tette, hogy visszautasította az orosz filmfesztivál meghívását. Nem értem mi bajuk a melegekkel?
2013. augusztus 22. 11:03
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Helyesen döntött, hogy nem fogadta el a meghívást. Az orosz kormánynak nincs beleszólása az emberek nemi identitását illetően, mégis 'betegként' kezelik őket. Elkeserítő helyzet.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 22. 11:03
eddig is az hírlett róla, hogy meleg, de akkor az ellentétjét állította. És most ismerte el, hogy tényleg meleg. Most ettől padlót fogtam.
2013. augusztus 22. 11:04
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
És akkor mivan? Nem változtat a tényen hogy milyen jó színész, és nagyszerű ember. Aki ez miatt fogja elítélni annak gratulálok, azt a kijelentést pedig, miszerint összetörte több millió nő szívét, nem tudom hová tenni.
Istenem hogy én mennyire imádtam anno őt és a Szökést *.*
Istenem hogy én mennyire imádtam anno őt és a Szökést *.*
2013. augusztus 22. 11:10
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
nem semmi a világon mindenkinek elmondja
2013. augusztus 22. 11:11
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Ez eddig is nyílt titok volt, bár kár, hogy csak most érzi elég biztonságosnak bevallani, amikor már egyre inkább átáll a színfalak mögötti munkához és a forgatókönyvíráshoz. Bár az is igaz, hogy kinek mi köze hozzá.
Az másik kérdés, hogy ha minden olyan ország meghívását elutasítja, amelynek kormánya nem támogatja a melegeket, akkor elég ritkán fog utazgatni... Sajna.
Az másik kérdés, hogy ha minden olyan ország meghívását elutasítja, amelynek kormánya nem támogatja a melegeket, akkor elég ritkán fog utazgatni... Sajna.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. augusztus 22. 11:13
Mikor megláttam a címet, kínomban röhögni kezdtem. Elég sokáig titokban tartotta. De legalább felvállalta.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.