Justin Bieber alig várja, hogy megnősüljön
2013. augusztus 24. 14:50
Nikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 194838 offline |
Minek kell ekkora bunkóknak lenni az Istenér!!!Miért lenne már buzi??? :@ Csak utálkozni,utálkozni meg utálkozni tudtok!!!!Az a baj, hogy nem láttok a HAMIS pletykákon kívül mást !!!Elég volt!!!Aki nem szereti Justin-t az huzzon innen és NE OLVASSA EL a cikket!!Rohdt egyszerű az egész!!!
2013. augusztus 24. 14:54
Ez aranyos volt Lehet, hogy még korai, de ha úgy érzi, készen áll rá, ő dolga
2013. augusztus 24. 14:55
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Na ezt elképzeltem.. Jajj istenem..
2013. augusztus 24. 14:59
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline |
Én sem vagyok JB fan, de ez aranyos kijeletés volt. Nem értem, miért kell még ilyeneknél is lemondani. Lehet, hogy még fiatal hozzá, de attól az még az ő dolga
2013. augusztus 24. 15:00
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
Már vartam h mikor jönnek az undok kommentek.
Am utálok direkt elolvassátok a cikket h utana meg írhassatok ilyen bunko kommenteket.Annyira szánalmas már bocsi.Azt meglatjatok h milyen botrányai voltak de azt nem h most ebben semmi rossz nincs.
Am utálok direkt elolvassátok a cikket h utana meg írhassatok ilyen bunko kommenteket.Annyira szánalmas már bocsi.Azt meglatjatok h milyen botrányai voltak de azt nem h most ebben semmi rossz nincs.
2013. augusztus 24. 15:05
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
I love Nature amit mondassz az nem teljesen igaz nem minden utállóra igaz én jb utálló vagyok de olvasd el az elő kommentemet meg az előtted lévőit is és csak azán nyilatkozz!!!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 24. 15:09
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
sztáránia
I love Nature amit mondassz az nem teljesen igaz nem minden utállóra igaz én jb utálló vagyok de olvasd el az elő kommentemet meg az előtted lévőit is és csak azán nyilatkozz!!!
Nem rátok ertettem,bocsi ha megbantottalak,beleírtam a zárojelbe h :(akik jot írtak kivéve)de aztan véletlen kitöröltem:(
Nem rátok ertettem,bocsi ha megbantottalak,beleírtam a zárojelbe h :(akik jot írtak kivéve)de aztan véletlen kitöröltem:(
2013. augusztus 24. 15:13
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline |
ÚRISTEN *o*♥ RETTENETESEN IMÁÁDOM:')♥ ANNYIRA JÓ EMBER ÉS ANNYIRA IMÁDOM Ő ÉLETEM SZERELME ♥♥ RETTENETESEN IMÁDLAK JUSTIN:)♥ ÉS MEGÉRDEMLED HOGY BOLDOG LEGYÉL NEKEM AZ A LEGFONTOSABB HOGY BOLDOG LÉGY:)♥ BÁRCSAK ÉN LEHETNÉK AZ A LÁNY AKI TÉGED BOLDOGGÁ TESZ :')♥ IMÁDLAK ÉS ÖRÖKKÉ BELIEBER LESZEK )♥
2013. augusztus 24. 15:16
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
I love Nature mindenkinek van véleménye és itt starity nyugodtan le is îrharja. Nem mindenki nyalhatja a te kedvenced s*ggét...
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Charlotte Benning
2013. augusztus 24. 15:17
Jaj én se vagyok JB fan..sőt
de mért az az első egyeseknek hogy rögtön a rosszat látják??
Szerintem mi denki szeretne egyszer családot akkor ő mért ne akarhatna??
de mért az az első egyeseknek hogy rögtön a rosszat látják??
Szerintem mi denki szeretne egyszer családot akkor ő mért ne akarhatna??
2013. augusztus 24. 15:19
Szerintem feleslegesen vergődsz. Az ilyen elvetemült Belieberek úgysem értik, amit mondasz. Nem értik meg.
Egyébként a kommenteden szakadtam, köszi
Egyébként a kommenteden szakadtam, köszi
Idézet (Ágika21 @ 2013.08.24. 15:16)
I love Nature mindenkinek van véleménye és itt starity nyugodtan le is îrharja. Nem mindenki nyalhatja a te kedvenced s*ggét...
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Charlotte Benning
2013. augusztus 24. 15:22
sztáránia
I love Nature !
smileeee.gif
I love Nature !
smileeee.gif
2013. augusztus 24. 15:25
Ágika21
Jaj:DNeked nincs kedvenc sztárod?
Jaj:DNeked nincs kedvenc sztárod?
2013. augusztus 24. 15:27
Chelsy
Szerintem feleslegesen vergődsz. Az ilyen elvetemült Belieberek úgysem értik, amit mondasz. Nem értik meg.
Egyébként a kommenteden szakadtam, köszi beer.gif
6bQ
Nemcsak te röhögsz kommenteken,nezd meg a tied:D
Egyébként a kommenteden szakadtam, köszi beer.gif
6bQ
Nemcsak te röhögsz kommenteken,nezd meg a tied:D
2013. augusztus 24. 15:31
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Ebben nincs semmi rossz, de ahhoz hogy családot alapítson, megnősüljön, ahhoz fel kell nőnie, mert jelenleg nem épp felnőtt módjára viselkedik, és kétlem hogy így komolyan lehetne venni, mert nekem róla egy gyerek jut eszembe, aki nagyon el van kényeztetve. Nekem kapásból ez jut róla eszembe, és hogy ez megváltozzon ahhoz tepernie kell.
Egyszer hátha észreveszi, hogy nem körülötte forog a világ, és nem tehet meg bármit következmények nélkül, csak érjem meg azt a napot.
Egyszer hátha észreveszi, hogy nem körülötte forog a világ, és nem tehet meg bármit következmények nélkül, csak érjem meg azt a napot.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.