Ismerd meg a világ legelkényeztetettebb kutyáját
2013. augusztus 25. 20:51
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
De gyönyörű. *-*
Lola és a tesói nagyon imádnivalóak, és a ruháik fenomenálisak.
Alattam hozzászólók: Na ne már h ennyire elfajuljon a dolog. Nem bírtok magatokkal és sajnos önzőek, irigyek vagytok. Vegyünk pld. egy multimilliomos embert. Mindent megvesz magának ami kell. Ha egy nő, aki ilyen gazdag, miért ne kényeztethetné a kutyáit? Megérdemlik. Lehet h túlzás, amit művel, igaz. De most őszintén: hát nem imádnivalóak? *-*
Lola és a tesói nagyon imádnivalóak, és a ruháik fenomenálisak.
Alattam hozzászólók: Na ne már h ennyire elfajuljon a dolog. Nem bírtok magatokkal és sajnos önzőek, irigyek vagytok. Vegyünk pld. egy multimilliomos embert. Mindent megvesz magának ami kell. Ha egy nő, aki ilyen gazdag, miért ne kényeztethetné a kutyáit? Megérdemlik. Lehet h túlzás, amit művel, igaz. De most őszintén: hát nem imádnivalóak? *-*
2013. augusztus 25. 21:03
Aranyos kutya, de én az ölebeket nem annyira szeretem, mert igazából semmi hasznuk nincs. Mire jók? Csak cukik... Ennyi!
2013. augusztus 25. 21:05
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Idióta nőszemély....
ha ennyi pénze van, inkább támogasson éhező gyerekeket, vagy természeti katasztrófa sújtotta helyeket, vagy ha már ennyire "kutyabolond" akkor adakozzon menhelyeknek, vagy alapítványoknak.
Még ha ennyi pénzem lenne, mint ennek a nőnek, sem költenék milliókat a kutyáim ruháira (!). Eleve, elég gáz dolog szegény kutyákat ruhákba gyömöszölni, csak akadályozza őket a mozgásban. És még mielőtt valaki lehurrogna ismerősöméknek is van yorkija és ő is hord pulcsit télen(!), mert nem bírja a klímát, de nincs és nem is kell neki pizsama, tréningruha és köntös.... Jó hogy már nem nagyestélyit ad rájuk tűsarkúval -.-
ha ennyi pénze van, inkább támogasson éhező gyerekeket, vagy természeti katasztrófa sújtotta helyeket, vagy ha már ennyire "kutyabolond" akkor adakozzon menhelyeknek, vagy alapítványoknak.
Még ha ennyi pénzem lenne, mint ennek a nőnek, sem költenék milliókat a kutyáim ruháira (!). Eleve, elég gáz dolog szegény kutyákat ruhákba gyömöszölni, csak akadályozza őket a mozgásban. És még mielőtt valaki lehurrogna ismerősöméknek is van yorkija és ő is hord pulcsit télen(!), mert nem bírja a klímát, de nincs és nem is kell neki pizsama, tréningruha és köntös.... Jó hogy már nem nagyestélyit ad rájuk tűsarkúval -.-
2013. augusztus 25. 21:39
Én értem, hogy szereti a kutyáját de ez már sok! Én is imádom a kutyám de egy emberre nem költünk ennyit... :S :$
2013. augusztus 25. 21:49
Pdoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 209347 offline |
az ilyen embereket nem is értm... az eddig oké , hogy szereti a kutyáját de ezzel a kutyát teszi tönkre gondolom milyen kis kö**ög lehet a kutya ( neharagudjatok de ez a cikk felhúzott) de a nő se normális . Mondjuk a yorkikat se kedvelem nagyon mert hát találkoztam már párral akik igencsak bántották az enyémet pedig ő tényleg nem csinált semmit csak odament ahoz a másikhoz...
2013. augusztus 25. 22:07
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Ez nagyon durva! Idióta az ilyen ember...a neve viszont tetszik a gazdinak: Louise Harry (Louise=majnem Louis)
2013. augusztus 25. 22:17
Lolaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.05. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195468 offline |
szerintem ez már kicsit beteg.... mert én is imádom a kutyámat, mindennél jobban de azért ha ennyi pénzem lenne azt nem ilyesmikre költeném de lehet h csak én vagyok így vele nem tudom
2013. augusztus 25. 22:34
Meglehetősen érdekes, de ha van pénze - márpedig a látottak alapján van, és nem is tudja hova tenni - akkor miért ne?
2013. augusztus 25. 22:42
Szegény kutya, biztos nem akarja ezt. Ha belegondolok akkor egyedül csak a kutyadada jár jól.
2013. augusztus 25. 22:50
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Ez már beteges. Igen, a kutyáknak is vannak szükségleteik, de ennyire nem kell túlzásokba esni... de ha van rá pénze - már pedig nagyon úgy néz ki hogy van - akkor csinálja csak...
2013. augusztus 25. 22:53
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline |
Én az ilyen embereket soha nem találtam normálisnak. Oké, kutyaruha még elmegy, az nem hülyeség, de amit például ez a nő is tesz ezzel a kutyával. Szerintem teljesen felesleges.
2013. augusztus 26. 00:46
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Szánalmas az ilyen ember.Ezek a fölösleges kiadások helyett inkább segíthetne valamilyen alapítványnak....
2013. augusztus 26. 07:22
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Nem tudom,kit sajnáljak jobban.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.